CFW İşine Geri Döndüm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapcityyy

Üye
Üzücü Bi Haßer BırakManı iStemezdim KardeŞim KimSe iStemezDi...Hakkını heLaL eT Çoq YardıMın oLdu Bu ForuMa (=

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye
Normalde bu başlığı görüpte konoyua girenler uzun bir metinle kaşılaşırlar. Ben öyle bilinen sorunlardan dolayı CFW işini bırakmadığım için uzun bir yazı yazmayacağım.

CFW ile uğraşmak elbette çok güzel birşeydir. Hele ki Türkiye'de çok az miktarda sağlam CFW varken. Ancak benim kişisel sorunlarım var. Yani özel nedenler.

Okul hayatı aklınıza gelebilir, fakat sorunum böyle sosyal nedenlerde değil, kendi telefomla artık aram iyi değil. Yani sevmiyorum nalet olası cihazı. Her seferinde bir başka hatasının çıkması bana illallah dedirtti. CFW yaparken bile bu kadar hata ile karşılaşmıyordum. Evet, biliyorsunuz artık, telefonum yüzünden CFW işini bırakıyorum.

Peki şuan yürürlükte olan ve daha parlak günleri görmesi gereken bir CFW planı ne olacak? Maxi Power (yeni adı henüz belirlenmeyen) ekibini yarı yolda bırakmayacağım. CFW işlerini kendileride yürütebileceklerini gösterdiler. Bunu her modder kendisi sağlam birer CFW çıkararak gösterdi. Bir nevi yetkimi devrediyorum. Ayrılmadan önce bütün mod arşivimi paylaşmış olmam beni rahatlatıyor. Böylece benim yaptığım gibi CFW ler çıkacaktır.

Son işlerim olan Maxi Power isim oylaması anket konusu ve Maxi Power United Force konusunu düzenliyorum. Anket bitene kadar varım, anket bittikten sonra artık CFW işlerine tamamen son veriyorum.

Sağlıcakla kalın.

Açıkcası Çok üzücü oldu bu.Ama tabi Furkan'ın kendi kararı.Tecrübeli bir insanı kaybetmiş bulunmaktayız.Tabi komple bağını koparmaz bizden inşallah :)
Kendine İyi bak,senin gibi insanların bu forumda kalmaları daha hoş dururdu açıkcası.En azından tecrübe kazanmaya devam ederdik.
Yine Bekliyoruz ...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Su testisi su yolunda kırılırmış. Üzerimdeki kötü hava dağıldığı zaman geri dönmeyi düşüneceğim.

pitbull16

pitbull16

Üye
hayırlısın olsun furkan yeni tanıştık ama kısa sürdü :ağlarım: hakkını ve modlarını helal et :good:yolun açık olsun geri gruba bekleriz çok bekletme bizi :bye2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hırsızlar dışında herkese hakkımı helal ettim ben.

anılbaran

anılbaran

Üye
hayırlısın olsun furkan yeni tanıştık ama kısa sürdü :ağlarım: hakkını ve modlarını helal et :good:yolun açık olsun geri gruba bekleriz çok bekletme bizi :bye2:

Gruba geri dönmüyoki .Telefondan iyici sıkılmış ve özel sıkıntıları var sanırsam. O yuzden cfw işini bıraktı .Tekrar başlasada s60v5 için başlamaz :(

pitbull16

pitbull16

Üye
Gruba geri dönmüyoki .Telefondan iyici sıkılmış ve özel sıkıntıları var sanırsam. O yuzden cfw işini bıraktı .Tekrar başlasada s60v5 için başlamaz :(

off bizde ondaki kadar tecrübe yok ki gitmeseydi iyiydi ama yapcak bişey yok :(

xxdama

xxdama

Üye
herseyin bi sonu wardIr.
ne diyelim ...
ALLAH hayIRLISINI wersin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Amin diyelim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW işlerine geri döndüm. Ancak bu şimdilik sadece CFW yayınlama ve yönetme kısmıyla ilgilidir. CFW yapımlarına verdiğim ara hâlâ duruyor. Yapımlara başlamayacağım. Ekibimi yalnız bırakmak istemedim ve yepyeni bir karar aldım. Ekibimi daha iyi yerlere taşıyacağım Allah'ın izniyle.

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

gkhn321

Üye
nihayet dogru karar be furkan bu is sensiz sen bu issiz olamaz bence !

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
pitbull16

pitbull16

Üye
CFW işlerine geri döndüm. Ancak bu şimdilik sadece CFW yayınlama ve yönetme kısmıyla ilgilidir. CFW yapımlarına verdiğim ara hâlâ duruyor. Yapımlara başlamayacağım. Ekibimi yalnız bırakmak istemedim ve yepyeni bir karar aldım. Ekibimi daha iyi yerlere taşıyacağım Allah'ın izniyle.

helaaaaaal :D

• Beğen
cemkaya

cemkaya

Üye
helal olsun sana helal olsun. :)

• Beğen
Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
İşte bu ya :alkis Galiba cfw yi TCK kazanıyor. :D

• Beğen

Symbian Modder

Üye
Art niyetli üyeler hemen "Neden bizleri kandırdın! Hani gidiyordun, hani bırakıyordun! Kimi kandırıyorsun" şeklinde yorumlar atabilirler. Bunlar beni tanımayan üyeler oldukları için pek sorun olmayacaktır. Yinede onlara bir cevap vermek isterim: "Ne zaman forumu veya CFW işini bırakacağım veya bu işlere geri döneceğim sizi ilgilendirmez. Bu kararlar tamamen kişiseldir."​

dostum bu kısım bence gereksiz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dönek lafı yememek için yazdım.

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
üstad nokia 701 n9 ne olduğu işletim sistemi cart curt hiç farketmez alcaksan benim önerim xperia arc s hiç olmadı s2 alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt