Nokia N8 Flash Atma

Sponsorlu Bağlantılar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Flash Atma
Arkadaşlar Amerikadan Nokia N8 aldım Navifirm ve Poheinix'le yazılım atcam bazı yorumlar gördüm telefonum açılmadı falan yazmışlar bunun olma ihtimali nedir?

Mert045

Mert045

Üye
Doğru flash atarsan yüzde 0 :ehe:

llovell

llovell

Üye
sana sıcak sıcak haber verım sabah bana oldu telefon acılmıyordu dead phone yaptım oldu acıldı... eger symbian anna 25,007 kullanıosan şu sekılde flash atcan önce 11.05 versıyonuna geccen daha sona ne ıstosan at ben 25,007 den 24.01 atmısım telefon kapand bida acılmadı sona 11.05 dosyalarını ındırdım dead phone ıle attım tel acıldı aclıncada gerı 25.007 yükledım

Flaslama sebebım::OVİ store calısmıodu

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
sana sıcak sıcak haber verım sabah bana oldu telefon acılmıyordu dead phone yaptım oldu acıldı... eger symbian anna 25,007 kullanıosan şu sekılde flash atcan önce 11.05 versıyonuna geccen daha sona ne ıstosan at ben 25,007 den 24.01 atmısım telefon kapand bida acılmadı sona 11.05 dosyalarını ındırdım dead phone ıle attım tel acıldı aclıncada gerı 25.007 yükledım

Flaslama sebebım::OVİ store calısmıodu

Peki siz nereden yüklediniz hangi anlatımla yani link verebilir misiniz?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Oncelikle RM-596 oldundan emin olursan hallolur sorun olmaz.
*#0000# yap ordaki bilgileri burda paylasirsan yardimci oluruz.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
rengi silver white orda white var onumu indircem?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
demek istedigim yerdeki bilgileri yazmanizda bir sorun olmaz yazin yanlis bilgi vermeyeleim.
versiyona gore ayri ayri yukleme cesitleri var.
navifirmle ugrasmayin belle yukleriz.
yada biz atariz dogru dosyalari.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
özel mesajdan devam edelim hocam ben yazdım size.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
özel mesajdan devam edelim hocam ben yazdım size.
ozel mesajdan bilgi verirken actiniz konuyu ziyaret eden ayni sorun olucak yada olan arkadaslarin bilgi almalarini kisitlamis oluyoruz.
burdan bilgi verebilirim.
yanlis anlamayin.
Saygilar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
peki hocam ben şuan orjinal n8 de kullanılan sürümü istiyorum orjinal olmasada olur şu an kullanılan yazılım kaç _?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
peki hocam ben şuan orjinal n8 de kullanılan sürümü istiyorum orjinal olmasada olur şu an kullanılan yazılım kaç _?
v25.07 anna guncellemesi son gelen orjinal olani.
Ovi suit guncelleme yapabilirsin ama dil turkce olmaz.

----------Eklendi @ 16:54:18 ---------- Yazıldı @ 16:42:25 ----------

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
denemeye karar verdim navifirmden 25.7 yi atcam biraz kullanıyım daha sonra belleyi atarım yardımınız için sağolun belle yüklüyeceğim zaman sizinle(kurtulus40) iletişime geçerim iyi akşamlar.

can1990usta

can1990usta

Üye
ben işletim sistemini belle dan anna ya düşürmek istiyorum yardımcı olurmusunuz daha önce beceremedim servise verdim çok sık gidiyorum servise artık tamamen windows formatı kadar ehlini öğrenmem lazım bu işin
anlatiyim bakın
anna 25küsür kuruluydu ovi suite çalışmıyo diye nokia suite ile işletim sistemini baştan kur dedim kurdu ve telefon hata vermeye başladı açılınca ekranda doğru çalışmiyo ürün satıcınızla görüşün diyodu sanırım nokia suite belle ye yükseltmeye çalıştı o yüzden hata verdi çünkü aynı sistemle bugün belle makineyi flaşladım ve sorun çıkmadı. ben dead phone sistemiyle anna ya geri dönmeye çalıştım yüklenmedi anna. phoenix kullanarak resimli anlatımla eksiksiz denedim
şuan sorunsuz bella çalışıyo annaya düşürmek için hangi versiyonu indirip flaşlicam mı dead phone methoduyla mı kurucam napıcam izah edebilirmisiniz

bella bildiğiniz androit işletim sistemine dönmüş klasör içinde klasör açma bile yok.
ben 5800 da hep dead phone'dan formatladım böyle sorun yaşamadım hiç flaş atmadım ne işe yaradığını da bilmiyorum ama dead phone ile telefonu kurtaramadım version düşürme sanırım farklı işlemler gerektiriyor.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
imzamdaki downgrade kismi isini görur kardesim

yasal420042

Üye
Nokia n8 bana suan yardim edecek var mi flash konusunda ?

Fr4ntic

Üye
Kurtulus size birşey sorucam Bende nokia n8 çin malı telefonu var imei kapalı imei atıyorum hattımı kabul ediyor buraya kadar bir sorunn yok kullanıyorum telefonu internete girince biraz kasıyor.Sonra telefon resetleniyor resetlendikten sonra imei ilk imeisi oluyor peki flahs atsam sorun gidermi yada

Takipçi Satın Al

Üst Alt