Bu resimler sizin için ne ifade ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Haydaa : ))

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
haydaa da da sansür varmı

• Beğen
Tepkiler: Suyaka ve CanKartaL
SilentOne

SilentOne

Üye
yok artık bu kadarda sansür olmaz be :))))))))

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yok artık bu kadarda sansür olmaz be :))))))))

burda sansür var mı?yani içine içtini değişik bir deyim sanmıştım ama....bu da beni şüpheye **kuyor.(sansürün alasını yaptım,anlayamazsınız:ehe)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Millet olarak sansüre karşıyız :D

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: fullwar
rapman

rapman

Üye
Twitter'ın Nokia'ya desteği var. Windows Phone 7

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
O destek Nokia'ya değildi. Microsoft'aydı. Son yapılan anlaşmayla birlikte, ister istemez Nokia da ortak oldu : )

----------Eklendi @ 17:02:17 ---------- Yazıldı @ 16:56:29 ----------

:hmmm

rapman

rapman

Üye

Peki ya bu ? Facebook anasayfasında bir Nokia telefonu kullanılmış :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

oresimden hiçbişey anlaşılmıyor:dry:

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi

Mühim olan orada Nokia yazması, ki zaten orada reklamı yapılan olay da aslında konuyu açma sebebim. Facebook Mobil ile, Facebook'un platforma özel yazdığı uygulamalar farklı şeyler. Facebook Mobil, yalnızca basit ve her telefondan açılabilecek olan fonksiyonsuz bir uygulama. Diğerleri özellikli ve işletim sistemine göre tasarlanmış uygulamalar. Biz de bundan yakınıyoruz zaten, Nokia da burada Facebook Mobil uygulamasını kullanacak sıradanlar sınıfına alınmış.

SilentOne

SilentOne

Üye

resim belli olmuyor :D

private_hawk

Üye

şimdi bir şey söylerdim ama terbiyem müsade etmez androidin adam gibi çalışması için en az 1ghz işlemci lazım zaten işletim sistemi 3 te 1 lik kısmını kendine ayırıyor 680/3=226,66667*2=463,33333 geriye kalan hangi uygulamayı hangi işlemciyle açıcan al sana 5800
benim şahsi fikrim bu buna ne sen nede herhangi birisi karışabilir.terbiyeni sakla senin olsun.bak ben sana ne kadar ''İNSANİ'' ve seviyeli yaklaşıyorum ;)

Afşın

Afşın

Üye
nokia android işletim sistemine geçmeli..veya daha iyisini bulmalı
Symbian da çok kullanışlı aslında onu geliştirse bomba olur.
Zate android sistem java nın geliştirilmiş hali gibi geliyor bana :)
demem o ki Symbian ihtiyarladı modası geçti sertifikadır falandır h@cktir :) biz idare ediyoruz da android sistemi gören Symbian ı görmezden gelir sadece Symbian die bi işletim sistemi varmış der bence tabi :oke:

- - - Eklendi - - -

bu arada Symbian a program bulmak kolay tabi de sertifika dalan yüklemmiyor sadece varlığı biliniyor pronun yükleyebilene aşk olsun :D

Üst Alt