qsaw
Üye
el altından para alıyoz çaktımaNerede lolaman orada polemik ! Adam size görüşünüzü sormuş sanki herhangi bir markayı üstün göstermek için para alıyormuş gibi tartışma yaratmanıza gerek yok yani.

el altından para alıyoz çaktımaNerede lolaman orada polemik ! Adam size görüşünüzü sormuş sanki herhangi bir markayı üstün göstermek için para alıyormuş gibi tartışma yaratmanıza gerek yok yani.

sorun yok kardeşim kasma yani :d güzelce konuşuyoruzNerede lolaman orada polemik ! Adam size görüşünüzü sormuş sanki herhangi bir markayı üstün göstermek için para alıyormuş gibi tartışma yaratmanıza gerek yok yani.

emin misinanladım ben seni![]()
?şimdi link vericem amaanladım ben seni![]()
Hey adamım senin sorunun ne?!?!?!?şimdi link vericem ama
sakin olmaya devam et ama sen tekdin biz grup yaptıkSiz mesaj sayısı arttırmak için konuşmayın bence yoksa forumda adınız çıkar benim çıkmıştı şimdi sakinim .
bide bu incinin linklerini verebiliyormuyuz?Sende Haklısını vercekdim neyse vermeyeyimAnladım ben tamam sen rahat ol inci dediğin anda anladım senin çakallığını![]()
iyi güzelde gioya baktım pek hoşuma gitmedi gerçi ekranını mahvetmiş arkadaş ondan olabilir603 kullanan var mı hiç onların görüşleri daha faydalı olurdu

kesinlikle 603 almayayım yani? gioda 800mhz, 256ram var neredeyse yarısı 603ün![]()
x5inde pek farkı yok gio'dan aslında
camı görilla glass değil galiba gorilla çizilmez deiyi güzelde gioya baktım pek hoşuma gitmedi gerçi ekranını mahvetmiş arkadaş ondan olabilir603 kullanan var mı hiç onların görüşleri daha faydalı olurdu
hem samsung hep bir tasarımda kalmış dikdörtgen