:ohannes:
bydexer Üye Konu Sahibi greenmile' Alıntı: Amca guzel yorumun ama bunun muslumanlikla alakasi yok bence tahminim bizim ulkemizde de bunu 0 birakacak igrenclikler mutlaka vardir (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... +1 yasminoz' Alıntı: Ne yazık ki o masum çocuğun etrafında 1 y.sma 2 tane de g.doş var..yazık.. Genişletmek için tıkla ... anılbaran' Alıntı: çüüşş pazara gittim 1 kilo elma aldım der gibi anlatmış Genişletmek için tıkla ... - SerkeŞ -' Alıntı: herkes memnunsa bize 'hayırlı işler' demek düşer Genişletmek için tıkla ... +1
greenmile' Alıntı: Amca guzel yorumun ama bunun muslumanlikla alakasi yok bence tahminim bizim ulkemizde de bunu 0 birakacak igrenclikler mutlaka vardir (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... +1 yasminoz' Alıntı: Ne yazık ki o masum çocuğun etrafında 1 y.sma 2 tane de g.doş var..yazık.. Genişletmek için tıkla ... anılbaran' Alıntı: çüüşş pazara gittim 1 kilo elma aldım der gibi anlatmış Genişletmek için tıkla ... - SerkeŞ -' Alıntı: herkes memnunsa bize 'hayırlı işler' demek düşer Genişletmek için tıkla ... +1