Anna'da var ama Belle'de yok! ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar hani annada arama yaparken , telefonu kapattıktan sonra ve telefonu karsı taraf acınca bir titreme oluyordu ya bu belle'de yok ve bunun bir dosyası vardı ben bulamadım onu yardımcı olacak olan var mı telefon hackli belle :)

uribaju

uribaju

Üye
annada cfwlerde var belle cfwsinede konulabilir orjinal bir durum değil sanırım

distakjo

distakjo

Üye
nasıl yani karşı taraf açınca?

serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi
annada cfwlerde var belle cfwsinede konulabilir orjinal bir durum değil sanırım

Evet işte benim o kücük dosyaya ihtiyacım var o özelliğe ulasabilmek için forumu talan ettim bulamadım :)

aramaya baslayınca karsı taraf acınca ve kapatınca titriyor cok iyi oluyor bu özellik.

mıttık

Üye
arkadaşım bu anna nın değil bellenin özelliği zaten karşı taraf telefonu açınca titreme olayı belle ile geldi daha sonra belle üzerinden modlamalarla anna cfwlerine konuldu.ama bazı belle cfwlerinde bu özellik yapan kişi tarafından devre dışı bırakılabiliyor belleyi yüklediğiniz konuyu inceliyin eğer kaldırılmışsa yazar.Bir diğer ihtimalde titreşimle bildirim kapalı olduğu için yada telefon güç tasarrufu modundaysa titremez

serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi
dosyanın yerini bilsem annadan alırım ama o konuda da bir bilgiye ulasaadım :)

----------Eklendi @ 15:32:14 ---------- Yazıldı @ 15:30:13 ----------

arkadaşım bu anna nın değil bellenin özelliği zaten karşı taraf telefonu açınca titreme olayı belle ile geldi daha sonra belle üzerinden modlamalarla anna cfwlerine konuldu.ama bazı belle cfwlerinde bu özellik yapan kişi tarafından devre dışı bırakılabiliyor belleyi yüklediğiniz konuyu inceliyin eğer kaldırılmışsa yazar.Bir diğer ihtimalde titreşimle bildirim kapalı olduğu için yada telefon güç tasarrufu modundaysa titremez

Anladım demek istediğini ama değil sızıntı belle yükledim forumda bulunan C7 için telefon su anda normal tercihlerinde kullanılıyor batarya dolu titresimler acık. O dosyaya nasıl ulasabilirm?

serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi
Buldum özelliğin ismi tactile feedback fakat ekleyemedim telefona yüklüyorum sis dosyalarını acıp kapatıyrum bir değişiklik yok aramalarda

OzGuRKnowN

Üye

Yükle teli yeniden başlat Titreşimi aç Güle Güle Kullan ;)

• Beğen
Tepkiler: qsaw
qsaw

qsaw

Üye
nasıl yani karşı taraf açınca?
mesela arama yaptın karşı tarafın telefonu kapalı sonra kapalı taraf telefonunu açınca ona kim armış diye mesaj gidiyorya o sırada senin telde titriyor

serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi

Yükle teli yeniden başlat Titreşimi aç Güle Güle Kullan ;)

Eyvallah çok sağolasın :)

Lakin şimdi aramak için yes tuşuna bastıgında da titriyordu o yok sanırım bu sis dosyasında :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bak bellede bole bir özellik olduğunu bilmiyordum

m542tf

m542tf

Üye
netquin mobil guard da bu işi yapıyor

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tactile_feedback kullanmak icinde titresimi acmak gerekiyor galiba..buda extra guc kaybi ama netquin mobil guard ile titresimi acmaya gerek yok sadece arama esnasinda karsi taraf cevap verince titreme yapiyor..(ben bunu kullaniyorum)tactile feedback kullanan varsa biraz daha acik bilgi verebilir mi? ozellikle bilmek istedigim titresim kapali iken islevi goruyor mu?

Quaresma53

Quaresma53

Üye
mesela arama yaptın karşı tarafın telefonu kapalı sonra kapalı taraf telefonunu açınca ona kim armış diye mesaj gidiyorya o sırada senin telde titriyor

yok artık süpermş yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt