bunu biliyor muydunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bunu biliyor muydunuz?
arkadaşlar bellede tesadüf eseri buldum bilmiyorum belki önceden söylenmiştir ama ben hiçbiryerde göremedim.şimdi ana ekranda sol üst köşeden (operatör yazısından) itibaren hafif aşağı çektiğinizde menüye giriyor alışınca büyük kolaylık sağlıyo aslında bilmeyenler öğrensin istedim :)

bu da videosu:

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
sağolasın da bellemiz yok

salihk

salihk

Emekli Yönetici
tşkler bellemiz oldugunda çok kolaylık sağlıcaktır :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
olsun önceden bilginiz olsun gelince kolaylık olur

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
nasıl yani?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bide müzeik çalar da müzik değiştirmek için ekrana sürtmek yetiyor belki bilmeyen vardır :) ama sizin dediğinizi bende anlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi
uruno

uruno

Üye
küfürmü ediyosun.c601;@(

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
forumdada ne çok c601 sahibi var bellelileri bekliyoruz konuya belleli soylular:ehe

Emre-45

Emre-45

Üye
kurtulus40 belle kullanıyorum ve yapamadım

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yaw kardeşim bunu bilmeyen yok ki ayrıca operatör yazısı değil yukardan istediğin yerden aşağı çekebilirsin

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeşim bunu bilmeyen yok ki ayrıca operatör yazısı değil yukardan istediğin yerden aşağı çekebilirsin

dediğin en üstteki şeritten aşağıya açılan bildirimlerin falan olduğu menü ise onu kastetmedim.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
o zaman olmadı nasıl olacak dediğin olay

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi işte en üstteki şeritin en solunun altından başlayıp aşağıya doğru parmağınla sürükle bu kadar

okitox

okitox

Üye
Sırf denemiş olmak için anna'da denedim ''c6-01'da böyle bişey yok hacuuu'' diye bi hata verdi...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

esatgelmedi

Üye
ivo belle ekranın her yerinde denedim ama yok

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
c7 belle kullanıcıları denesin cfw olanlarda olmuyo galiba

esatgelmedi

Üye
bide müzeik çalar da müzik değiştirmek için ekrana sürtmek yetiyor belki bilmeyen vardır :) ama sizin dediğinizi bende anlamadım :D

eyvallah kardeş bilmiyordum çok makbule geçti. Mobile olduğum için beğenemedim. Kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt