Ben 603'ün siyahını kullanıyorum. Cahillerin yorumlarını başta okudum zaten öncelikle Ace ve Gio 603ten üstün değildir. Telefondan anlayan herkes bilir bunu. Neyse konuya dönelim 603'de 1000 nit parlaklık ClearBlack ekran var güneş ışığında bile net görüntü verir. Siyah modelini tavsiye ederim son derece şık. 5 mp kamerası gayet güzel çekiyor fixed focus işe yarıyor. 720p hem de 30 fps'de HD video çeken telefon zaten 640x360 çözünürlüğünde de Gioyu da Ace'i de rezil edicek performans veriyor. En başta 1 ghz işlemcisi var telefonun kullanmadan atıp tutuyorlar sen onlara bakma 603 al için rahat olsun. Son olarak Ace ve Gio'da olmayan USB On the Go, TV çıkışı ve geleceğin teknolojisi NFC var. Bilgisizlik kötü bişey tabi hala daha Ace'i ve Gio'yu üstün tutanlar var.iyi güzelde gioya baktım pek hoşuma gitmedi gerçi ekranını mahvetmiş arkadaş ondan olabilir603 kullanan var mı hiç onların görüşleri daha faydalı olurdu
Tek artısı 1 ghz işlemcisi değil+NFC+USB On the go+Clearblack+1000 nit parlaklık şimdilik aklıma gelen bunlar.x5 in giodan farkı yok mu? 3.8 inç 480x800 ekran - 512 mb ram - 800 mhz snapdragon işlemci(gionun 800 mhz işlemcisinden daha iyi) - 1500 mah batarya- 5 mp led flash autofocus kamera 720p HD video kaydı (2.3 le video ve kamera kalitesi çok yükseldi)- flashplayer 11.1-adreno 205 ekran kartı vb... dahada fark yok diyosanız diyecek bişey yok...
550-600 arası en iyi telefon ideos x5 tir ve rakibide yok zaten o fiyata... 603 kullanmadım ama tek artısı eski mimarili 1 ghz işlemcisi...
burada karılaştırmalarda var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben 603'ün siyahını kullanıyorum. Cahillerin yorumlarını başta okudum zaten öncelikle Ace ve Gio 603ten üstün değildir. Telefondan anlayan herkes bilir bunu. Neyse konuya dönelim 603'de 1000 nit parlaklık ClearBlack ekran var güneş ışığında bile net görüntü verir. Siyah modelini tavsiye ederim son derece şık. 5 mp kamerası gayet güzel çekiyor fixed focus işe yarıyor. 720p hem de 30 fps'de HD video çeken telefon zaten 640x360 çözünürlüğünde de Gioyu da Ace'i de rezil edicek performans veriyor. En başta 1 ghz işlemcisi var telefonun kullanmadan atıp tutuyorlar sen onlara bakma 603 al için rahat olsun. Son olarak Ace ve Gio'da olmayan USB On the Go, TV çıkışı ve geleceğin teknolojisi NFC var. Bilgisizlik kötü bişey tabi hala daha Ace'i ve Gio'yu üstün tutanlar var.
----------Eklendi @ 19:43:58 ---------- Yazıldı @ 19:41:05 ----------
Tek artısı 1 ghz işlemcisi değil+NFC+USB On the go+Clearblack+1000 nit parlaklık şimdilik aklıma gelen bunlar.
x5 in giodan farkı yok mu? 3.8 inç 480x800 ekran - 512 mb ram - 800 mhz snapdragon işlemci(gionun 800 mhz işlemcisinden daha iyi) - 1500 mah batarya- 5 mp led flash autofocus kamera 720p HD video kaydı (2.3 le video ve kamera kalitesi çok yükseldi)- flashplayer 11.1-adreno 205 ekran kartı vb... dahada fark yok diyosanız diyecek bişey yok...
