Arkadaş Bi Bakar Mısın ? Şaştım Kaldım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyabatlı

boyabatlı

Üye
kafaya takmayın bunları biz fazla yüz verdik bunlara bende 2 hattımı turkcelle taşıdım fakat diğerleride çok iyi değil internet konusunda bakın avea müşteri az diyor hiç kampanya varmı yok turkcell 12 liraya 100 mb ben hepsini :-):-):-) ttnet 1 numara ama cebe faydası yok bence yeni bir operatör lazım türkiye ye

bbarlas

Üye
eski aboneler hala kullanabilmekte ben şu an cepnetten baglanıyorum baglantı da fena degil hani ama video izlemeye gelince baya yavaş normalde güzel hele bide vodemin ayarlarını oynayınca sadece 3g oluyor baglantı

hakancoban

hakancoban

Üye
Eski aboneler kullanmaya devam edebilmekte ama tüm operatörlerin sözleşmelerde kullandığı tüm hakları gizli tutma durumu yüzünden yarın sabah kalktığımızda iptal de olmuş olabilir...

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
Eski aboneler kullanmaya devam edebilmekte ama tüm operatörlerin sözleşmelerde kullandığı tüm hakları gizli tutma durumu yüzünden yarın sabah kalktığımızda iptal de olmuş olabilir...
arkadaşın da dediği gibi yarın sabah kalktığımızda iptal etmiş olabilirler, keşke sınırsız olsada 20 lira falan olsa cepnet, 69 liraya 8 GB kota vermişler, 69 liraya bile sınırsız kota vermiyorlarsa Vodafone'dan da çok şey beklenmemek gerekiyor, 1 yıllık 8 liraya sınırsız kampanyasının diğer operatörlerden müşteri çekmek için yapıldığını insanın aklına getiriyor

gölgee_65

gölgee_65

Üye
ne cepnetmiş yahu

Öyledi kendisi çünkü Türkiye'ye böyle bir internet paketi gelmedi. Diğer operatörler bu pakete rakip bile olmadı. Ne demek ayda 8 tl ver yavaş mavaş ama sınırsız internet kullan, sen ömründe böyle bir paket gördün mü?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e doğru

46maraz

Üye
dostum bence bluetoot la bağlanmayı dene veya kablo ile bağla teli ben 3g olmadan bile çok hızlı kullanıyordum interneti vodafonenın

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende öyle yapıyorum kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt