Belle ile ilgili merak edilenlere son kez bir bakarmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Belle ile ilgili merak edilenlere son kez bir bakarmısınız ?
biliyorum arkadaşlar artık hepiniz bu konulardan çok sıkıldınız ama sizin gibi tecrübeli ve bilgili insanların fikirlerine danışmak istiyorum çünkü bu iş üzerinde gerçekten değerli ve kaliteli bilgilere sahip olan arkadaşlar var. ben daha symbian^3 de çok acemiyim C7 ilk symbian işletimli telefonum samsung dan nokia'ya geçen biriyim. ve telefonla 4.ayım itinayla anna güncellemesini bile telefondan başına bir şey gelmesin diye 2 hafta önce yapmıştım. ve geçen hafta ise kurtuluş abi saolsun team ile belleyi yükledi belle son derece şık ve telefonu uçuruyor adeta ara sıra takıklık olsa bile lakin içimi kurcalayan şeyler dinmedi gitti? öncellikle bu halinden tekrar son sürüm olan annaya dönmek imkanszımı yada zormu? 2.sorum belle gelemeden önce nokia son bir güncelleme çıkartırmı annaya eğer böyle bir şey olursa ne duruma düşeriz ? ve son olarak da orjinal(resmi) belle duyrulduğunda biz telefondan görebilecekmiyiz yoksa naviden mi yapacaz? eğer naviden ise hiç bir sorun çıkmadan kolayca yapabilirmiyiz bu sorularımı cevaplarsanız çok teşekkür eder ve minnettar kalırım biliyorum bu sorulardan sıkıldınız belki özür dilerim ama gerçekten içimi kemirmekten gına geldi:dry:

_ardaa

_ardaa

Üye
Elindeki işletim sisteminden memnunsan soruların seni rahatsız etmemesi gerekir sonuçta çalışan sorun çıkarmayan bir sistem tüm ihtiyaçlarını karşılıyor artık belle bizlere gelse ne olur gelmese ne olur sen kullanıyorsun nasılsa:)

ama belle gelecek bu sene geleceğini pek sanmıyorum 2012 ilk çeyrekte gelir ocak-mart arası ama kesin gelecek n8,c7,c6-01 ve e7 için, gelince muhtemelen anna gibi olur önce navi de gözükür 1 ay sonra Tr varyantı navi ve ovi de gözükür, sen resmi sürüme geçmek istersen muhtemelen o zaman navi den indirip flash atarsın geçersin sorun olacağını sanmam ama dediğim gibi yakın zaman da belle gelmeyecek.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ama bu süreci iyi değerlendirmek lazım o zaman sürenin uzaması biz belleciler için bir risk aslında telefonun başına bir şey gelmemesi lazım yazılımsal olarak :( keşke kolayca annaya geçmenin bir yolu olsaydı o tür durumlarda

_ardaa

_ardaa

Üye
Uygulama yada oyun yüklediğin de telefonla uyumlu değil dediklerini yükleme, olur olmadık format atma(hard) birde suya ve yere düşürme yeter başka da birşey olmaz telefona, sonuçta bilinçli olarak sızdırılan bir sistem bir nevi kobay sistemi Nokia hiçbir sorumluluk almadan tester yerine koyuyor sizleri test ediyorsunuz içindeki Collector uygulaması her internete bağlandığınız da verileri Nokia ya iletiyor yüzbinlerce beleş tester:)

Endişe edecek birşey yok elindekini kullanmaya bak.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
telefonla uyum değil hatasıyla hiç karşılamadım annada yaptığım bonkörlüğü hiç yapmıyorum sadece 3 oyun var telefonda ve de formatın tuşlarını bile öğrenmedim daha asla düşünmüyorum ve de telefonu kasar yada zarar verir diye efekt ve slide unlock gibi programları da yüklemiyorum biliyorum şizofren gibi oldum ama sanırım resmi gelene kadar bunu yapmak zorundayız bu bilinen bir gerçek ki 'garanti dışıyız' :ağlarım:

bu arada konuyla ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. sanırım sizde bellecisiniz ?

