Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
5800 v60 için olan kardeş bende mi bir sorun var anlayamadım

doctorrr

doctorrr

Üye
sağol kardeş iyi çalışmalar..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim :oke:

abrekuutku

Üye
ilk önce sağolasın kardeş sayenizde telefonu adamakıllı kullanabiliyoruz. bende bi durum var ama sorun mu değilmi tam kestiremedim. rahatsız etti sadece. flash ladıktan sonra telefonu sorunsuz kullanıyorum fakat yazılım güncelle kısmında telefon yazılımı sürüm numarası52.0.007 var diye gorunuyor. ben flashlarken bir hatamı yaptım acaba sürüm düşürmesi olmuş olabilirmi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır, sorun sadece orada v52 yazmasıdır. Güncellemesen hiçbir sorun çıkmayacak.

abrekuutku

Üye
teşekkürler kardeş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim.

unfors

Üye
Daha önce hiç bu tür yazılımları telefonuma yüklemedim. Kurulumu anlatıcak bir konu var mı acaba?

bugrahanselduz

Üye
Kardeşim benim telefonum v52 ve bi önceki c6v40 sürümü yüklü üzerinde şu an v60 a yükseltip mi bu cfw yi atmam gerek yoksa direk v52 nin üstüne kursam olur mu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Direkt CFW yi kurabilirsin. Zaten versiyon yükseltmiş olacaksın.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
5800 v60 çok berbat abiler java oyunlarda hata var .jar uzantılarda.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hafıza kartını biçimlendirip hard format at.

unfors

Üye
Öncelikle çalışmanız için çok teşekkür ediyorum. İlk defa telefonuma yazılım yükledim. Gayet güzelde çalışıyor. Yanlız 5800 da telefona kilit koydugum zaman telefonun xpressmusic, yes, no ve orta tuş ışıgı yanık kalıyor. Sönmüyor bi türlü. Ne yapabiliriz acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öncelikle çalışmanız için çok teşekkür ediyorum. İlk defa telefonuma yazılım yükledim. Gayet güzelde çalışıyor. Yanlız 5800 da telefona kilit koydugum zaman telefonun xpressmusic, yes, no ve orta tuş ışıgı yanık kalıyor. Sönmüyor bi türlü. Ne yapabiliriz acaba?

Forumdaki CFW leri deneyebilirsin. Bu sade port olduğu için, CFW geliştirmek isteyenlere özeldir.

cemkaya

cemkaya

Üye
rambo biliorsun en son c6 portu yukledm v52.6.002 galiba tam hatırlamıorm bunun ustune tekrar senn cfw kurabilirmym.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır kullanamazsın. Şimdilik orjinal takılmalısın. İlerde 52.6 içinde CFW ler çıktığında onu kullanırsın. Keşke versiyonu yükseltmeseydin.

cemkaya

cemkaya

Üye
versiyon v50.6.002 imis bunun üstüne senin çfv olur mu

Üst Alt