symbian lı tellerin simkilitini kırmak??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
symbian lı tellerin simkilitini kırmak??
evet arkadaslat bu symbianly tellerin sim kilitini kıran bi program felan varmı aceba ? ben telefoncuya götürdüm teli diyor symbianlı tellerin simlock unu kırmak mümkün degil bende bide size sorayım dedim bilgisi olan varmı bu kkonuda veya nasıl kırarız acaba programı felanda varmıdır tşkllr...

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
gene 40 50 kişi bakmış biride bişey yazmamış: nolacak milletin işi gücü indirmek millet hemen yazının sonuna bakıyor::....... işte arkadaşlar link buyrun indirin yazısını arıyorlar

MagNum

MagNum

Üye
Demekki görmemişim bu topici şimdi gördüm ve prou veriim buyur atrıca symbian değil hepsine oluyor ülke-hat-imei vs. bilgileri doldurup get codee dioruz ve verdiği codu telefona yazıyorsun çözdüğünü söylüyorlar ama denemedim

Ekli dosyalar

akrepkore

akrepkore

Üye
Demekki görmemişim bu topici şimdi gördüm ve prou veriim buyur atrıca symbian değil hepsine oluyor ülke-hat-imei vs. bilgileri doldurup get codee dioruz ve verdiği codu telefona yazıyorsun çözdüğünü söylüyorlar ama denemedim

eline saglık dostum

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
dostum eline saglık saolda ya bu kartı takıp teli acınca simcart not valid diyor yani bir kod felan istemiyorki kodu girelim. kodu nasıl ve nereye girecez
bizamet sölesene

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
valal dostum şimdi denedim verdigi kodları yazıyom ekrana izin yok diyor

bunu tam olarak nasıl kullanırız bi bilen detaylı olarak anlatabirmi lütfen??*

nkanac

Üye
Teşekkürler Arkadaş

mikaileren

Üye
benim telefonumdada (n70)sim kilit vardı.doğubank sirkecide kırdırdım.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
N70lere format olmuyormu ki??:bilmem:

beyefendi78

Üye
paylaşım için teşekkürler

babapars

babapars

Üye
saol KARDES YARARLI Bİ BİLGİ

turkuaz78

Üye
sim kilidi kırılır kardes telefoncular anlar ama 5 10 ytl arası bişey alır.

bylord

Üye
tşkler eellerine sağlık osssuunnn....

cirkinn

Üye
gene 40 50 kişi bakmış biride bişey yazmamış: nolacak milletin işi gücü indirmek millet hemen yazının sonuna bakıyor::....... işte arkadaşlar link buyrun indirin yazısını arıyorlar

doğru söylüyo vallah:utan:(

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
teşekkürler program güzel hemen arşivime kattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt