Normalde bu başlığı görüpte konoyua girenler uzun bir metinle kaşılaşırlar. Ben öyle bilinen sorunlardan dolayı CFW işini bırakmadığım için uzun bir yazı yazmayacağım.
CFW ile uğraşmak elbette çok güzel birşeydir. Hele ki Türkiye'de çok az miktarda sağlam CFW varken. Ancak benim kişisel sorunlarım var. Yani özel nedenler.
Okul hayatı aklınıza gelebilir, fakat sorunum böyle sosyal nedenlerde değil, kendi telefomla artık aram iyi değil. Yani sevmiyorum nalet olası cihazı. Her seferinde bir başka hatasının çıkması bana illallah dedirtti. CFW yaparken bile bu kadar hata ile karşılaşmıyordum. Evet, biliyorsunuz artık, telefonum yüzünden CFW işini bırakıyorum.
Peki şuan yürürlükte olan ve daha parlak günleri görmesi gereken bir CFW planı ne olacak? Maxi Power (yeni adı henüz belirlenmeyen) ekibini yarı yolda bırakmayacağım. CFW işlerini kendileride yürütebileceklerini gösterdiler. Bunu her modder kendisi sağlam birer CFW çıkararak gösterdi. Bir nevi yetkimi devrediyorum. Ayrılmadan önce bütün mod arşivimi paylaşmış olmam beni rahatlatıyor. Böylece benim yaptığım gibi CFW ler çıkacaktır.
Son işlerim olan Maxi Power isim oylaması anket konusu ve Maxi Power United Force konusunu düzenliyorum. Anket bitene kadar varım, anket bittikten sonra artık CFW işlerine tamamen son veriyorum.
Sağlıcakla kalın.