Symbian Belle Nokia e7-ye nasil kurulur...

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar.bu konuyu epeydir bekliyordum şimdiye dek hiç flash ya da dead phone ile sürüm yüklemedim telefonuma.şimdi bu belleyi yüklesem.yarın öbür resmi güncelleme çıkınca onu normal yolla güncelleyebilecek miyim? ve bu belleyi şimdi yüklememi tavsiye eder misiniz?
bi kac saatdir kullaniyorum. gorduyum kadariyla super bi sey. yukle gitsin. orijinali geldiginde normal olarak guncelleyemezden de en kotu ihtimal phoenixle flashlarsin. zaten bu belleyi yuklersen flash atmayi da oyreniceksin. zor bi sey diyil aslinda. direk 25.007 ustune flashla. backup ve formati unutma!

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hayırlı olsun E7'ci arkadaşlarıma Belle hakkındaki düşünceleriniz neler bakalım ortak mıyız ?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
shimdilik eksik bir yani yok. Sarj guzel dayaniyor. Ram da cok iyi. Simdilik 10-15 uygulama kurdum hepsini destekliyor. Bakalim ne olucak...

adanalix

Üye
arkadaşlar belle yükleyenler. E7niz ne durumda bi sorun var mı hala karar veremedim yükleyip yüklememe konusunda.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
downgrade yok dimi :dry:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
yok downgrade. Guzel ama. Gerek yok downgrade :)

SilentOne

SilentOne

Üye
belle kurucan bide downrage mi yapcan sonra şakamısın ya

kefkom

Üye
qaqaw klavyaturada problem var..059C4J9 product kodu ucun etmek lazimdi

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
duzdur. sual isaresini tapa bilmemisem :)) bezi simvollar da qarisiqdir. helelik idare ederik eybi yox

kefkom

Üye
qaqaw sual iwaresi rus herflerindedi.enterin yaninda,,,,qaqaw sen 059C4J9 prodct kodlusunu yerlewdirde

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
beyler türkiye türkçesi yazsanız da biz de anlasak :)

kefkom

Üye
klavye ile bagli hatayi onara bilirmisin?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
yoxdu qaqam. dediyin rus ve diger elifbalar yoxdu. daha dunen cixib. tekce cin ve ingilisce. basqa dil yoxdur. baqa product code da yoxdur. sen yuklemisen bunu? flashla getsin :) zordu sen ol ))

kefkom

Üye
yuklemiweme.ona gore deyremde klavda problem var..

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
varmi baska yukleyen:)

brifing

Üye
kaç gündür yogunluktan fırsat bulup giremiyordum belkide 1 kaç haftadır yoktum gözlerime inanamadım bu konuyu görünce şu an indiriyorum fakat bi sorum var benim bi çok önemli uygulamalarım var onların oviden yedekleme yaptım fakat programları yedeklemiş oluyor mu? yoksa hepsini yeniden mi bulup yüklicez?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
nokia suite ile yedeklersen programlarin ve ayarlarini da yedekleye bilirsin. Fakat hepsi geri donur mu donmez mi qarantim yok

germir

germir

Üye
hayırlı olsun e7 ciler kuran arkadaşlar varmı randuman alabildinizmi

brifing

Üye
nokia suite ile yedeklersen programlarin ve ayarlarini da yedekleye bilirsin. Fakat hepsi geri donur mu donmez mi qarantim yok
hocam peki senin programların ne kadarı geri döndü..yani merak ettiğim asıl soru şu.legal belle geldiğinde güncellediğimzde 25.07 den o eski tüm programlar olacak mı yoksa şimdiki gibi hangisi geri geliyorsa o mu kalacak?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
hocam peki senin programların ne kadarı geri döndü..yani merak ettiğim asıl soru şu.legal belle geldiğinde güncellediğimzde 25.07 den o eski tüm programlar olacak mı yoksa şimdiki gibi hangisi geri geliyorsa o mu kalacak?

tam olarak bilmiyorum. Ben belle kurarken hard format atip oyle kurdum. Sana da oneririm. Flash sonrasi tekrar format. Bellele gitsin. Sonda C: bos hafiza: 350 mb

Üst Alt