Maxi Power United Force | Birleşmiş Güçler Yeni CFW Hazırlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Orjinal fw edit çok zor değil, bunu zamanla öğreneceksiniz. C6'dan bende hiç vazgeçmek istemiyordum. Ama yabancı forumlarada bakıyorum, orjinal fw sürümleri revaçta. O yüzden böyle bir karar aldım. Eğer yabancı forumlarda C6v41 ile RAM sorunu düzeltimiş CFW ler olsaydı kullanmaktan çekinmezdim.

Modder arkadaşlara yapmaları gerekenleri özel mesaj yoluyla yazdım. Bundan sonrası onlara kalmış. Herkes üstüne düşen modları uygulamaya çalışacak. Ben bu hafta başlayamayacağım gibi görünüyor. En ekran Cuma günü başalayabilirim gibi görünüyor.

pitbull16

pitbull16

Üye
Orjinal fw edit çok zor değil, bunu zamanla öğreneceksiniz. C6'dan bende hiç vazgeçmek istemiyordum. Ama yabancı forumlarada bakıyorum, orjinal fw sürümleri revaçta. O yüzden böyle bir karar aldım. Eğer yabancı forumlarda C6v41 ile RAM sorunu düzeltimiş CFW ler olsaydı kullanmaktan çekinmezdim.

Modder arkadaşlara yapmaları gerekenleri özel mesaj yoluyla yazdım. Bundan sonrası onlara kalmış. Herkes üstüne düşen modları uygulamaya çalışacak. Ben bu hafta başlayamayacağım gibi görünüyor. En ekran Cuma günü başalayabilirim gibi görünüyor.
furkan navifirmden orjinal v60ı indirip mi modları uygulucaz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet. Telefonuna uygun olanını indiriceksin.

----------Eklendi @ 16:55:32 ---------- Yazıldı @ 16:53:27 ----------

Size verdiğim [c6v41 için] yazan modlarıda orjinal fw üzerinde deneyebilirsiniz.

Orjinal fw de çalışmayan veya fw yi bozan (ör: sürekli restart) modlar genellikle içerisinde Sys klasörü olan modlardır. Bu tür modlar en sonda deneme-yanılma yoluyla uygulayın.

Sadece alanınız olan modları uygulayın ve uyguladığınız modları sizlere verdiğim dökümanda olduğu gibi 1) 2) 3) vs. şeklinde yaparsanız çok daha iyi olur. O modları daha sonra biz modderlele paylaşacaksınız.

pitbull16

pitbull16

Üye
Evet. Telefonuna uygun olanını indiriceksin.

----------Eklendi @ 16:55:32 ---------- Yazıldı @ 16:53:27 ----------

Size verdiğim [c6v41 için] yazan modlarıda orjinal fw üzerinde deneyebilirsiniz.

Orjinal fw de çalışmayan veya fw yi bozan (ör: sürekli restart) modlar genellikle içerisinde Sys klasörü olan modlardır. Bu tür modlar en sonda deneme-yanılma yoluyla uygulayın.

Sadece alanınız olan modları uygulayın ve uyguladığınız modları sizlere verdiğim dökümanda olduğu gibi 1) 2) 3) vs. şeklinde yaparsanız çok daha iyi olur. O modları daha sonra biz modderlele paylaşacaksınız.

tmm furkan bu akşam ufaktan başlamayı düşünüorum bi deneyim bakalım yapabilcekmiyim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
bende bu hafta başlayamıcam gibi :) gerçi benim görev çok gözle görülebilir bir şey degil performans modları çünki biraz zor olucak uzun süreçli testler gerektiriyor .Anca testlerden sonra uyguladıgım modların işe yaradıgını anlayabilirim ;)

OzzBozz97

Üye
X6'ya da yapsanız tadından yenmez :D

anılbaran

anılbaran

Üye
en rahat ümitin ki muzik çalar 15.2 yi at tamam :D neyse şimdiden heyecan bastı beni :ehe hadi bakalım hafta sonu başlarım ancak .O zamana kadar boş durmayım bari bilgilerimi tazeleyim bir kç bişi ögreniyim umarım ilk versiyonda yüksek performans saglarım .

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl senin 2. cfw deki gps klasörünün içindekileri ne yapacağız?

gkhn321

Üye
en rahat ümitin ki muzik çalar 15.2 yi at tamam :D neyse şimdiden heyecan bastı beni :ehe hadi bakalım hafta sonu başlarım ancak .O zamana kadar boş durmayım bari bilgilerimi tazeleyim bir kç bişi ögreniyim umarım ilk versiyonda yüksek performans saglarım .

sen rahat ol ben tester lik yaparm :D

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl şimdi yapılacak ofw yi cfw den ayıran en büyük özellik ne?

anılbaran

anılbaran

Üye
Anıl şimdi yapılacak ofw yi cfw den ayıran en büyük özellik ne?
birçok fark var yani en basitlerini söyleyim cfw de widget destekli ev ekranı var ofw de yok .ofw hata oranı daha düşük ram daha fazla olabilir. Birçok fark var bunları daha sonra sizlerede anlatıcaz :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ysatxE modderimiz artık resmen bir Maxi Power çalışanı. Serdar sınavları dolayısıyla işini başkasına devretmemi istedi. Bende yeni aramıza katılan ysatxE'ye devrettim. İşinde başarılar dilerim :oke:

----------Eklendi @ 21:01:10 ---------- Yazıldı @ 20:59:56 ----------

Modder arkadaşlara daha sonra birkaç mod daha verebilirim. Şimdilik bir çalışmam yok, zamanla belirleyeceğim. Elinizdeki mod arşivini iyi kullanın :oke:

• Beğen
Tepkiler: ysatxE
anılbaran

anılbaran

Üye
peyki sınavlar bitince yine serd@r gelicek dimi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gelmesini istiyorum. Kalıcı olarak bırakmadı zaten. Bana attığı mesajdan bunu anladım.

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye
ysatxE modderimiz artık resmen bir Maxi Power çalışanı. Serdar sınavları dolayısıyla işini başkasına devretmemi istedi. Bende yeni aramıza katılan ysatxE'ye devrettim. İşinde başarılar dilerim :oke:

----------Eklendi @ 21:01:10 ---------- Yazıldı @ 20:59:56 ----------

Modder arkadaşlara daha sonra birkaç mod daha verebilirim. Şimdilik bir çalışmam yok, zamanla belirleyeceğim. Elinizdeki mod arşivini iyi kullanın :oke:

Hayırlı Olsun.

Furkan Kardeş İnbox :)

• Beğen
Tepkiler: ysatxE
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Baktım Onurcan, en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Ama buradan söyleyeyim tekrar; bir telefon için 4 modder çok fazla, farklı telefonlar için modder arıyoruz.

ysatxE

ysatxE

Üye
Sistemi Anladımda :) Uygulamalarda TakıLdım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mesela Easy KeyLock programını gömeceksin diyelim. Bu programı indiriyorsun. SisContents programı ile unpack yapıyorsun. Çıkan sistem klasörlerini Rofs'a atıyorsun. Daha sonra bu rofs'u telefona flaşlıyorsun. Uygulamanın çalışıp-çalışmadığını test ediyorsun. Çalışıyorsa program başarıyla gömülmüş demektir.

Çok fazla uygulama gömmesen iyi olur.

Üst Alt