bunu biliyor muydunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
oda olabir

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadas cfw modifiye yapanin link'ini verirmisin nerden indirip yukledin belki mod yapan atmistir ozellik olrak.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
modifiye değil orjinal belle c7ye sızdığı ilk zamanlarda yüklemiştim neyse okadar büyük bir olay değil zaten menü kısayolundan da girilebilir

Suyaka

Suyaka

Üye
modifiye değil orjinal belle c7ye sızdığı ilk zamanlarda yüklemiştim neyse okadar büyük bir olay değil zaten menü kısayolundan da girilebilir

Bende de oluyormuş sonradan farkettim Uribaju. : ) İlk denememde olmamıştı, sonra ne olduysa bahsettiğin gibi oluyormuş bunu anladım. Belirteyim dedim ; )

spartuas

spartuas

Üye
Bende de oldu. Ancak buna uğraşana kadar direk menü tuşu ile girerim daha iyi. Çünkü arada bir bildirim menüsü geliyor :D

SilentOne

SilentOne

Üye
:) :) :d:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben beceremedim bir türlü ... :s

Suyaka

Suyaka

Üye
Bugün farkettiğim bir olay doğrultusunda sizlere nasıl yapacağınızı söyleyim. Demiştim ilk denediğimde olmadı sonra oldu diye, neden öyle olduğunu SPP Unlock Pro'yu yükledikten sonra farkettim. Bu programa gömülü bir özellik ama program menüsünde yer almıyor. Kuran herkes bahsedilen özellikleri kullanabilir. Merak eden bir çok arkadaşımız olmuştu söyleyeyim dedim. En azından bende böyle. Muhtemelen Uribaju'da da bu uygulama kuruludur : )

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:D milletin ekrana elini milyonlarca kez sürdü demekki boş yere.. :D bu özellik yeni sürüm bellede de yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
Sanırım evet :D

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Bugün farkettiğim bir olay doğrultusunda sizlere nasıl yapacağınızı söyleyim. Demiştim ilk denediğimde olmadı sonra oldu diye, neden öyle olduğunu SPP Unlock Pro'yu yükledikten sonra farkettim. Bu programa gömülü bir özellik ama program menüsünde yer almıyor. Kuran herkes bahsedilen özellikleri kullanabilir. Merak eden bir çok arkadaşımız olmuştu söyleyeyim dedim. En azından bende böyle. Muhtemelen Uribaju'da da bu uygulama kuruludur : )

yüklü değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt