İki sevgilisiyle aynı evde yaşıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
İki sevgilisiyle aynı evde yaşıyor

[h=2]ABD’nin California Eyaleti’nde yaşayan seksolog Jaiya Ma (34), kendisine âşık iki erkekle aynı evi paylaşıyor.[/h]
Ma, bunu nasıl "başardığını" şöyle anlatıyor: "6 yıldır Jon Hanauer'la (49) beraberdim. Dans kursunda Ian Ferguson'la (44) tanıştım. Ondan hamile kaldım. Daha sonra Ian'ı, Jon'la yaşadığım eve getirdim. Jon'u, hep birlikte yaşamaya ikna ettim. Oğlumun iki babası olduğu için çok mutluyum."

KAYNAK:

y n s c n

y n s c n

Üye
Yok artık. :O

Masha

Masha

Üye
Kansız bu kadın. Kadını da geçtim adamlar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Böyle bir haysiyetsizliği, şerefsizliği ve namussuzluğu iyi bir şey yapmış gibi birde utanmadan çıkıp nasıl anlatıyorlar işte bunu aklım almıyor...

maxirabit

maxirabit

Üye
Yok daha neler:halay2:

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
aslında bu tür haberler çok kızarım. ne ki, ilk kez hoşuma gittiğini bile söyleyebilirim.
sebebi şundan:
müslüman bir ülkede yaşamanın, müslüman olmanın ne büyük bir lütuf olduğunu bana anlattığı için!
şükürler olsun Rabbim, bizleri bu aşağılık ve herzel insan müsveddelerinden kılmadığın için!

• Beğen
Tepkiler: turker10 ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aslında bu tür haberler çok kızarım. ne ki, ilk kez hoşuma gittiğini bile söyleyebilirim.
sebebi şundan:
müslüman bir ülkede yaşamanın, müslüman olmanın ne büyük bir lütuf olduğunu bana anlattığı için!
şükürler olsun Rabbim, bizleri bu aşağılık ve herzel insan müsveddelerinden kılmadığın için!
:oke:Güzel yorum abi aynen katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
haltie

haltie

Üye
midesizlikten başka bir şey değil

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
greenmile

greenmile

Üye
O erkeklerin ezikligi baska birsey degil

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

greenmile

greenmile

Üye
sebebi şundan:

Amca guzel yorumun ama bunun muslumanlikla alakasi yok bence tahminim bizim ulkemizde de bunu 0 birakacak igrenclikler mutlaka vardir

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

• Beğen
Tepkiler: sado826 ve Esendağlı
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye

Amca guzel yorumun ama bunun muslumanlikla alakasi yok bence tahminim bizim ulkemizde de bunu 0 birakacak igrenclikler mutlaka vardir

şimdi bak yeğenim, müslümanlıkla öyle çok alakası var ki! bunu sana anlatmağa çalışsam sayfalar dolar, ne ki kısa kesicem ben.
Allah Teala müslümanlık dinini sadece namaz kılsınlar diye göndermedi, sadece ibadet etsinler diye de keza...
aslında müslümanlığın da, bütün ibadetlerin de temel amacı insanı hem bu tür, hem sair cümle kötülüklerden, insanı insanlığından uzaklaştıran tutum ve davranışlara tevessül etmesinden korumak ve kurtarmaktır. insan eğer ki bunu yapmıyor ve bu tür günah ve iğrenç işlerle iştigal etmeye devam ediyorsa zaten ibadet yapıyor dahi olsa Allah katında makbul değildir, ve o kişi mü'min dahi kabul edilse, müslüman değildir. çünkü müslüman demek, hayatının tamamıyla, yaşamıyla Allaha teslim olmuş insan demektir.

Allahın bizim varlığımıza asla ihtiyacı yoktur, ama bizlerin sonsuz ihtiyacı vardır, Allaha ve onun varlığına inanmağa...

ülkemizde o tür iğrençlikleri yapanlar zaten müslüman değildir, olamaz da... sadece isimleri müslüman olan islamın dışında kalmış kişilerdir.

bununla alakalı size biraz farklı da olsa bir misal vermek istiyorum. mesela kırmızı şarap içtiğinizde sadece günahkâr olursunuz, ama eğer bunu diğer insanlara reklâmını yapar, başkalarını da buna özendirerek adeta kutsama yoluna giderseniz bu sizin islamın dışına çıkıp Allah Tealaya isyan bayrağı çektiğinizi gösterir. sizi tenzih ederek bir örnek olsun diye yazdım bunu.

• Beğen
Tepkiler: haltie
greenmile

greenmile

Üye

şimdi bak yeğenim, müslümanlıkla öyle çok alakası var ki! bunu sana anlatmağa çalışsam sayfalar dolar, ne ki kısa kesicem ben.
Allah Teala müslümanlık dinini sadece namaz kılsınlar diye göndermedi, sadece ibadet etsinler diye de keza...
aslında müslümanlığın da, bütün ibadetlerin de temel amacı insanı hem bu tür, hem sair cümle kötülüklerden, insanı insanlığından uzaklaştıran tutum ve davranışlara tevessül etmesinden korumak ve kurtarmaktır. insan eğer ki bunu yapmıyor ve bu tür günah ve iğrenç işlerle iştigal etmeye devam ediyorsa zaten ibadet yapıyor dahi olsa Allah katında makbul değildir, ve o kişi mü'min dahi kabul edilse, müslüman değildir. çünkü müslüman demek, hayatının tamamıyla, yaşamıyla Allaha teslim olmuş insan demektir.

Allahın bizim varlığımıza asla ihtiyacı yoktur, ama bizlerin sonsuz ihtiyacı vardır, Allaha ve onun varlığına inanmağa...

ülkemizde o tür iğrençlikleri yapanlar zaten müslüman değildir, olamaz da... sadece isimleri müslüman olan islamın dışında kalmış kişilerdir.

bununla alakalı size biraz farklı da olsa bir misal vermek istiyorum. mesela kırmızı şarap içtiğinizde sadece günahkâr olursunuz, ama eğer bunu diğer insanlara reklâmını yapar, başkalarını da buna özendirerek adeta kutsama yoluna giderseniz bu sizin islamın dışına çıkıp Allah Tealaya isyan bayrağı çektiğinizi gösterir. sizi tenzih ederek bir örnek olsun diye yazdım bunu.

bu dediklerinize katılıyorum,burada islam dinini sorgulamıyoruz zaten.Demek istediğim şey her dine mensup insanlarda böyle çürükler çıkabileceğidir.Dinimiz tabiki böyle birşeyi deseteklemiyor ancak yapan yokturda diyemem demek istedim

• Beğen
Tepkiler: sado826
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şimdi burada suç kimin ?
Kadının mı erkeğin mi ?
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ne yazık ki o masum çocuğun etrafında 1 y.sma 2 tane de g.doş var..yazık.. :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
recep er

recep er

Üye
türkiyede olduğunu düşünmek lazım ama neyse düşünülmüyor bile ordan çıkacak kavga içler acısı olurdu :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
çüüşş :D pazara gittim 1 kilo elma aldım der gibi anlatmış :D

Revengeful

Emekli Yönetici
1 erkek 2 kadin olsa anlayacagimda 1 kadin 2 erkek nedir arkadas :D

OğuzcanAbi

Üye
:aha:

spy ghost

spy ghost

Üye
türkiyede olsa neler olurdu düşünen varmı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...