Neden Artık Eskisi Gibi Değil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
herkes o zamankı gıbı olmadıgı konusunda sıtenın hemfikir

yaş ortalaması
özentılık
cıvıtma
saygısızlık
bi dolu ne oldugu bellı olmayan ınsanları da buna katarsak
aslında dozunu ayarlamamız gerektıgını analiz ederız ya az cok
su sıteye üye oldugumdan berı parmakla gösterılcek kadar nadır asla pısmanlık duymuycam ınsanlar tanıdım
bazıları da püf dıye uctu gıttı

komik

eskiyi yenıyı cok takmamak lazım
sen kendini kaybetme de
gerisine dur dıyemezsın ..

• Beğen
Tepkiler: minoo, fnldstntn, _SiyabeNd_ ve 2 diğerleri

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
herkes o zamankı gıbı olmadıgı konusunda sıtenın hemfikir

yaş ortalaması
özentılık
cıvıtma
saygısızlık
bi dolu ne oldugu bellı olmayan ınsanları da buna katarsak
aslında dozunu ayarlamamız gerektıgını analiz ederız ya az cok
su sıteye üye oldugumdan berı parmakla gösterılcek kadar nadır asla pısmanlık duymuycam ınsanlar tanıdım
bazıları da püf dıye uctu gıttı

komik

eskiyi yenıyı cok takmamak lazım
sen kendini kaybetme de
gerisine dur dıyemezsın ..

+1 katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

Bence herkez önce kendine bakıp neden demeli.
ben çok eski bi üye degilim ama benim ilk geldigimdede site gayet aktif üyelerle doluydu bi konu açardım ne yorumlar dönerdi üstune
he hiçmi kavga gürültü olmadı? oldu tabi...
kimisi çözüldü kimisi ölece unutulup gitti

eskiye dönmek yine bizim elimizde saçma sapan fesatlıklar,çekememezlikler aradan kalkarsa yine eskiye dönş yaşanır.
Ama bu gruplaşmalar arkadan iş çevirmeler devamederse kimse kalmaz

daha düne kadar ESRA komşu oğlu konusu ne günlerdi...

greenmile

greenmile

Üye
iyide o da saçma bir konuydu:ehe

• Beğen
Tepkiler: EroL
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Eskiden daha güzeldi inkar edilemez. Espiri anlayışı vardı sitede. Sabahlara kadar muhabbet bitmezdi. Ama inanıyorum o günler tekrar gelecek.

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
MaxiCep deki seviyeyi yönetim anlayısı olarak basından bu yana aynı sekilde koruyup, kuralları uyguladıgımızdan şüphem yok ama şu bir gerçek ki Aile büyüdükçe, doğal olarak aile bireylerin birbiri arasındaki sosyalite düşer. Söz konusu Forum ailesi ise bu duruma üzülmenin aksine sevinmek gerek zira önceden 50bin kisilik bir aileyken simdi 3milyona doğru ilerleyen bir aile konumundayız.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve 'Patron

pelın_

umarım sizin bahsetiginiz eski günleribizde yaşarız ben Ramazan ayını çok güzek geçirdim mesela burda sabhlara kadar sohbet ettık herşey güzeldi
umarım yine olur

'Patron

'Patron

Üye
Ya adamım neden korkuyosun.Bu konuyu bana açtın neden söylemiyosun.Senin sorunun 'İncici' diye tabir ettiğin insanlar değil. Sorun o değil zaten. Sorun Muratın dedği gibi yaş ortalaması anladın mı.Sitenin kalitesini düşüren bu bence.Tabiki gitsinler demiyorum ama konulardaki muhabbet kalitesini muhabbet doygunluğunu belirleyen olgunluktur 12 yaşındaki çocuklar gelip böyle yapınca doğal tabi.Ha çok kalenderleri yokmu var çocuk 12-13 yaşında ama beklemeyeceğin kadar olgun ve saygılı.Benim fikrime göre sen değilsin,xilence de oyleydi.Bi sorunun varsa şikayet edersin ve yönetim beni seve seve banlar anladın mı.
bide yazmışsın yok 2009da şöyleydi yok 2010 da böyleydi.Hele,hatırlıyorum yeğenim seni bluetrden once beğenmediğim bi nickin falan vardı.
İşte herneyse.Rahatsız oluyosan yol açık.

Mert seninde yaşına yakışmıyo adamım haberin olsun.

----------Eklendi @ 22:55:05 ---------- Yazıldı @ 22:53:06 ----------

umarım sizin bahsetiginiz eski günleribizde yaşarız ben Ramazan ayını çok güzek geçirdim mesela burda sabhlara kadar sohbet ettık herşey güzeldi
umarım yine olur
aynen oyle , 'sahur yapıp geliyorum' diyen giderdi.

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Buna uygun bir atasözü var aslında ama boşverin :D Olan olmuş biten bitmiş arkadaşlar site eskisi gibi olmayabilir bunda bir sorun yok çünkü kış olduğu zaman herkez okuluna gidiyor derslerini çalışıyor haliyle de site pek aktif olmuyor yaz olduğu zaman site farkındaysanız kışa göre daha aktif eskisi gibi olmayabilir site ama yine de eski haline de getirmek bizim elimiz de bence.

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
eglenceli bir hal almaya basladı bazı yorumlar bence burda bırakın arkadaslar .ozan koymus noktayı zaten.
beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün emi
iyi forumlar :)

fullwar

fullwar

Üye
Sitede çoluk çocuktan bahsediyoruz siz onlarıda geçtiniz. Az sakin olun ya. Bumudur düzey?

• Beğen
Tepkiler: greenmile
'Patron

'Patron

Üye
Buna uygun bir atasözü var aslında ama boşverin :D Olan olmuş biten bitmiş arkadaşlar site eskisi gibi olmayabilir bunda bir sorun yok çünkü kış olduğu zaman herkez okuluna gidiyor derslerini çalışıyor haliyle de site pek aktif olmuyor yaz olduğu zaman site farkındaysanız kışa göre daha aktif eskisi gibi olmayabilir site ama yine de eski haline de getirmek bizim elimiz de bence.
aynen yazında böyle olmustu. baharda düzelir.

pelın_

Aktif olanda neolsa suçlanıyo oyuzden sorun yok
artık öle bışey oldu kı konu açmak bıle batıyo millete gıdenlere gülü güle demekten başka bişey gelmez elimizden

fullwar

fullwar

Üye

daha önce gözüme hiç takılmadınız sitede, yeni misiniz diye sordum :D

Üyelik tarihini yönetim sol tarafa boşunamı koymuş acaba? :) Bak 600 tane mesaj yazmış, test mod olmuş. Garip bir soru oldu gibi. Ayrıca bende seni ilk kez gördüm. :) Neyse takmaya değmez. Konu dağılmasın her an kavga çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...