Telefon Açılmıyor Nokia C5-03

Sponsorlu Bağlantılar

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Açılmıyor Nokia C5-03
Cfw atarken yükleme ilerledi sonra hata verdi bende usb kablosunu çektim telefon açılmıyor ne yapıcam :(

----------Eklendi @ 14:43:31 ---------- Yazıldı @ 14:36:04 ----------

Halletim arkadaşlar

estorak

estorak

Üye
iyi geçmiş olsun :)

estorak

estorak

Üye
ne yenilikler var :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu CFW deneme süreci gibi birşey. Yalnızca bazı fazlalıklar kaldırılıp telefon hafızasında yer açıldı ve Installserver.exe yüklendi. C6 Portunu bekleyin.

Krofessional

orjinal fw de kalsın en iyisi cfw de yeni bisey yok simdilik gereksiz

askincan

askincan

Üye
sen onu nasıl hallettın ben tel hiç açilmiyır ses var gorontu tok pc tanımıyor

95serdar67

Üye
nasıl yaptın?

onur383838

Üye
nasıl yapyın ben ölü flash attım yine açılmadı nolur anlat

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapyın ben ölü flash attım yine açılmadı nolur anlat

Navifirm 1.6 indir ordan Nokia C5-03(RM-697) bul Euro Graptihe black dosyaların hepsi indir Rm-697 klasörü oluştur içine at Sonra Phoneix aç No Connetiction seç. Uptade Softawera tıkla bu kadar :D

• Beğen
Tepkiler: ZeroPlayer

ahmetc503

Navifirm 1.6 indir ordan Nokia C5-03(RM-697) bul Euro Graptihe black dosyaların hepsi indir Rm-697 klasörü oluştur içine at Sonra Phoneix aç No Connetiction seç. Uptade Softawera tıkla bu kadar :D
navifirm sürümleri fark edrmi bende 1.3 var ? bide cfw den ofw ye dönmek için bu yöntemi kullanabilirmiyim

• Beğen

ahmetc503

nasıl yani telefonmu çalışmaz

• Beğen
ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
dostum valla çok saol ben sabahtan beri V21 i yüklemeye çalışıyom olmuyo 22 yi yükledim oldu çok saol tel açılmıyodu korkudan varya altıma sıçacaktım yaw :D peki V22 nin cfw si varmı bildiğiniz :naughty:

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
var da v22 cfw ama bi türlü beceremedim rm-697 bulamadım ya :vur

yeminli06

yeminli06

Üye

Kardeş ben bulamadım o dediklerini daha detaylı anlatsan çıldırcam telefon açılmıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt