Nokia Suite C7 Belle'yi Tanımıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite C7 Belle'yi Tanımıyor
Nokia Suite C7'me Belle yükledikden sonra telefonumu görmemeye başladı..Bilgisayar telefonu görüyor, açıyor ancak Suite görmüyor..Sizce sorun ne ve nasıl çözülebilir ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
baglanti yapilarini bilgisayari yonetten kaldir tekrar dene.

realplayer2

realplayer2

Üye
nokia suite i yeniden kur kurulum sirasinda cihaz icin gerekli usb sürücülerini yüklüyo suite.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bağlantı sürücülerinde sorun olsa, bilgisayar hiç görmez..Nokia Suite'i de sildim yeniden kurdum olmadı..Sürüm Belle'yi desteklemiyor belki de..Orjinal Belle yüklü 701'i de denedim onu da görmedi..Sanırım Suite Belle desteği vermiyor !

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş Nokia Suite son sürümü yüklü PC'de ve C7 Belle Gayet güzel bir şekilde haberleşiyor, Üzerinden güncelleme bilem yaptım. Sanırım senin tel ayarlarında USB yığın depolama ayarlı, Tel ayarlarından USB bağlantı ayarlarına gel ve Nokia Suite'i seç ve bir dene derim ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş Nokia Suite son sürümü yüklü PC'de ve C7 Belle Gayet güzel bir şekilde haberleşiyor, Üzerinden güncelleme bilem yaptım. Sanırım senin tel ayarlarında USB yığın depolama ayarlı, Tel ayarlarından USB bağlantı ayarlarına gel ve Nokia Suite'i seç ve bir dene derim ...
Evet bağlantı tipi depolama olabilir:oke:

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Hayır arkadaşlar, varsayılan bağlantı tipi Nokia Suite..Herkesin önerdiği fikirler için sağolun ama sorun bu kadar basit değil, bu söylediğiniz öneriler, standart bir kullanıcı tarafından görülebilecek şeyler..Çözüm gene sitede var, aslında basit bir çözüm, ama akla gelmesi sıkıntı :)

Çözüm oguzk582'den gelmiş;

1. Disconnect your phone from PC if connected.
2 .Open Control Panel and go to ‘Programs and Features’
3. From the list of available programs, choose ‘Nokia Connectivity Cable Driver’
4. Click on the ‘Change’ button on top toolbar.
5. In the setup dialog box that pops up next, choose ‘Repair’ and select ok. Wait for setup to complete.
6. Restart the computer if prompted.
7. Now connect your phone to the PC. Driver installation should complete and Ovi suite (hopefully) should detect your mobile properly now.

Türkçesi;

1. Telefonunuz pc'ye bağlı ise çıkarın,
2. Denetim Masası'nı açın ve Programlar ve Özellikler'e gidin,
3. Mevcut programlar listesinden, "Nokia Connectivity Cable Driver"ı seçin,
4. Üst araç çubuğundan 'Değiştir' düğmesine tıklayın,
5. Açılan Kur iletişim kutusunda, 'tamir' (Repair) seçin ve ok tuşuna basın,
6. İstenirse bilgisayarı yeniden başlatın.
7. Artık telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
sorun ne mi :s tabiki çakma belle yüklemiş olman başka ne olabilir ki

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi

Şuan C7 için kullanılan Belle çakma değil, orjinal yazılımın nokia sunucularından sızdırılması..Neredeyse tüm dünya aynı sürümü kullanıyor..Üstelik bu bendeki sorun şuan hallolmuş durumda..Hâlâ çakma konusunda direteceksen, forumu biraz okumanı öneriyorum

Re13eL

Re13eL

Üye

nasıl oluyosa çakma orasını anlamadım ama forumdaki c7 cilerin çoğu belleyi yükledi ve 1 kişide sorun çıktı diye hemen belleye laf atmak biraz boş olmuş .

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Belle yükleyenlerin alayında sorun var arkdaşım hikaye anlatmayın bana zaten tamamen bitmiş olsa eksikleri olmasa adamlar yayınlardı hani resmi olsa bize gelmemiş başka ülkelere gelmiş olsa anlarm şuanda belleli resmi bir tane C7 varmı ??? sızdırılandan banane eksikleri olan sistemden banane ??? ben bayadır burdaym neyin ne olduğunuda bilyorum merak etmeyin ;)

metyuu

metyuu

Üye
Nokia suitin yeni versiyonu çıkmış kardeşim belle güncellemesi için sanırım onu denedin mi?
belle li nokia C7 piyasada yok ama belle li 603-700-701 gibi cihazlar mevcut. ve son güncelleme olan 111.030.0609 bu cihazlara geldi diye biliyorum[h=2][/h]

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Nokia suitin yeni versiyonu çıkmış kardeşim belle güncellemesi için sanırım onu denedin mi?
belle li nokia C7 piyasada yok ama belle li 603-700-701 gibi cihazlar mevcut. ve son güncelleme olan 111.030.0609 bu cihazlara geldi diye biliyorum

doğrudur ama o cihazlara uyan belle bizim makinelerde çalışmaz sorn o zaten.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
isteyen istedini yuklemekte ozgur lutfen cozum arayan arkadaslarimiza fikir yerine bildiklerimizi soylemek enguzeli.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm öneren arkadaşlara teşekkürler..Polemik yaratanlar boşuna efor sarfetmeyin..Şuan Belle'den gayet memnunum..Suite zaten telefonu v111 C7 Belle olarak görüyor..Çakma olsa nasıl algılasın resmi yazılım..Sorunun çözümünü üst cevaplarda yazdım..Konuyu daha fazla tartışarak uzatmayın..Millet mesaj kalabalığında çözümü göremiyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt