nokia C7 ekran parlaklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
nokia C7 ekran parlaklığı
arkadaşlar nokia c7min ekranı çok soluk yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekür ederim

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

realplayer2

realplayer2

Üye
sensör çalışmıyor mu

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekür ederim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Menüye giriyor mu ? :d:

realplayer2

realplayer2

Üye
ışık sensörü geri arkadaşım ve menüsüne baktığım

• Beğen
Tepkiler: COJR3
Utk4n*

Utk4n*

Üye
Bunu genelde n8 de kullanırız biz onun ekran daha soluk. Anladım dedigini arkadasım zaten espiri yapıyım dedim :D.

realplayer2

realplayer2

Üye
bende yanlış anladım o zaman kusura bakma hani ekran ışığını %100 yaptığın halde gece de gündüz de soluksa ortam ışığı sensörü çalışmıyo olabilir. Hani tamam önerdiğiniz uygulama güzel ama örneğin onunla ışığı %100 ayarladınız uygulamayı silseniz bile %100de kalıyo tekrar görevi sensör devralmıyo bende öle oldu formatla düzeldi

msy2017

msy2017

Üye
bu program parlaklığı arttırırarak ekranın daha canlı olmasını sağlıyor ama özellikle akşamları ışık parlaklığı çok fazla olduğundan hem gözünüzü yoruyor hem de batarya çok dayanmıyor.ekranın ışık seviyesini arttırmadan kontrastını arttıran bir program yok mu veya yapılabilir mi?

ben de c7 belle var ekran çok soluk kontrast çok düşük mesela normalde c6-01de siyah olan yerler bende gri gri olan yerler ise neredeyse mor gözüküyor.lanterns soft brigtness conrolle bunu biraz düzeltiyorum ama ışık seviyesinin baya arttırılması gerekiyor sadece kontrastı arttıramazmıyım yardım ederseniz sevinirim.

bahadır388

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt