CFW İşine Geri Döndüm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW İşine Geri Döndüm!
Bugün yepyeni bir karar aldım. Öncelikle üzerimdeki kara bulutlar dağıldı diyebilirim.

CFW işine geri döndüm fakat yapımlarına bir süre başlayamayacağım veya yapımda olan CFW lerimi güncellemeyeceğim. Büyük zahmetlerle oluşturduğumuz CFW ekibinin başına tekrar geçiyorum. CFW ekibinin adı belirlendikten sonra yayınlanma mekanizmasını yürütme kararı aldım. CFW leri yayınlayan bendim ancak sadece yayınlamıyordum, aynı zamanda CFW yapıyordum. Belirsiz bir süreliğine CFW yapmayacağım, CFW nin yayınlanmasını ve yürütmesini sağlayacağım.

Telefonumla aram hâlâ iyi değil. Flaşlama sorunları vardı. Onları halledersem ilerde boş vaktim arttığında yeni CFW ler yapmaya başlayacağım.

CFW ekibimizin ismi belirlendikten sonra yeni kararımı ekip üyeleriyle paylaşacağım. Bundan sonra daha gönülden hazırlanmış CFW ler çıkacaktır. Aldığım ekip kararının ne olduğunu sormayınız sadece ekip üyelerine özeldir. Zamanı gelince sizlerle de paylaşacağız.

---

Art niyetli üyeler hemen "Neden bizleri kandırdın! Hani gidiyordun, hani bırakıyordun! Kimi kandırıyorsun" şeklinde yorumlar atabilirler. Bunlar beni tanımayan üyeler oldukları için pek sorun olmayacaktır. Yinede onlara bir cevap vermek isterim: "Ne zaman forumu veya CFW işini bırakacağım veya bu işlere geri döneceğim sizi ilgilendirmez. Bu kararlar tamamen kişiseldir."

• Beğen
Tepkiler: gazihan

nghty2

nghty2

Üye
nolur bırakma kanka naparız biz sonra ...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
anılbaran

anılbaran

Üye
:ağlarım: keşke daha önce tanışsaydık abi seninle .Önceden başlasaydık hep güzel şeyler kısa sürüyor.:vur
bıde duyduguma göre SII 2. el düşünüyomuşşun .NOKİA 701 vodafon ile türkıyeye giriş yaptı bence bı vodafona git en azından incele derim.2.el önermem(zamanında çok başım yandı 2. el yüzünden)Bence 701 al abicm işini görür.
Sen büyük arşivi paylaşınca anlamıştım böle bişi olucagını korktugum başıma geldi.
Ne diyebilirm ki abi sen öyle diyosan öyle olsun.Diyerlerini bilmem ama sen gerçekten forumda tanıdıgım iyi birilerindensin .Senin gibiler den çok nadir var bu alemde.Seni buralarda asla unutmayacagım ,ayrıca seni bir abim olarak ta gördügümü söylemeliyim :sarıl:
O zaman görüşürüz,kendine iyi bak :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nolur bırakma kanka naparız biz sonra ...

Beni böyle düşündüğün için teşekkür ederim. İnşallah ilerde çok daha iyi bir durumda geri dönerim. Belli olmaz. Ancak 5230 ile buraya kadar.

:ağlarım: keşke daha önce tanışsaydık abi seninle .Önceden başlasaydık hep güzel şeyler kısa sürüyor.:vur
bıde duyduguma göre SII 2. el düşünüyomuşşun .NOKİA 701 vodafon ile türkıyeye giriş yaptı bence bı vodafona git en azından incele derim.2.el önermem(zamanında çok başım yandı 2. el yüzünden)Bence 701 al abicm işini görür.
Sen büyük arşivi paylaşınca anlamıştım böle bişi olucagını korktugum başıma geldi.
Ne diyebilirm ki abi sen öyle diyosan öyle olsun.Diyerlerini bilmem ama sen gerçekten forumda tanıdıgım iyi birilerindensin .Senin gibiler den çok nadir var bu alemde.Seni buralarda asla unutmayacagım ,ayrıca seni bir abim olarak ta gördügümü söylemeliyim :sarıl:
O zaman görüşürüz,kendine iyi bak :ağlarım:

Duygu yüklü bir yazı yazmışsın. Hayat şartları böyle. Aksilikler devamlı üst üste gelir. Sizlerle tanışmak ve daha ilk günden beri düşündüğüm ekibi kurmak çok güzeldi. Bundan sonra işlerimi sana devretmeyi düşünüyorum. Online destek açısından en iyisi sen görünüyorsun. Boşluğumu dolduracağından adım gibi eminim.

