Gerçekten acil lütfen bakınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten acil lütfen bakınız.
Arkadaşlar daha önce konu açtım kimse bakmadı o yüzden açıyorum bu konuyu bil laptop alacağımda normalde ekran kartı 512 mb ama bu bilgisayarın üstünde şöyle bir şey yazıyor "ati mobility radeon hd 4570 up to 2304 mb hypermemory" ne demek bu anlamadım hatta o bilgisayar bu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Paylaşımlı ekran kartı demektir. Bilgisayarın RAM'inden yiyerek 2304 MB ekran kartına ayırabiliyor. Sistem belleğinden yiyip ekran kartına kullandırtmak sistemin performansını düşürmekten başka bir işe yaramaz. Bu yüzden paylaşımsız ekran kartı öneriyoruz.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Gerektiği kadarmı kullandırıyor yoksa bizmi seçiyoruz ne kadar kullanacagını birde ramını arttıramazmıyız bu linkteki bilgisayarın?Gerçi ben şu oyunları oynayacagım
GTA 4
GTA San Andreas
Metin2
Rakion
Wolfteam
Crossfire
NFS MostWanted BlackEdition bunları kaldırmazmı şimdi bu bilgisayar

futbol123

futbol123

Üye
4570 64bit ekran kartı berbat oyun oynuyamassın + amd nin düşük bir işlemcisi var

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Benim dediğim oyunların hiçbirini kaldırmaz mı?

hakan_710

hakan_710

Üye
4570 64bit ekran kartı berbat oyun oynuyamassın + amd nin düşük bir işlemcisi var
bilip bilmeden neden yorum yapıyosunuz anlamıyorum. bende 5738g var işlemci hariç tüm özellikler aynı hatta bnm ram 3 gb şu ana kadar açamadığım oyun yok en son battlefield 3 yükledim bi tek onda sorun oldu oyunun kalitesini de bilmeyen yoktur heralde.

futbol123

futbol123

Üye
bilip bilmeden neden yorum yapıyosunuz anlamıyorum. bende 5738g var işlemci hariç tüm özellikler aynı hatta bnm ram 3 gb şu ana kadar açamadığım oyun yok en son battlefield 3 yükledim bi tek onda sorun oldu oyunun kalitesini de bilmeyen yoktur heralde.
asıl sen bilip bilmeden yorum yazıyorsun.ati 4570 de hayatta oynuyamassın oyun falan ekran kartın baskadır senin modeli ne tam olarak?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Yani bilgisayar benim saydıgım oyunları çalıştırırmı biliyorsunuz aldıktan sonra geri dönüşü yok bu işin.

futbol123

futbol123

Üye
Yani bilgisayar benim saydıgım oyunları çalıştırırmı biliyorsunuz aldıktan sonra geri dönüşü yok bu işin.
çalıştırmaz arkadaşım sakın alma arkadaş bilmeden yorum yazmış ben sana önericem 0 128bit ekran kartlı

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun neyse ben beklerim aslında planım yılbaşında almaktı biliyorsunuz yeni modeller çıkıcak ve eskileri ucuzlayacak.Aslında asus almayı planlıyorum en iyi oyun bilgisayarlarından biriymiş.Ama işte bütçe 1100TL olunca adam akıllı birşey bulmak zor oluyor haliyle..

futbol123

futbol123

Üye
Sağolun neyse ben beklerim aslında planım yılbaşında almaktı biliyorsunuz yeni modeller çıkıcak ve eskileri ucuzlayacak.Aslında asus almayı planlıyorum en iyi oyun bilgisayarlarından biriymiş.Ama işte bütçe 1100TL olunca adam akıllı birşey bulmak zor oluyor haliyle..
ben bulucam sana merak etme bütün oyunları sorunsuz oynuyacaksın