_ardaa

_ardaa

Üye
O kadar da abartmaya gerek yok bence:) sorun yaşarsan tekrar üstüne flash atarsın yada dead phone flash atarsın her türlü düzeltirsin, garanti dışı olayı doğrudur donanımsal sorun olmadığı sürece dert etmene gerek yok aslında, ben belle'ci değilim halen anna kullanıyorum acelem yok resmi sürümü bekliyorum.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
flash atma konusunda sıfır tecrübem var team ile belçikadan saolsun kurtuluş abi el attı da belleye geçiş yaptım:sarıl:

ama hazır değinmişken bir kaç şey sormak istiyorum deadphone flash çok zahmetli bir flashmıdır yoksa kolay mı? bir de mesala orjinal anna dosyalarıyla tıpkı bellede olduğu gibi şimdi ki belle dosyasını değiştirip flashlarsak anna olmazmı yeniden telefon ?:hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye
Dead phone ile normal flash'ın farkı yok aynı işlemler sadece no connection seçiyorsun, dosyaları değiştirsen olmaz flash işlemi dosya kopyalama olayı değil yani dosyaları değiştirmen işe yaramaz kurcalamamanı tavsiye ederim,

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
yok hayatta kurcalamam da zaten olurda bir gün yapmak gerekir diye. telefon çöktüğünde veya yazılımsal bir hata olduğunda aynı şekilde deadphone atıp öyle servise gönderebilme imkanımız varmı peki

_ardaa

_ardaa

Üye
C7 lerde downgrade yok sanırım flash atsanda tekrar aynı sürüm belle'yi flash atabilirsin, bence üstünde çok durma sakınılan göze çöp batarmış fazla üstünde durma kullanmaya devam et.

• Beğen
DustoJniK

DustoJniK

Üye
yok hayatta kurcalamam da zaten olurda bir gün yapmak gerekir diye. telefon çöktüğünde veya yazılımsal bir hata olduğunda aynı şekilde deadphone atıp öyle servise gönderebilme imkanımız varmı peki

Telefon çöktüğünde zaten deahphone flash la çökmeyi gideriyorsun yazılımsal hata ile aynı sıkıntı yok no problem :):):) ama son olarakta annaya dönebilirsiniz her zaman :)

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Telefon çöktüğünde zaten deahphone flash la çökmeyi gideriyorsun yazılımsal hata ile aynı sıkıntı yok no problem :):):) ama son olarakta annaya dönebilirsiniz her zaman :)

nasıl ? :hmmm

teşekkürler bu arada yardımcı olan herkese

DustoJniK

DustoJniK

Üye
telefonun çökmesi demek ne demek sence? açılmaması buda yazılımsal bir hatadan kaynaklanıyordur. Sende sağlam cfw ile deadphone flash yöntemiyle telefonu sapa sağlam yapabilirsiniz....

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
anladım teşekkürler arkadaşım inş. o günleri görmeyiz ama olursa öyle bir şey elbette ki burda bulunan tecrübeli kişilere sizlere danışarak bu sorunun üstünden gelirim diye düşünüyorum. burdan çıkacak sonuç 'imkanı olan kursun belleyi tadını çıkarsın'... inş. çok yakında resmi belle de duyrulur da böylece herkes rahatlar...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
bence mertcan arkadaşım sen salla orjinal belleyi emin ol orjinal belleden bu kadar zevk alamazsın ve bu kadar hevesin olmaz hackliyen ve uğraşan başta kurtuluş ve madness arkadaşlarımız olmak üzere ve bu konu üzerinde bir emek sarfeden arkadaşlara buradan teşekkürlerimi yolluyorum çok sağolsunlar ben sen o deil BİZ olduğumuz için...

• Beğen
Tepkiler: iatis ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
aynen senin gibi düşünüyorum bu bellenin daha akıcı olduğundan eminim bende başta kurtuluş abi olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum :D

qsaw

qsaw

Üye
Emin misin?Downrange yok c7 lerde

----------Eklendi @ 00:50:33 ---------- Yazıldı @ 00:49:50 ----------

Bu arda bi teoriyle 2 konu açtırmışım helal olsun bana :kop:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
sorularini okudum ve hepsine yaniti veriyorum.

1-öncellikle bu halinden tekrar son sürüm olan annaya dönmek-Yok.
2-sorum belle gelemeden önce nokia son bir güncelleme çıkartırmı-Hayir.
3-orjinal(resmi) belle duyrulduğunda biz telefondan görebilecekmiyiz-Evet

DustoJniK

DustoJniK

Üye
sorularini okudum ve hepsine yaniti veriyorum.

1-öncellikle bu halinden tekrar son sürüm olan annaya dönmek-Yok.
2-sorum belle gelemeden önce nokia son bir güncelleme çıkartırmı-Hayir.
3-orjinal(resmi) belle duyrulduğunda biz telefondan görebilecekmiyiz-Evet

Eminmisiniz olmadığına dosyaları 25,7 dosyalarıyla değiştirip ölü flashla 25,7 ye geçebiliyoruz diye biliyorum ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt