CanKartaL
Emekli Yönetici
arkadaşım öncelikle N8 gibi bir telefonun varsa 701 almanı pek tavsiye etmiyorum. N8 den sonra o fiyat civarında alacağın androidli veya belleli hiçbir telefon kamera konusunda seni tatmin etmeyecektir
N8 ine belle yüklediğinde 701 ile birçok özellik aynı olacak telefonlarında ve çok fazla da farklılık getirmeyecektir bu sana
eğer ki Symbianda aynı anda işlemler arası geçiş yapma ve arka planda çalıştırma özelliği olan multitasking i kullanıyorsan Android bu konuda seni biraz üzecektir bunu da söyleyeyim
Android Anna ya göre belki hızlı olabilir ama Belle ile denemedim kafa kafaya da olabilirler (hele 701 in işlemcisi ve ramiyle)
İşletim sistemini kullanım şekline göre tercih etmeni öneririm
N8 ine belle yüklediğinde 701 ile birçok özellik aynı olacak telefonlarında ve çok fazla da farklılık getirmeyecektir bu sana
eğer ki Symbianda aynı anda işlemler arası geçiş yapma ve arka planda çalıştırma özelliği olan multitasking i kullanıyorsan Android bu konuda seni biraz üzecektir bunu da söyleyeyim
Android Anna ya göre belki hızlı olabilir ama Belle ile denemedim kafa kafaya da olabilirler (hele 701 in işlemcisi ve ramiyle)
İşletim sistemini kullanım şekline göre tercih etmeni öneririm

:
nova 2 mi!!!!!rezalet!!!!
yahu bizde çift çekirdek diye iyi bişey sandıydık.kurban oluyum symbian^3e.bi modelde çalışan oyun hepsinde çalışıyor
nokiada oylemi ama.
1 saat de o desem anlıcağın hala 4diş