Arızalı s8500 wave lazım!!

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Arızalı s8500 wave lazım!!
Arkadaşlar elinizde kozmetik açıdan Temiz Arızalı(Sıvı temaslı yada anakart arızalı vs..)s8500 wave'si olanlar benimle irtiba geçebilirlermi??

technoman34

technoman34

Üye
ne lazım bende mevcut

robotman

Üye
sıvı temaslı bende de var

turkerr_83

Üye
Gökhan hocam samsung wave 1 anakart banada lazım eğer satmak isterseniz haberleşebilirmiyiz
Cep Telefonum : 545 441 52 20 Saygılar.

turkerr_83

Üye
Arkadaşlar elinizde kozmetik açıdan Temiz Arızalı(Sıvı temaslı yada anakart arızalı vs..)s8500 wave'si olanlar benimle irtiba geçebilirlermi??

hocam bendede var anakartı arızalı.Eğer anakart bende bulamazsam satabilirim size. Cep Tel. 545 441 52 20

turkerr_83

Üye
hocam bende anakartı sorunlu kozmetik olarak 8/10 alır. Ne kadar verirsiniz? veya sizin elinizde anakartı sağlam wave satarsanızda almak isterim.

webster49

Üye
Selamlar bana wave s8500 ekran lazım 70 tl nakit verebilirim. acil lazım yanlız nişanlım telinin ekranını kırdı ekranı takarak sürpriz yapmak istiyorum. cep vereyim 05466767154

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
varsa banada lazım :)

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
70 liraya bulursan bende alayım ben e buydan 59 dolar aldım+ kargo 70.33 dolar etti vergi gümrük vergisi yaklaşık 150 lira etti samsung bile 300 kusur lira istedi

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi

webster49

Üye
Sıfır ekran fiyatlarının 150 tl ile 260 tl arasında olduğunu ne yazıkki biliyorum. Benim 70 tlye ekran alabilirim dememin sebebi zaten sıfır ekran fiyatlarının uçuk olması. 70 tl de bence 2. el tabiri çıkma-kullanılmış ekran içinde iyi bir fiyat. Allahtan Benim telefonumun ekranı kırılmadı allah korusunn bu fiyatları görünce telefonuma gözüm gibi bakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
benim cihaz arabanın altında ezildi ezen kişi de bendim ama farkında değildim :D cihazı çöpe atıcağımdan emindim bir baktım ekran falan çalıştı ama inanılmaz çizik dolu o yüzden acil bulmam lazım kullanamıyorum :D

khekim

Üye
70 liraya 8530 çıkma ekran varsa hemen 100 tane alalım..

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
hocam nerde o günler haftalardır fellik fellik arıyorum daha bulamadım..ama elime s8530 ekran düşerse haberdar ederim...

cem_hakan

Üye
Arkadaşlar bana da kırık olmayan bozuk wave S8500 ekranı lazım. Garanti ile alakalı bir durum. Çalışmasın , yada ekranı kötü olsun, ama kırık olmasın. Yardımcı olabilecek var mı? Annem ne yazık ki garantiden değişecek ekranı çöpe atmış.

• Beğen
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
kolay gelsin size :)

• Beğen

cem_hakan

Üye
Arkadaşlar bana da kırık olmayan bozuk wave S8500 ekranı lazım. Garanti ile alakalı bir durum. Çalışmasın , yada ekranı kötü olsun, ama kırık olmasın. Yardımcı olabilecek var mı? Annem ne yazık ki garantiden değişecek ekranı çöpe atmış.

Cem Hakan
Tel: 0535 3404758

Takipçi Satın Al

Üst Alt