arkadaşlar 6.sınıfrta kalma varmı

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kalmazsın korkma.lisede bile dersten kalma var.sınıfta kalma diye birşey yok.:oke:

ali_ykr

ali_ykr

Üye
6 ya gidiyorum 32 gün devamsizlk var kalırmıyım:off:

mehmethan02

Üye
arkadaşlar 6. sınıftla kalma varmııııı

----------Eklendi @ 09:52:40 ---------- Yazıldı @ 09:50:12 ----------

arkdaşlar derslerim çççok kötü 6 .sınıfta kalırmıyım bizim sınıftakiler diyo kalma yok diye öğretmene srdok kalmassınız dedi ama ben yinede kötüyüm kalma varmI arkadaslar :(

sharke2010

sharke2010

Üye
arkadaşlar bir şey soracağım ama öncelikle ben pc ye ara ara girdiğim için bu sorumun cevabını bana mesaj atın lütfen :) ben 7. sınıf öğrencisiyim 2 tane 1im olsa kalırmıyım devamsızlığı karıştırmayın yada 3 tane 1 1 tane 1 bir fark etmiyo kalırmıyım mesaj atarsanız memnun olurum

India

India

Üye
arkadaşlar bir şey soracağım ama öncelikle ben pc ye ara ara girdiğim için bu sorumun cevabını bana mesaj atın lütfen :) ben 7. sınıf öğrencisiyim 2 tane 1im olsa kalırmıyım devamsızlığı karıştırmayın yada 3 tane 1 1 tane 1 bir fark etmiyo kalırmıyım mesaj atarsanız memnun olurum

sen daha ortaokulda zayıf getiriyorsan hiç okuma bırak gitsin

TheCower

TheCower

Üye
Orta okulda kalma yok. Lisede başlıyo

spy ghost

spy ghost

Üye
örnek vererek gidelim 8-9 tane 1i olan adam geçti ona göre değerlendir :ehe

Joker.

Joker.

Üye
oha sizde amma tembelmişsiniz 6 da 93 üstü idi ortalama şidi 7. Sınıfın en düşük notum 85 ile din

MrExpert

MrExpert

Üye
kalmassın bizim sınıfta murat diye biri vardı 7 birle geçmişti şimdi liseyi bitirdi...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
acık ders çalış len lisede napçan

Astrosman

Astrosman

Üye
Kalmazsın kardeşim. Ben ilköğretimi yata yata geçtim. 1. Dönem mat 1, türkçe 1, fen 1 olurdu hep ikinci dönem bi bakardım hepsi 4 olmuş hayret :D

spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşların dediği gibi şimdiden kalırmıyım muhabbetine girersen lisede taklaya gelirsin :) konuyu hortlattık ama neyse idare edin :)

Türe

Türe

Üye
Fızıkten 100 aldım yanlıs olmasın :ehe (lıse 2yım) ve okuldakı denemede 2. oldum :naughty:

Ikısınde de hıcbır kopya cekmedım .

repokse12

Üye
Beyler 6.sınıfım Derslerim Mat : 5 Türkçe :5 Fen:5 Sosyal :5 Beden :5 Din : 3 Gorsel: 2 :F Din haftada toplam 2 ders Görsel haftada 1 kez taktir teşekür alabilir miyim

55orhan55

Üye
Beyler 6.sınıfım Derslerim Mat : 5 Türkçe :5 Fen:5 Sosyal :5 Beden :5 Din : 3 Gorsel: 2 :F Din haftada toplam 2 ders Görsel haftada 1 kez taktir teşekür alabilir miyim
başlık kalmayla ilgili dikkat edersen. Milletin sıkıntı yaşadığı yerde taktirden bahsetmek, biraz dalga geçmek gibi geliyor.

ZaşKoloX

Üye
Endişelenmeyin orta okulda 55.00 altında olanlar sınıfta kalıyor...

Üst Alt