Neden Artık Eskisi Gibi Değil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Neden Artık Eskisi Gibi Değil!
Site 2009 dayken temizdi gayet iyiydi.2010 sonlarına doğru gerçekten bozulmaya başladı.Siteye inciciler hücüm edip adı D'le başlayan forum sitesine çevirdiler resmen.ortalık apaçi ve saçma mesajları konularıyla kaynıyor.bence artık bunlara dur demeli.giden arkadaşlarla msn,facebook üstünden haberleşiyorum neden gittiniz vs. diye hepsinin cevabı:SİTE İNCİYE DÖNDÜ VE SAYGI ''0'' ki aynı sebepten dolayı bende gittim.geri geldiğimde belki düzelir diye düşünmüştüm ama yok.Geri geldim diye bir konu açtım cevaplara bak.şimdi biri çıkar sanane der onada diyecek laflarım varda bende kalsınlar...

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Consul9

Consul9

Üye
davranışını uygun bulmadığınız üyeyi yöneticiye şikayet edin.Emin ol bu forumda incici mincici barındırmayız.Hangi konunuzda dediğiniz olay var?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
davranışını uygun bulmadığınız üyeyi yöneticiye şikayet edin.Emin ol bu forumda incici mincici barındırmayız.Hangi konunuzda dediğiniz olay var?

ediyorum zaten ama pekte bişey olduğu yok.ayrıca o konununda linkini vermek istemiyorum çok meraklı olan varsa konularımdan ulaşabilir.

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşım burası seviyeli paylaşım yeri bir aile sadece oyun program değil şikayetlerini de olduğu gibi paylaş biz herzaman yönetici olmasak ta iyilerin yanındayız

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım burası seviyeli paylaşım yeri bir aile sadece oyun program değil şikayetlerini de olduğu gibi paylaş biz herzaman yönetici olmasak ta iyilerin yanındayız

aile parçalanmaya başladı ve seviye düşüş göstermeye başladı gibime geliyor.dediğim gibi 2010 ve 2009 en iyi yıllardı benim için.ondan öncede üye olmadan takip ediyordum siteyi ama çok aktiflik yoktu.

Revengeful

Emekli Yönetici
Katılıyorum sana. İnci sözlükle burayı karıştıranlar var. Bu durumdan gerçekten rahatsızım.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve .BlueTR

Revengeful

Emekli Yönetici
Üyeler bu konuda uyarı alıp banlanmasına rağmen devam ediyorlar.

anılbaran

anılbaran

Üye
android -symbian kavgaları bunun en büyük sebebi. Android foruma bi girdi. Sonra bide sürekli başka sistemleri kötüleyen şahıslar çıktı. Bunlara halk arasında fandrıidççi denilen bi tabir takıldı. İlk savaşı fandroidçi dostalarımız başlattı. Symbian kullananlar ilk başta alttan aldı bişi demediler. Sonra artık sürekli fandroidçilerden gelen hakeretler den artık bıktılar ve bu sene kendilerini savunmaya başladılar.Benim düşüncem şu:android kullanabilirsiniz ama asla fandroidçi olmayın. Şu ana kadar kimse fandroidçi oldugı kabul etmedi. Bu kadar yeterli sanırsam iyi forumlar...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
android -symbian kavgaları bunun en büyük sebebi. Android foruma bi girdi. Sonra bide sürekli başka sistemleri kötüleyen şahıslar çıktı. Bunlara halk arasında fandrıidççi denilen bi tabir takıldı. İlk savaşı fandroidçi dostalarımız başlattı. Symbian kullananlar ilk başta alttan aldı bişi demediler. Sonra artık sürekli fandroidçilerden gelen hakeretler den artık bıktılar ve bu sene kendilerini savunmaya başladılar.Benim düşüncem şu:android kullanabilirsiniz ama asla fandroidçi olmayın. Şu ana kadar kimse fandroidçi oldugı kabul etmedi. Bu kadar yeterli sanırsam iyi forumlar...

tamam buda var ben fandroidçi olduğumu kabul ediyorum tamam öyleyim.ama benim dediğim konu dışı vs.

greenmile

greenmile

Üye
maxi de yaş ortalaması git gide düşüyor,benim 10 yaşında evimde net yokken şimdi herkesin elinin altında,bu da doğal olarak siteye direk yansıyor.Sonuçlar ise malum.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Forum ortak kullanım alanı olduğundan her yaşa ve kitleye hitap etmektedir.Maalesef bu sorunumuzun kökten bir çözümü yoktur.Sizler şikayet edersiniz,bizler de uygun olmayan yorumların,hallerin,davranışların cezasını keseriz.Durum bundan ibaret.
İyi forumlar herkese.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve 'Şeref'
asigsasi

asigsasi

Üye
benim demek istediğim sorunlarıda paylaşın ki daha büyük sorunlara sebeb vermesin

