Yeni telefon alacağım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

estorak

estorak

Üye
Hala Nokia almayı düşünmene anlam veremedim :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Sana Tavsiyem Biraz Daha bekle 701 al hiç pişman olmazssın gerçekten kaliteli ve güzel bir telefon yapmışlar kim ne derse desin samsungun s sini çöpte görsem bile almam benim fikrim ve hiç kimseyede samsung tavsite etmem
aynen ama bütcesi yetmiyor :)

----------Eklendi @ 17:53:45 ---------- Yazıldı @ 17:53:07 ----------

android kalitesi :D:D cevremde çok var bişey göremedim ben :D

lolaman

lolaman

Üye
Anlamazsın anlamaaaaaaaaaaaaaaazsıııın kaderinee inanmaaaaaaazsın :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Anlamazsın anlamaaaaaaaaaaaaaaazsıııın kaderinee inanmaaaaaaazsın :D
:D kullandığın telefona bak gelmizsin androidi savunuyorsun burda. :D senin androidin o kadar iyi olsaydı :D:D elinde androidli bi telefon olurdu :D geçceksin uygulama desteğiymiş falan 603 de hepsine sahip bi telefon ;) olmadı alcak arkadaşım teknolojix media market gitsin incelesin hepsini kendi karar versin. şunu diyim daha karmasık android.. uygulamaları desen çoğu paralı freesi bi işe yaramaz sd dosyları var tamm bişey demiyorum ama sorun çıkartıyor... sonra her telefona uygun olmuyor nette ara ki bulasın... ben giriyorum symbian 3 bölümüne atıoyrum ileri diyorum istediğim uygulamaya griyiroum :)

lolaman

lolaman

Üye
Nerden biliyon benim telefonun hala c5 oldugunu :D belki gio aldım da değiştirmedim :D

cyber

cyber

Üye
nokia 603 iyidir ben öneririm

lolaman

lolaman

Üye
Hadi hadi salla konuyu :D şu an nokianın en performanslı modeli sanırsam 701 veya n9 samsungunki SII HD veya Galaxy Note :D şimdi bunları karşılaştır :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben n900 diyorum... hepsini tek geçer. yapabildiğini yapsın senin su saydıklarından biri öperim elini.

qsaw

qsaw

Üye
n9 forever

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
lolaman

lolaman

Üye
nokianın tableti varmı hea :D Samsung Galaxy Tab 10.1 bu da noktayı koyar :D

lolaman

lolaman

Üye
Samsung akarrrrr. :D

qsaw

qsaw

Üye
nokianın tableti varmı hea :D Samsung Galaxy Tab 10.1 bu da noktayı koyar :D
Samsung un bütün ürettiği akıllı cihazlar tablet zaten öyle büyükki cepde doğru dürüst durmuyor pehhh sg2 :hih:

estorak

estorak

Üye
Nerede lolaman orada polemik ! Adam size görüşünüzü sormuş sanki herhangi bir markayı üstün göstermek için para alıyormuş gibi tartışma yaratmanıza gerek yok yani.

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0

Üst Alt