Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
microsoft ile uyumlu olanları görür ama bazılarını tanıyamıyor.
SilentOne
Üye
logitech a4 tech microsoft bir kç TANE daha war adlarını unuttum
u_cosar
Üye
A4 tech kablosuz mouse tanıdı
noss_bar
Emekli Yönetici
demek bizim c6-01 usb flash bellek okuyabiliyor ve mouse ve klavye bağlanabiliyor bir kabloyla bilmiyordum en yakın zamanda alacağım özellikle mouse için
demek bizim c6-01 usb flash bellek okuyabiliyor ve mouse ve klavye bağlanabiliyor bir kabloyla bilmiyordum en yakın zamanda alacağım özellikle mouse için
Telefonun On The Go (OTG) Özelliği Hakkındaki Detaylar
Bu Başlığı On-The-Go Teknolojisine sahip telefonların Desteklediği Cihazlar Hakkındaki Sorular İçin Koydum
On-The-Go Teknolojisini
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkdeki Aparat Sayesinde -Bu Aparat n8 in Kutusunda Bulunuyor- usb Flashlarınızı ve usb girişli olan diğer cihazlarınızı takarak kullanmayı sağlıyor.
1-On-The-Go Teknolojisinde USB Flashlar dışında Klavye, Mause, Harici Disk(Fat32 Formatlı) gibi aletleri de kullanabilirsiniz.
2-Harici Disklerinizden Sadece Fat32 ile Biçimlendirilmiş Olanları.
Peki Nedir Bu Fat32 ?
Fat32 en fazla 32GB lık Bir Yeri Biçimlendiren Genellikle USB Gibi Büyük Boyutlar Taşımayan Cihazlarda bulunur. Harici Disklerinizde Fat32 den Ziyade NTFS Biçimi Bulunur Bunun Nedeni Daha Modern Yeni Olması ve Fat32 ye oranla Çok Büyük Miktarlarda Biçimlendirme Yapıla Bilmesidir.Ayrıca NTFS Fat32 den daha hızlıdır Fakat s^3 Telefonlar Şu an Sadece Fat32 Destekliyor
Buyrun Fat32 Ve NTFS
3-Telefonunuz Her Türlü Aletle Uyuşmaz Bazı Mauselerle Uyuşur iken Bazılarını Tanıyamadığı Oluyor!!!
4-Telefonunuza Çoğaltıcı Takmayı Düşünenler Forumdaki Diğer Arkadaşlardan Yardım Alın Klavte ve Masuelerde Olduğu Gibi Bunlarda Uyuşmazlık Yaratabiliyor Şahsen Benimki Olmadı Uyuşturabilen Varsa Cihazının Linkini Yazsın Paylaşayım.
Telefonunuzun Bazı Özellikleri İçin Bulunan Aparatları
Bu Konu Başlığını Telefonunuzun Aparatlarının Neler Olduğu hakkında Biraz Bilgi Edinmeniz İçin Koydum
On-The-Go:
Bu Aparatın Ne Olduğu hakkında Az Çok Bilgi Edinmiş Olmanız Lazım
Nokia Linki :