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Forum ortak kullanım alanı olduğundan her yaşa ve kitleye hitap etmektedir.Maalesef bu sorunumuzun kökten bir çözümü yoktur.Sizler şikayet edersiniz,bizler de uygun olmayan yorumların,hallerin,davranışların cezasını keseriz.Durum bundan ibaret.
İyi forumlar herkese.
o zaman şuanlık bir çözümü yok gibi

zibidi39

zibidi39

Üye
kendımı ESKİ bir uye olarak nıtelednırırdıgım ıcın bu yorumumu yapıcam
evet eskı sıte gercekten copk guzeldı forum dısındada konusutum ata huriş tugba gıbı ınsaları tanıma fırsatı verdı bu sıte bana yanı ksıacası eskıden bı kac gun uzak kaldıgımda ozel mesaj olarak yada cep telefonuma mesaj olarak nerlerdesın yoksun pıyasada dıe mesaj atan arkdsalarla tanısma fırsatı verdı bu sıte bana sımdıkı durum nedır bılmıorum bende ıslerım geregı cok uzak kaldım artık gerı dondum dıyebılırım zaman gosterıcek.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
kendımı ESKİ bir uye olarak nıtelednırırdıgım ıcın bu yorumumu yapıcam
evet eskı sıte gercekten copk guzeldı forum dısındada konusutum ata huriş tugba gıbı ınsaları tanıma fırsatı verdı bu sıte bana yanı ksıacası eskıden bı kac gun uzak kaldıgımda ozel mesaj olarak yada cep telefonuma mesaj olarak nerlerdesın yoksun pıyasada dıe mesaj atan arkdsalarla tanısma fırsatı verdı bu sıte bana sımdıkı durum nedır bılmıorum bende ıslerım geregı cok uzak kaldım artık gerı dondum dıyebılırım zaman gosterıcek.

vallah özledim seni :D

• Beğen
Tepkiler: zibidi39
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gördüğümüz olumsuz davranışları ve sözleri şikayet edersek azda olsa bir faydası olur

fnldstntn

Üye
Bende sana katılıyorum ilk üye olduğum zamanlarda saatlerce maxide geziyordum fakat şimdi konuları okurken saçma sapan yorumlar görünce canım sıkılıyor ve çıkıyorum....

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
fullwar

fullwar

Üye
Bende sana katılıyorum ilk üye olduğum zamanlarda saatlerce maxide geziyordum fakat şimdi konuları okurken saçma sapan yorumlar görünce canım sıkılıyor ve çıkıyorum....

İnsanların kolay tükentme huyundan kaynaklanıyor bu aslında. Bir bakıma MaxiCep gibi sitelerde toplumun bir aynası gibi. Sadece buradaki üyelerin kişilik analizi yapılsa neredeyse toplam Türkiye'nin analiz sonuçlarına yakın çeşitlilik çıkardı. Popüler kültür dediğimiz olay hergeçen gün büyüyor ve popüler olmayan çöpe gidiyor. Gündemdeki tüketiliyor diğerleri eriyor. Bu sadece MaxiCep değil tüm sitelerde, radyo, gazete, medya araçlarında böyle. Bir haber en fazla 3-4 gün konuşuluyor (oda çok mühimse) sonra unutuluyor. MaxiCep'in kullanıcı karakteristiğindeki değişimde biraz buna bağlı. Yaş ortalamasının düşmeside çok normal. Yukarıdaki mesajlardada denildiği üzere artık neredeyse herkesin evinde internet var ve aile içi oto kontrol sistemi eskiden olduğu gibi saygı - veli düzeyinden daha çok arkadaş düzeyine inmeye başladı. Artık belli yaşın altındaki bireyler (çocuklar) çeşitli yasaklamalar olmadan daha özgürce yaşıyor ve konumuz olan interneti daha özgürce alıyor. Yazılan mesajlara baktığınızda bu tür gençleri çok kolay tanıyabilirsiniz. Üslup, anlamların oturmaması, kişilik farkları, imla bozuklukları (aşırı düzeyde olanlar) vb. Bence buna çok takılmamak gerekiyor. Evet eskiden daha saygılı daha akılcı yorumlar yapılıyordu fakat gelişen dünyada artık saygıda çok fazla anlam ifade etmiyor (belli kesimler için). Bence biz kendi saygı çerçevemizde fikirlerimizi paylaşmaya devam edelim ve bırakında onlar öyle kalsın. Biz çok şey kaybetmeyiz emin olun.

• Beğen
Tepkiler: Praetor ve fnldstntn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...