Arkadaş Bi Bakar Mısın ? Şaştım Kaldım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaş Bi Bakar Mısın ? Şaştım Kaldım ?
Slm arkadaşlar ben şimdi vodafonun aylık cepnet paketini kullanıyorum. Yakında bir masaüstü bilgisayar alıcam. Ama ttnete falan bağlatmıyacam maddi durumlar yüzünden bu vodafonun aylık cepnet paketine güvenerek alıcam pcyi. Bide arkadaşlar bunu nasıl yapıyoruz yani telin netini nasıl bağlıyacm pcime. Ne diyosunuz ?

oceangoing

Üye
Telefonunun pc suite yazılımı ile bağlantıyı gerçekleştirebilirsin gerçi avea taraftar modem kampanyası başlattı 5 gb 19 lira 8 gb 29 lira tabi 5 6 lirada vergi var ben aldım son derece memnunum tavsiyede ederim.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonunun pc suite yazılımı ile bağlantıyı gerçekleştirebilirsin gerçi avea taraftar modem kampanyası başlattı 5 gb 19 lira 8 gb 29 lira tabi 5 6 lirada vergi var ben aldım son derece memnunum tavsiyede ederim.

Teşekkürler arkadaşım tavsiyen için

----------Eklendi @ 19:33:24 ---------- Yazıldı @ 19:32:48 ----------

başka söyliyeceği olan kimse yok mu arkadaşlar

Buraxlive

Buraxlive

Üye
dedign 8 tl kalkan cepnetmi kardeşim ve telefon modeln nedr ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dedign 8 tl kalkan cepnetmi kardeşim ve telefon modeln nedr ?

Evet kardeş vodafone aylık 8 tl ama yani telde 1 senedir var internetim. Telim modeli N95 8GB

----------Eklendi @ 20:59:16 ---------- Yazıldı @ 19:46:14 ----------

arkadaşlar başka tavsiyesi olan var mi ? Çok önemli benim için

stainless steel

stainless steel

Üye
vodafonun neti cok yavaş pc le bağlanırsın ama istediğingibi dolaşamazsın nette çok yavaş işler bir zaman sonra delirtir adamı ya ttnet al yada avea

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vodafonun neti cok yavaş pc le bağlanırsın ama istediğingibi dolaşamazsın nette çok yavaş işler bir zaman sonra delirtir adamı ya ttnet al yada avea

Aveanınki nasıl ? Ne kadar ?

----------Eklendi @ 22:04:58 ---------- Yazıldı @ 22:04:31 ----------

başka tavsiye fikri olan arkadaş var mi ?

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş sana avea kademeli tarifeyi öneririm. Vodafone sınırsız diyor ama sen kotaları yedikçe hızını sürekli azaltıyor ve kağnı gibi oluyorsun. PC de hiç verim alamazsın. Ayrıca her bağlantıda cebi bağlamak sorun oluyor, çağrı geldiğinde internet bağlantı beklemeye alınıyor. Mobil modem kullan derim, hızda da farkı anlıyorsun mobil modemler daha hızlı ...

----------Eklendi @ 22:20:54 ---------- Yazıldı @ 22:18:50 ----------

avea kademeli aylık 1 gb.yi geçmezsen 9 TL. Olurda geçersen 4 gb.ye kadar 29 TL ...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Vodafone cepnet'e güvenipte alma çünkü yıl başından itibaren cepnet eski abonelere de kapanacak.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eee peki vodafon cepneti kapatırsa yeni bi tarifesi yok mu yani belki bi sınır koyarlar ?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Vodafone cepnet'e güvenipte alma çünkü yıl başından itibaren cepnet eski abonelere de kapanacak.

dostum bu yazdığına bir kaynak gösterebilirmisin yoksa tahmin mi yürütüyorsun.....

bytasa

Üye
4 gb internet ttn ettte de 30 tl üstelik hızı buna bin basar. bence hiç uygun değil masa üstü pc için

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
dostum bu yazdığına bir kaynak gösterebilirmisin yoksa tahmin mi yürütüyorsun.....

Kaynak:

Yıl sonu kapanacak olmasını soruyorsan operatörler abone ayrımı yapamaz. İptal olacağı duyurulan bir paket hele ki yeni paketler piyasaya sürüldüyse belli abonelere eski belli abonelere yeni paketten sunamaz. Bu yüzden en geç yıl başı itibariyle cepnet tamamen tarihe karışacak.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Kaynak:

Yıl sonu kapanacak olmasını soruyorsan operatörler abone ayrımı yapamaz. İptal olacağı duyurulan bir paket hele ki yeni paketler piyasaya sürüldüyse belli abonelere eski belli abonelere yeni paketten sunamaz. Bu yüzden en geç yıl başı itibariyle cepnet tamamen tarihe karışacak.

Aynen öyle :oke:
Sonuçta bir operatör herkese eşit davranmalı. Belli bir kesime kapitülasyon sağlayamaz millet isyan eder :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kaynak:

dostum vermiş olduğun link ten baktığımda yıl sonu cepnet iptal edilecek diye bir ibare göremedim.Aksine linkte yazdıkları bu: Mevcut Aylık Cepnet kullanıcılarımız Cepnet paketlerini iptal etmedikleri sürece kullanmaya devam edebilirler.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
dostum vermiş olduğun link ten baktığımda yıl sonu cepnet iptal edilecek diye bir ibare göremedim.Aksine linkte yazdıkları bu: Mevcut Aylık Cepnet kullanıcılarımız Cepnet paketlerini iptal etmedikleri sürece kullanmaya devam edebilirler.

öyle yazdıklarına bakma yakında kapatırlar eskilere de. Baksana 0.face'i bile kapatıyorlar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
öyle yazdıklarına bakma yakında kapatırlar eskilere de. Baksana 0.face'i bile kapatıyorlar

dostum eğer öyle bir şey olursa kendileri kaybeder ben turkcell den vodafone a sırf bu cep net paketi yüzünden geçtim ve inanıyorum ki bir çok insan da cepnet paketi sınırsız olduğundan vodafonu tercih etmiştir. Eğer mevcut abonelerin aboneliklerini iptal ederlerse bir çok kişi buna ben de dahilim kesinlik le başka oparatör e geçecektir. Yazımın başında söylediğim gibi kendileri kaybeder......

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum eğer öyle bir şey olursa kendileri kaybeder ben turkcell den vodafone a sırf bu cep net paketi yüzünden geçtim ve inanıyorum ki bir çok insan da cepnet paketi sınırsız olduğundan vodafonu tercih etmiştir. Eğer mevcut abonelerin aboneliklerini iptal ederlerse bir çok kişi buna ben de dahilim kesinlik le başka oparatör e geçecektir. Yazımın başında söylediğim gibi kendileri kaybeder......

Aynen öyle bende sırf sınırsız diye vodafona geçtim

Mustafa0099

Üye
bu cepnet kapanırsa vodafone kaybeder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt