c6-01 online film izlemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

razboynick

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 online film izlemek
c6-01 aldım online film sitelerinden online film izlemek istiyorum siteye giriyor ama filmi goremiyorum sadece filmle ilgili bilgileri ve resmini gorebiliyorum bunu nasıl giderip online film izleyebilirim telefonumdan bilgi verirseniz yada ne yuklemem gerekiyor soylerseniz sevinirim şimdiden tesekkürler

AHMED...

AHMED...

Üye
online film izleyemezsin bildiğim kadarıyla ama sen bu siteyi bi dene indirirken de izlersın orjinal tarayıcıdan gir fullfilm.mobi

razboynick

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olabilecek kimse yokmu bir arkadasım izleyemessin diyor izleyebilirsin diyecek insan varmı

endless_craft

endless_craft

Üye
izleyebilirsin ama flash görseli az yani basite indirgenmiş olan siteleri tercih et bence.. örneğin direkizle.net gibi.. ben izliyorum part part

__piranha__

__piranha__

Üye
yardımcı olabilecek kimse yokmu bir arkadasım izleyemessin diyor izleyebilirsin diyecek insan varmı

html5 desteği olan sitelerde yani basit flash destekli sitelerden izleyebilirsin her siteden izleyemezsin

nublies

nublies

Üye
bir şekilde izliyorsun dostum ama yüklü sitelerde donma oluyor ses önceden gidiyor basit sitelerde çpk partlı olan filmleri seç

u_cosar

u_cosar

Üye
fullfilm.mobi den izlersin

Kingmortall

Kingmortall

Üye
izlenmez kardeşim çok zor izlersin dona dona

man20

man20

Üye
dona dona izlemeyi bırak benim telde donarak izlenmio ama bağlantı çok kopuo 4 dk dan sora bi bağlantı kopuyo tekrar wlanı seçtiğimdede sayfa yenilendiği için filmi en baştan izliosun :D kısacası online izlemek kötü bağlantı sürekli koptuğu için

55lim

Üye
dona dona izlemeyi bırak benim telde donarak izlenmio ama bağlantı çok kopuo 4 dk dan sora bi bağlantı kopuyo tekrar wlanı seçtiğimdede sayfa yenilendiği için filmi en baştan izliosun :D kısacası online izlemek kötü bağlantı sürekli koptuğu için

peki neden kopuyo bağlantı bendede oluyo bu büyük bi hata yükleniyor diyip kalıyo başka karsılaşbn varmı bu hata ile

rlxhkn

Üye
çok izlemek istediğiniz birkaç siteyi yazın ayarlarım.

texasteam

Üye
bal gibide izleniyor geçen hafta gecelerim netten film izlemekle geçti sitenin kullandığı media playerda bitiyo iş tabi html de var fakat çoğu sitede izleniyor ama bi çoğu izlerken kasıyor veya donuyor neyse film izlediğim siteyi özel mesajla atıcam sana

Dumbledore

Dumbledore

Üye
bal gibide izleniyor geçen hafta gecelerim netten film izlemekle geçti sitenin kullandığı media playerda bitiyo iş tabi html de var fakat çoğu sitede izleniyor ama bi çoğu izlerken kasıyor veya donuyor neyse film izlediğim siteyi özel mesajla atıcam sana

Özel mesaj kullanma amacın ne ki burada,biliyorsan buraya yazacaksın ki herkes faydalanmalı.

murat1168

Üye
izleyebilirsin arkadaşım ben her zaman izliyorum ama telefonun kendi tarayıcısından gir yoksa izleyemessin ben nerdeyi hiç sorunsuz izedim çoğu sitelerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt