Neden Artık Eskisi Gibi Değil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
Yönetici adayı kavga mı çıkaracak?:D Sebep ise sizi yeni gördüm,sitede yeni misiniz diye sormam mı?:D Ben böyle kavgalara alışık değilim,bence geçerli bir sebep değil :D

fullwar

fullwar

Üye
Yönetici adayı kavga mı çıkaracak?:D Sebep ise sizi yeni gördüm,sitede yeni misiniz diye sormam mı?:D Ben böyle kavgalara alışık değilim,bence geçerli bir sebep değil :D

Yok ya espri yaptık ne kavgası. Adım solda yazıyor zaten memnun oldum. Konu dışı ve bazı bölümlere çok takılmıyordum.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve greenmile
haltie

haltie

Üye
Site çok dinamik.Mevsimsel bile değişimler oluyor.:)Mesela yaz ayında bir grup çok aktifken kış ayında farklı bir grup aktif olup arkadaşlıklar kuruluyor.Maalesef herkes kalıcı olamıyor.Ben 5 ay askere gittim geldim sitenin yüzde 90ı değişmiş gibiydi üye olarak.Aslında site her zaman ki gibi:)1 yıl hiç girme hiç aktif olmayan üyeleri aktif aktif üyeleri ise göremeyebilirsin.Bu normal bir durum.

fullwar

fullwar

Üye
Site çok dinamik.Mevsimsel bile değişimler oluyor.:)Mesela yaz ayında bir grup çok aktifken kış ayında farklı bir grup aktif olup arkadaşlıklar kuruluyor.Maalesef herkes kalıcı olamıyor.Ben 5 ay askere gittim geldim sitenin yüzde 90ı değişmiş gibiydi üye olarak.Aslında site her zaman ki gibi:)1 yıl hiç girme hiç aktif olmayan üyeleri aktif aktif üyeleri ise göremeyebilirsin.Bu normal bir durum.

Katılıyorum. O kadar süredir üye olmama rağmen mesela Konu dışına falan hiç girmiyordum ve çok fazla mesaj yazmıyordum. İş güç nedenide var. Ve hepinizle daha önce tanışma fırsatı bulacakken biraz oyalanmışım. Hayatın gerçek tadı buralardaymış. (coşma efekti) Artık buralardayım. Birlikte uzun zamana.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben bu siteye geldiğim günlerde de vardı hala var bu muhabbet.
Site eskisi gibi değil.
E değil tabii, olmayacak da!..
Yarın da eskisi gibi olmayacak hatta.

Bir de hep şu söyleniyor, "eskiden daha aktifti".
Yahu bu her söylendiğinde binde bir azalsaydı aktiflik ben sitede tek başıma kalırdım!..
Aktiflik bazen artar bazen azalır.
Arttığı vakit, eğer sen orada yoksan, sonrasında gelip dersin ki burası çok değişmiş.
Burası değişmedi arkadaş, güncelleme yapılırken sen yoktun. Haliyle eski sürüm kaldın.
Şimdi ya yeni sürümü kavrar ve ona uyum sağlarsın,
ya da güle güle gidersin.

Bunca senedir buradayım benden bir kere duydunuz mu eskiden şöyleydi böyleydi diye laflar...
Halbuki çok değerli insanlar tanıdım ben: İki avukat vardı karı koca, ikisinin de muhabbetleri muhteşemdi, titanik vardı mühendis ki o ciddi esprileri tadından yenmezdi, a21a vardı tema uzmanı, grafik babası, olgunluğu yeterdi, alperenler kadirşinaslar bozkurtlar ahmetler armoniler vardı ne yazsa siyasete kaçan, Mahmut vardı, adem vardı, salihyet vardı, gitarist vardı, Enes vardı, elmayra vardı Tekirdağ'lı her gece bir yemek paylaşır adamı acıktırırdı, Burcu vardı, Mustafa vardı, bir zamanların olay insanı Pınar vardı, dreamler vardı (nurse-boys-girls), Fransız bir çocuk vardı öldü denen, seli vardı, Ercan vardı, Keti bile vardı. Her çeşitten onlarca aktif üye geldi geçti. Benden öncesi de var, gokhan43, gknky, caldere, Ozan ve Ahmet gibilerinin aktif olduğu yıllar...
Şimdi de bambaşka değerli insanlar var aramızda. Yarın da başkaları olacak. Bu böyle...
İki çeşit yaşlı insan vardır, birisi zamana ayak uyduramaz ve sürekli "eskiden..." der. Öbürü zamana ayak uydurur ve ben yaşlı değilim der.
Sizi bilmem ama ben eski üye değilim, hiç öyle görmedim kendimi.
Ne zaman ki rütbemde EMEKTAR yazar, işte o zaman eski üye olmuşumdur...
Siz eski üyeyseniz, bu sizin seçiminiz. Burada yeni üye kalınabiliyor.
Biliyorum!

Gördüğümüz olumsuz davranışları ve sözleri şikayet edersek azda olsa bir faydası olur
Kesinlikle.
Burada iş sizlere düşüyor arkadaşlar.
Ben şahsen tanıyıp sevdiğim birisi bile hata yapsa ve şikayet alsa yasaklamaya kadar gerekeni yapmaktan çekinmiyorum bilen bilir.
Ama siz sineye çekiyorsanız o da sizin bileceğiniz iş.

Şikayet edin ki forum temizlensin.

kendımı ESKİ bir uye olarak nıtelednırırdıgım ıcın bu yorumumu yapıcam
evet eskı sıte gercekten copk guzeldı forum dısındada konusutum ata huriş tugba gıbı ınsaları tanıma fırsatı verdı bu sıte bana yanı ksıacası eskıden bı kac gun uzak kaldıgımda ozel mesaj olarak yada cep telefonuma mesaj olarak nerlerdesın yoksun pıyasada dıe mesaj atan arkdsalarla tanısma fırsatı verdı bu sıte bana sımdıkı durum nedır bılmıorum bende ıslerım geregı cok uzak kaldım artık gerı dondum dıyebılırım zaman gosterıcek.
Yine mi sen arkadaşım?! Adımı kullanarak reklam yapma!
Kışt! Pışt!..

:ehe
Şaka bir yana özlettin kendini dostum :D
İnsanların kolay tükentme huyundan kaynaklanıyor bu aslında. Bir bakıma MaxiCep gibi sitelerde toplumun bir aynası gibi. Sadece buradaki üyelerin kişilik analizi yapılsa neredeyse toplam Türkiye'nin analiz sonuçlarına yakın çeşitlilik çıkardı. Popüler kültür dediğimiz olay hergeçen gün büyüyor ve popüler olmayan çöpe gidiyor. Gündemdeki tüketiliyor diğerleri eriyor. Bu sadece MaxiCep değil tüm sitelerde, radyo, gazete, medya araçlarında böyle. Bir haber en fazla 3-4 gün konuşuluyor (oda çok mühimse) sonra unutuluyor. MaxiCep'in kullanıcı karakteristiğindeki değişimde biraz buna bağlı. Yaş ortalamasının düşmeside çok normal. Yukarıdaki mesajlardada denildiği üzere artık neredeyse herkesin evinde internet var ve aile içi oto kontrol sistemi eskiden olduğu gibi saygı - veli düzeyinden daha çok arkadaş düzeyine inmeye başladı. Artık belli yaşın altındaki bireyler (çocuklar) çeşitli yasaklamalar olmadan daha özgürce yaşıyor ve konumuz olan interneti daha özgürce alıyor. Yazılan mesajlara baktığınızda bu tür gençleri çok kolay tanıyabilirsiniz. Üslup, anlamların oturmaması, kişilik farkları, imla bozuklukları (aşırı düzeyde olanlar) vb. Bence buna çok takılmamak gerekiyor. Evet eskiden daha saygılı daha akılcı yorumlar yapılıyordu fakat gelişen dünyada artık saygıda çok fazla anlam ifade etmiyor (belli kesimler için). Bence biz kendi saygı çerçevemizde fikirlerimizi paylaşmaya devam edelim ve bırakında onlar öyle kalsın. Biz çok şey kaybetmeyiz emin olun.
Mükemmel bir yorum, altına imzamı atarım!..

Askere gidenler daha iyi bilir bu durumu.
Askerde karşılaşılan o 10 ya da 50 ya da 100 kişi, Türkiye'nin bir özetidir.
Büyümenin sonucu bu, her çeşit insan gelir... Ama iyi ama kötü; bizim insanımız. Biz.
Belirli bir meslek ya da örgüt gurubuna özel, üyelik için TC kimlik numarası istenen bir yer değil ki burası!
Herkesin serbestçe paylaşım yapabileceği özgür bir platform.
Ve sizler,
polisi çağırdıkça,
daha temiz bir platform olacak :)
:polis:

:locked:

• Beğen
Tepkiler: zibidi39, 'Şeref', Revengeful ve 3 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...