C6-01 Theme Effect [ Kendi telim kendi videom :) ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Theme Effect [ Kendi telim kendi videom :) ]
C6-01 için kendim effects düzenlemesi yapıp videosunu çektim... Buyrun....

[video=youtube;ss1-h7OMKVY]http://www.youtube.com/watch?v=ss1-h7OMKVY[/video]

Bu arada düzenleme yaptım deyince illaki troller olacaktır sanki sen mi yaptın diyen, onlara cevabım efekti ben yapmasam da c6-01'de çalışacak hale ben getirdim. :) zira menüden çıkarken falan efektin orjinali sıkıntı çıkarıyordu...

Ayrıca telefonun bu haliyle flashladığım dosyaları da internetim düzeldiği zaman upload edip buraya koymayı düşünüyorum. Hiç uğraşmadan hafıza kartına istediğiniz efekti atıp telefonu kapatıp açıp çalıştıracak şekilde onu da düzenledim çünkü...

• Beğen
Tepkiler: saptirik, CanKartaL, iatis ve 2 diğerleri

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
sağolasın

Jerkez38

Jerkez38

Üye
hmm efect baya güzelmiş. bellede cfw çıksada yüklesek :)

uruno

uruno

Üye
Nasıl 6 adet giriş ekranı yaptın bende en fazla üç tane

79mm79

79mm79

Üye
çok güzel olmuş dört gözle internete yüklemeni bekliyorum. yalnız ben belco nun yaptığı cfw nin yerine tekrar navifirmden format attım. daha sonrada hackledim telefonu. bu effectler çalışırmı bu şekilde yoksa illa cfw mi yüklemek gerekiyor.?

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl 6 adet giriş ekranı yaptın bende en fazla üç tane

cfw dediğimiz orjinal yazılımın oynanmış şekliyle yapılıyor hocam...

çok güzel olmuş dört gözle internete yüklemeni bekliyorum. yalnız ben belco nun yaptığı cfw nin yerine tekrar navifirmden format attım. daha sonrada hackledim telefonu. bu effectler çalışırmı bu şekilde yoksa illa cfw mi yüklemek gerekiyor.?

illa ki bu cfw'yi yüklemek gerekiyor dostum. normalden bi farkı yok hatta telefon normalinden daha iyi yani :)

79mm79

79mm79

Üye

cfw dediğimiz orjinal yazılımın oynanmış şekliyle yapılıyor hocam...

illa ki bu cfw'yi yüklemek gerekiyor dostum. normalden bi farkı yok hatta telefon normalinden daha iyi yani :)

normalden daha iyi olduğunu biliyorum. belco 2 nin yapmış olduğu v1.02 yi yüklemiştim en son fakat bazı hoşuma gitmeyen yerleri vardı onun için tekrar naviden orjinal indirip kurmuştum. ama şimdi v1.03 yayınlamış sae görünüyor onu indirdim onu kurmayı düşünüyorum tekrar. sende müsait bir zamamnın da bu efektleri paylaşırsan onuda atarım süper olur :)

spartuas

spartuas

Üye
Kullandığın temayı yazarmısn panpa ? :D

uran22

Üye
telefon kabın güzelmiş nereden aldın ?

nix

nix

Üye
kardeş bu siyah baloncuk olan nokia yazılı duvar kağıdı var onu nerden buluruz

uruno

uruno

Üye
ok tahmin etmiştim sonradan.

mt001

Üye
sagol

serdar_050

Üye
nasıl yaptın bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt