Suyaka
Üye
aman efenim ne demek...yardımcı olabildiysem![]()
Oldun oldun, mobil dünyamın içine içtin

aman efenim ne demek...yardımcı olabildiysem![]()

Oldun oldun, mobil dünyamın içine içtin![]()
![]()
içine içtin ne ya..içine içtin ne ya..
Sansür abi sansür : ))

yok artık bu kadarda sansür olmaz be)))))))
)Millet olarak sansüre karşıyız![]()

Biz karşıyızda tepedekiler devamlı "beğen" butonuna basıyor.![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki ya bu ? Facebook anasayfasında bir Nokia telefonu kullanılmış![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resim belli olmuyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

benim şahsi fikrim bu buna ne sen nede herhangi birisi karışabilir.terbiyeni sakla senin olsun.bak ben sana ne kadar ''İNSANİ'' ve seviyeli yaklaşıyorum
şimdi bir şey söylerdim ama terbiyem müsade etmez androidin adam gibi çalışması için en az 1ghz işlemci lazım zaten işletim sistemi 3 te 1 lik kısmını kendine ayırıyor 680/3=226,66667*2=463,33333 geriye kalan hangi uygulamayı hangi işlemciyle açıcan al sana 5800

biz idare ediyoruz da android sistemi gören Symbian ı görmezden gelir sadece Symbian die bi işletim sistemi varmış der bence tabi