Galaxy SII ikinci el almaktan bu mesajın sayesinde vazgeçtim. Babamda zamanında devamlı 2. el alıyordu. Sonradan ne kadar çok pişman olduğu aklıma geldi. Vazgeçtim. Nokia 701 artık tek hedefim. Belki bu sayede CFW işini bir üst kademeye çıkarırım. Ancak önceden de dediğim gibi şimdilik telefon alacak gücüm yok. Kardeşimin bursunun çıkmasını bekliyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
Beni böyle düşündüğün için teşekkür ederim. İnşallah ilerde çok daha iyi bir durumda geri dönerim. Belli olmaz. Ancak 5230 ile buraya kadar.

Duygu yüklü bir yazı yazmışsın. Hayat şartları böyle. Aksilikler devamlı üst üste gelir. Sizlerle tanışmak ve daha ilk günden beri düşündüğüm ekibi kurmak çok güzeldi. Bundan sonra işlerimi sana devretmeyi düşünüyorum. Online destek açısından en iyisi sen görünüyorsun. Boşluğumu dolduracağından adım gibi eminim.

Galaxy SII ikinci el almaktan bu mesajın sayesinde vazgeçtim. Babamda zamanında devamlı 2. el alıyordu. Sonradan ne kadar çok pişman olduğu aklıma geldi. Vazgeçtim. Nokia 701 artık tek hedefim. Belki bu sayede CFW işini bir üst kademeye çıkarırım. Ancak önceden de dediğim gibi şimdilik telefon alacak gücüm yok. Kardeşimin bursunun çıkmasını bekliyorum.

Aslında telefon alsamda en iyi cfw leri çıkarıcam diyodun ama öyle olmuyocak sanırsam .İyi bakalım saglık olsun .

mstf_l

mstf_l

Üye
ne yapalım hayırlı olsun yeni telefonun s60v5 ciler uzulecek ama

• Beğen
Tepkiler: qren.
fLuke!

fLuke!

Üye
Üzüldüm ya ne yapıcaz şimdi.Gitme ya.:(:(:(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yolcu yolunda gerek...

fnldstntn

Üye
Bence çok bile dayandın...
Sen en azından bırakacığını haber veriyorsun eski modderlerin çoğu habersiz bırakıp gittiler...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haber vermeden bırakıp gitmek kaçmak anlamına gelir. Ben bunun farkındayım.

• Beğen
Tepkiler: qren.
*-king-*

*-king-*

Üye
efsaneler yaptıklarıyla anılır sende yaptıklarınla aklımızda kalacaksın furkan abi bu arada adaşız :) kendine iyi bak :anlas:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet adaşız. Düşüncen için teşekkürler. Anket konusunun süresi bitince forumuda bırakıcam. Ne zaman döneceğim meçhul....

anılbaran

anılbaran

Üye
Evet adaşız. Düşüncen için teşekkürler. Anket konusunun süresi bitince forumuda bırakıcam. Ne zaman döneceğim meçhul....

Abi forumu niye bırakıyon ? Bırakma ya .Hadi cfw işini bıraktın forumu bırakma bari :( napcan bırakıp,bırakma bence

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Forumda CFW işim ile anılıyorum ve biliniyorum. Biraz CFW den uzak durmak adına forumdan uzak kalmanın mantıklı olduğu görüşündeyim.

anılbaran

anılbaran

Üye
Forumda CFW işim ile anılıyorum ve biliniyorum. Biraz CFW den uzak durmak adına forumdan uzak kalmanın mantıklı olduğu görüşündeyim.

fazla uzamasın bence şöyle bi 1 ay girme yeter .Sonra nomral insanları gibi konulara yorum at işte :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öyle yapıcam artık.

Ozan

Ozan

Admin
Sitemizdeki önemli CFW Kaynaklarından birinin görevini bırakması oldukça üzücü ama hayırlısı olsun ne diyelim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ozan abi beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hayırlısı neyse o olsun. Her şerde bir hayır vardır.

cemkaya

cemkaya

Üye
Gönlünce herşeyin hayırlısı olsun cok yardımın oldu sağolasın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey değil dostum :oke: Anket bitene kadar varım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt