Yeni telefon alacağım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Adam haklı nokia almada ne alırsan al hem bada 2 geldimi tatından yenmez.
Birincisi 100 değil 150 tl falan koyması gerekir ikincisi seni üzmek istemem ama batacak olsa Motorola ve Sony Ericsson batardı ama Xperia, Milestone, Defy serileri bu firmaları kurtardı hemen toparlandılar. Bu markalar bile toparlandıysa Nokia'ya hiçbirşey olmaz takma kafanı yani ;)

• Beğen
Tepkiler: qsaw

qsaw

qsaw

Üye
Birincisi 100 değil 150 tl falan koyması gerekir ikincisi seni üzmek istemem ama batacak olsa Motorola ve Sony Ericsson batardı ama Xperia, Milestone, Defy serileri bu firmaları kurtardı hemen toparlandılar. Bu markalar bile toparlandıysa Nokia'ya hiçbirşey olmaz takma kafanı yani ;)
:oke:

u_cosar

u_cosar

Üye
c6-01 de düşünebilirsin

baranselona

baranselona

Üye

o dediğin seriler android olmasa belki piyasada bile olmayacaklardı bu tarz firmaların çoğunun imdadına android yetişti... MOTORLA yı GOOGLE aldı hani şu androidin sahibi olan google... sony ericsson u sony aldı... nokia tabiiki batmaz ama akıllı telefon pazarında wp7 ile tutunamazsa(bence tutunacak) ozaman işi yaş hele meego yu bitirmesi tamamen...... neyse. nokia 700 modelini kullandım telefonu önce 1 haftalıkken kullandım ertesi hafta tekrar kullandığımda telefon kasmaya başlamıştı bile yani symbianın herzamanki sorunu bir müddet kullandıktan sonra kasma-yavaşlama tekrar baş gösterdi umarım bidahaki kullanımımda dahada kötü olmaz... ama dokunmatiği oldukça başarılıydı abilerine yaklaşmıştı en azından c6-01 den daha iyiydi... herzamanki gibi söylüyorum symbianlı telefon alınmaz heleki androidler iphone lar varken bence hiç alınmaz tavsiyede etmiyorum kimseye...

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
lolaman

lolaman

Üye
Onu bilmem ama ben bu telefon bitince samsung almayı planlıyorum :D

serseryy44

Üye
Ya arkadaşım nedir bu android sevdası bilemedim gitti... Kim hangi telefonu kullanıyorsa o iyi oluyor... Ben 603 kullanmadım ama x5 kullandım fakat özellik bakımından 603 benim x5 e tur bindirir bunu telefoncu komsumla ara sıra konuşuyoruz telefonlarla... Alın bakın galaxy ace övüyorsunuz alınlink burda doya doya bakın >

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Android al bence

aosman61

aosman61

Üye
[sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5 [/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze][sıze=7][ı] i d e o s _ x 5 [/ı][/sıze][sıze=7][ı]i d e o s _ x 5[/ı][/sıze]

Üst Alt