MertcaN9
Üye
Belle ile ilgili merak edilenlere son kez bir bakarmısınız ?
biliyorum arkadaşlar artık hepiniz bu konulardan çok sıkıldınız ama sizin gibi tecrübeli ve bilgili insanların fikirlerine danışmak istiyorum çünkü bu iş üzerinde gerçekten değerli ve kaliteli bilgilere sahip olan arkadaşlar var. ben daha symbian^3 de çok acemiyim C7 ilk symbian işletimli telefonum samsung dan nokia'ya geçen biriyim. ve telefonla 4.ayım itinayla anna güncellemesini bile telefondan başına bir şey gelmesin diye 2 hafta önce yapmıştım. ve geçen hafta ise kurtuluş abi saolsun team ile belleyi yükledi belle son derece şık ve telefonu uçuruyor adeta ara sıra takıklık olsa bile lakin içimi kurcalayan şeyler dinmedi gitti? öncellikle bu halinden tekrar son sürüm olan annaya dönmek imkanszımı yada zormu? 2.sorum belle gelemeden önce nokia son bir güncelleme çıkartırmı annaya eğer böyle bir şey olursa ne duruma düşeriz ? ve son olarak da orjinal(resmi) belle duyrulduğunda biz telefondan görebilecekmiyiz yoksa naviden mi yapacaz? eğer naviden ise hiç bir sorun çıkmadan kolayca yapabilirmiyiz bu sorularımı cevaplarsanız çok teşekkür eder ve minnettar kalırım biliyorum bu sorulardan sıkıldınız belki özür dilerim ama gerçekten içimi kemirmekten gına geldi

keşke kolayca annaya geçmenin bir yolu olsaydı o tür durumlarda