vodafone internet paketleri ve fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
paket devam edecek ıptal edılmedıgı surece

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
aga nasıl oluyor ben şimdi aylık 100mb aldım 1 ayda 100 mbyi geçtiğimde ücretlendirilecekmiyim yoksa hızımmı düşecek

gölgee_65

gölgee_65

Üye
aga nasıl oluyor ben şimdi aylık 100mb aldım 1 ayda 100 mbyi geçtiğimde ücretlendirilecekmiyim yoksa hızımmı düşecek

100 mb dolduğu an artık paran gidecek. Öyle hız kesilmesi falan onlar geride kaldı. Artık Vodafone internet paketleri hepsi kotalı.
Sadece günlük Cepnet ile haftalık Cepnet paketleri sınırsız ama onlarda da hız baya düşüyor.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

100 mb dolduğu an artık paran gidecek. Öyle hız kesilmesi falan onlar geride kaldı. Artık Vodafone internet paketleri hepsi kotalı.
Sadece günlük Cepnet ile haftalık Cepnet paketleri sınırsız ama onlarda da hız baya düşüyor.

haklısın aynen arkadasın dedıgı gıbı

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
Vodafone çıldırdı galiba 8 gb için 69 TL istiyorlar TTneti bile geçtiler bu kafayla çok müşteri kaybederler 69 tl versem gidip TTnet bağlatırım :d:

murat3702

murat3702

Üye
Aylık cepnet paketi kullanıyorum 7.99 tl kota falan yok. Vodafone

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

semih1404

Üye
aylık 7.99 a bende üyeyim 7-8 aydır. Sınırsız kullanıyorum:)Kota derdi yok. Hız hep aynı

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bende cepnet kullanıyorum

cyber

cyber

Üye
ben 10 mb net aldım ama sor net10 dediğimde paketinizden 30 mb kullanılmıştır diyor anlamadım

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben 10 mb net aldım ama sor net10 dediğimde paketinizden 30 mb kullanılmıştır diyor anlamadım

zaten 1pp mb nedırkı yetmez 10 ben gunde en az ındırme yapmadıgında 100 mb harcıyorum

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Aylık Mobil İnternet Paketleri Paket Adı Kampanya Paket Ücreti 3636'ya Abonelik SMS'i Aylık 10 MB Tanışma
Paketi - 3 TL ABONE NET 10 Aylık 100 MB Başlangıç
Paketi İlk 3 ay 4.5 TL 9 TL ABONE NET100 Aylık 250 MB Konfor
Paketi İlk 3 ay 7 TL 14 TL ABONE NET250 Aylık 500 MB Süper
Paket İlk 3 ay 9.5 TL 19 TL ABONE NET500 Aylık
1 GB - 29 TL ABONE 1GB YENI Aylık 4 GB Faturasız
39 TL ABONE 4GB YENI Aylık 4 GB Faturalı -
39 TL ABONE 4GB Aylık
8 GB - 69 TL ABONE
8GB Süreli Mobil İnternet Paketleri Paket Adı Paket Ücreti Fatura Stop Günlük Cepnet 1

TL 1 TL / Gün Haftalık 50 MB (faturasız hatlar için) 5 TL 5 TL / Hafta Standart Paket -

Süreli yada Aylık Mobil İnternet aboneliğiniz yoksa

standart data tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz. Paket Adı Faturalı Paket Ücreti

Faturasız Paket Ücreti Fatura Stop Standart

Tarife 0,25 kr/ 1 KB 5 kr/10 KB 5 TL(Faturalı) 7TL (Faturasız) Faturasız hat aboneleri

için fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

Faturalı hat aboneleri için fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%5) dahildir.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
vodafon iyice sacmaladi ya

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bencede

cyber

cyber

Üye