550-600 arası en iyi telefon ideos x5 tir ve rakibide yok zaten o fiyata... 603 kullanmadım ama tek artısı eski mimarili 1 ghz işlemcisi...
burada karılaştırmalarda var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece işlemcimi kimden tarafsınYahu o özellikleri napalım android olduktan sonra parlaklıkmış otgymiş tv çıkışıymış önemli değil bunlar

512 MB RAM, 1 GB ROMlu 603 her türlü çin malı X5ten üstün X5'in de kamera lensinin ne kadar kaliteli olduğu(!) biliniyor ayrıca Batarya performansı da iyi merak etmeve 690 lira? 100 lira fazla verip daha küçük ve düşük çözünürlüklü ekran-flaşsız kamera-340 mb rom lu telefon al diyosun... 1000 nit parlaklık demişsin sürekli 1000 nit te kullanınca batarya ne hale geliyor acaba?
Yemişim androidini herşey oyundan ibaret değil bunu anlatmaya çalışıyorumYahu o özellikleri napalım android olduktan sonra parlaklıkmış otgymiş tv çıkışıymış önemli değil bunlar
destek için değil ama sonuçta şimdiki telefonumdan iyidir.Nokia batar kesin batmaması için beleş telefon dağıtıp milleti kendine çekmesi gerek bu da zor biraz gerçi beleşe N8 verseler bende giderdim ne yalan söyleyeyim ama senin dediğin gibi 2016 da batar kesin o batınca diğer firmalar tavan yapacak çok satmaya başlayacak ve onlarda fiyatları düşürecek sonra yeni modeller ve bakmışız ki hayat devam ediyor.Nokia bunu hak etti zaten bi belle için insanları ne kadar bekletti neredeyse 1 yıl olacak çok yalancı ve fırsatçı bir şirket geçen adam telefonunun sim yerine hafıza kartı kaçmış servise göndermiş adam yapmışlar yollamışlar ama hafıza kartını yollamamışlar işte nokia bu kadar cahil ve fırsatçı bir şirket bundan sonra asla ve asla nokia almayacağım...Rica ederim yalan yanlış bilgilerin etkisinde kalmamana sevndim şimdiden hayırlı olsunnhepinize özellikle beklediğim cevapları veren The Dark Knight'a teşekkür ederim. 603'te karar kıldım. Androidin kullanışı ve görünüşü o kadar canlı gelmiyor bana zaten kendimi bildim bileli nokiadayım![]()
androidi savunurken profil resmin çok çarpıcı oluyorBende zaten 10 seneye kalmaz dedim senin verdiğin tarih doğru olabilir.Zaten Android 4.0 çıkınca millet nokia mağzasının önünden geçmez Nokia da fiyatları düşürür ve son adım olarak batar.İflas etmeden önce N8 500 tl ye düşecek ve bende hemen alacagımdestek için değil ama sonuçta şimdiki telefonumdan iyidir.Nokia batar kesin batmaması için beleş telefon dağıtıp milleti kendine çekmesi gerek bu da zor biraz gerçi beleşe N8 verseler bende giderdim ne yalan söyleyeyim ama senin dediğin gibi 2016 da batar kesin o batınca diğer firmalar tavan yapacak çok satmaya başlayacak ve onlarda fiyatları düşürecek sonra yeni modeller ve bakmışız ki hayat devam ediyor.Nokia bunu hak etti zaten bi belle için insanları ne kadar bekletti neredeyse 1 yıl olacak çok yalancı ve fırsatçı bir şirket geçen adam telefonunun sim yerine hafıza kartı kaçmış servise göndermiş adam yapmışlar yollamışlar ama hafıza kartını yollamamışlar işte nokia bu kadar cahil ve fırsatçı bir şirket bundan sonra asla ve asla nokia almayacağım...
şimdiden hayırlı osun symbian android takıntın yoksa güzel tel bende şahsen galaxy ace yi android in görünüşü yüzünden almadım hiç beğenmedimhepinize özellikle beklediğim cevapları veren The Dark Knight'a teşekkür ederim. 603'te karar kıldım. Androidin kullanışı ve görünüşü o kadar canlı gelmiyor bana zaten kendimi bildim bileli nokiadayım![]()