5800 Üst Modeli Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asali97

Üye
    Konu Sahibi
5800 Üst Modeli Önerileriniz
Arkadşlar benim nokia 5800 telefonum var. Telefonumu bir üst modeliyle değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda nokia c6-01 var sizin önerileriniz neler? :)

cyber

cyber

Üye
c6-01 çok güzel bi telefon ben kullanıyorum çok memnunum öneririm

asali97

Üye
    Konu Sahibi
Bende düşünüyorum birde x6 nasıl

merve_189

Üye
Ben değiştirmeni tavsiye etmem. 5800 çok özellikli bir telefon. Şuanda üretimi durduruldu. Çünkü çok özellikli bir telefonu ucuza sattılar. Şuanki değerini tam bilmiyorum ama 600 küsür olmuştur. Bende 5800 kullanıyordum. Çokta memnundum ama suya düşene kadar. Tamiri olmadı malesefff.. C6 da alıcaksan sürgülüsünden alma. Hiç kullanmıyosun bile boşa ağırlık :kotu:

asali97

Üye
    Konu Sahibi
ben değiştirmeni tavsiye etmem. 5800 çok özellikli bir telefon. şuanda üretimi durduruldu. çünkü çok özellikli bir telefonu ucuza sattılar. şuanki değerini tam bilmiyorum ama 600 küsür olmuştur. Bende 5800 kullanıyordum. çokta memnundum ama suya düşene kadar. Tamiri olmadı malesefff.. C6 da alıcaksan sürgülüsünden alma. Hiç kullanmıyosun bile boşa ağırlık :kotu:

benim telefon durduk yere kapanıyordu 5 kere servise gönderdik ve hiçbir düzelme olmadı bizde onu iade edip bir üst modeliyle değiştirmeyi düşünüyorum

cyber

cyber

Üye
c6–01 de x6.ya göre daha güncel bi işletim sistemi var symbian belle ile çok daha iyi olcak

baranselona

baranselona

Üye
5800 kamerası hariç neredeyse tamamen çağın gerisinde bir telefon.. onun şu anda bi üstü c6-01 ve 603 oluyor sanırım illa nokia alacaksan bu ikisinden birini alabilirsin 600-700 tl arasında...

ilo53

ilo53

Üye
c601 580tl

baranselona

baranselona

Üye

telefonun standart satış fiyatı 679 TL dir siz aldığınızda yada en son fiyatlara baktığınızda telefonlara zam gelmemiştir.. lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım en basidinden yakınınızdaki bir mağazaya gidip sorabilirsiniz...

aslankaplants

aslankaplants

Üye
bence nokia 603 al daha iyi olur fiyatı 650-700 arası

asali97

Üye
    Konu Sahibi
Ya c6-01 Yada 603 almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım. Nokia 5800 aldığım için de pişmanım :vur

merve_189

Üye
benim telefon durduk yere kapanıyordu 5 kere servise gönderdik ve hiçbir düzelme olmadı bizde onu iade edip bir üst modeliyle değiştirmeyi düşünüyorum

O zaman değiştir ama c6 dan çok 603 öneririm :)

y n s c n

y n s c n

Üye
C6-01 iyi tercih olur.

asali97

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ben c6-01 ile 603 karşilaştırıyım

----------Eklendi @ 21:38:47 ---------- Yazıldı @ 21:36:02 ----------

Sanki C6-01hem ucuz hemde aynı özellikler sanki

Jrcan1

Jrcan1

Üye
5800 aslında iyi bir telefon ama bana göre Nokia 603 al.Yepyeni bir telefon havan olur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...