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sevincimin doruk noktasındayım babamda tamam olur derse havaya uçacagım jüpitere ayak basacağım öyle böyle degil yani:aha::aha::aha::aha::aha:

futbol123

futbol123

Üye
Sevincimin doruk noktasındayım babamda tamam olur derse havaya uçacagım jüpitere ayak basacağım öyle böyle degil yani:aha::aha::aha::aha::aha:
benim babam izin vermemişti ama ben senetle aldırdım anneme :D

hakan_710

hakan_710

Üye
asıl sen bilip bilmeden yorum yazıyorsun.ati 4570 de hayatta oynuyamassın oyun falan ekran kartın baskadır senin modeli ne tam olarak?
sen kafa mı buluyosun? kaç gündür bilgisayar kulanıyosun sen? acer aspire 5738g windows 7 ultimate 64bit.al bak bakalım çalıştırır mı bnm pc? sadece GTA IV
ve battlefield 3 de sorun çıkıyo. gta yı masaüstü pcler bile zor kaldırıyo bunları bilmeyen de yoktur sanırım

----------Eklendi @ 13:30:03 ---------- Yazıldı @ 13:29:03 ----------

ben bulucam sana merak etme bütün oyunları sorunsuz oynuyacaksın
sen markasına bakarak al bilgisayarı iki gün sonra görürüm ben seni

----------Eklendi @ 13:45:35 ---------- Yazıldı @ 13:30:03 ----------

çalıştırmaz arkadaşım sakın alma arkadaş bilmeden yorum yazmış ben sana önericem 0 128bit ekran kartlı
bu arkadaş çok iyi biliyo ben yalan söylüyorum sen onda bu özellikte bir bilgisayar olmamasına rağmen onu dinle oyunları denemesek tamam diycem.neyse hadi yolun açık olsun kendine göre bişiy bulursun umarım

futbol123

futbol123

Üye
sen kafa mı buluyosun? kaç gündür bilgisayar kulanıyosun sen? acer aspire 5738g windows 7 ultimate 64bit.al bak bakalım çalıştırır mı bnm pc? sadece GTA IV
ve battlefield 3 de sorun çıkıyo. gta yı masaüstü pcler bile zor kaldırıyo bunları bilmeyen de yoktur sanırım

----------Eklendi @ 13:30:03 ---------- Yazıldı @ 13:29:03 ---------

sen markasına bakarak al bilgisayarı iki gün sonra görürüm ben seni
burdan bakarsın oyunlardaki berbat performansını ;) + bende gt540m li laptobum var sorunsuz bir biçimde detayda yüksek gta 4 ü oynuyorum senin oynuyamamam normal çünkü 64bit ekran kartıyla oyun oynanmaz.Rahat ol en kral laptop markaları önercem ;) 5sene boyunca bütün oyunları çok rahat açar ;)

----------Eklendi @ 13:50:49 ---------- Yazıldı @ 13:45:51 ----------

bu laptoba bak dostum i3 işlemcili gt540m ekran kartlı
amd 4 çekirdekli işlemci hd5650 ekran kartlı
hd5650 ekran kartlı i3 işlemcili
hadi hayırlı olsun şimdiden içlerinden en güçlü ekran karlı model gt540m li model

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: lolaman
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Berke kardeş teşekkürler çok sağol gt540m gerçekten çok iyi ama ona bütçem yetmiyor maalesef :bilmm o yüzden ötekini alacagım amd 4 çekirdekli olanı alacagım bana daha uygun göründü ama o bilgisayarda da saydıgım oyunlar rahat oynanır değilmi gta4 oynanırmı mesela ama çok sağol muhtemelen onu alacagım haftaya teşekkür ederim...

futbol123

futbol123

Üye
Berke kardeş teşekkürler çok sağol gt540m gerçekten çok iyi ama ona bütçem yetmiyor maalesef :bilmm o yüzden ötekini alacagım amd 4 çekirdekli olanı alacagım bana daha uygun göründü ama o bilgisayarda da saydıgım oyunlar rahat oynanır değilmi gta4 oynanırmı mesela ama çok sağol muhtemelen onu alacagım haftaya teşekkür ederim...
gta 4 ü orta düzeyde rahat oynarsın yüksek detayda kasabilir.Dell in fiyatıda uygun onuda tavsiye ederim i3 lü

----------Eklendi @ 12:02:50 ---------- Yazıldı @ 11:57:56 ----------

bu laptobu kaçırma %20 indirim yapmışlar her an bitebilir gt525m ekran kartlı i3 işlemcili

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
berke bu dell 1000liralık ekran kartı bütün oyunları acar mi?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bunda karar kıldım 1 aya kalmadan alıyorum teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...