vodafone internet paketleri ve fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Geçin avea faturalıya geçin :D sonradan nasıl ağladığınızı görücem :D 34 TL bekliyordum 50 geldi olacak idare edeceksiniz çok fark yok diye bir gün 150-300 TL arası faturaya bir çakacak aklınızı alacak :D Avea ya geçecekseniz faturalı hatta geçmeyin...

aynen kanka :oke:

h716043

h716043

Üye
hala anlamış değilim 1 gb sonrası sınırsızmi vodafone gibi hız düşüyormu eğer 1 gb ise yetmez cepten zaten hertürlü hallederim pc için ise 1 gb demek 1 saat demek yani bana göre 1 gb yetmez en iyisi proxy ile devam

gölgee_65

gölgee_65

Üye
hala anlamış değilim 1 gb sonrası sınırsızmi vodafone gibi hız düşüyormu eğer 1 gb ise yetmez cepten zaten hertürlü hallederim pc için ise 1 gb demek 1 saat demek yani bana göre 1 gb yetmez en iyisi proxy ile devam

Hayır 1 gb sonrası sınırsız değil hız da düşmüyor.
artık hiçbir operatörde sınırsız internet yok tüm paketler kotali artık.
sadece Vodafone haftalık ve günlük paketleri kota aşımı yok sadece hız düşüyor

h716043

h716043

Üye
teşekkürler ama bu bana yaramaz

neco426

Üye

aynen kanka :oke:

scknsckn
Geçin avea faturalıya geçin sonradan nasıl ağladığınızı görücem 34 TL bekliyordum 50 geldi olacak idare edeceksiniz çok fark yok diye bir gün 150-300 TL arası faturaya bir çakacak aklınızı alacak Avea ya geçecekseniz faturalı hatta geçmeyin...

O zaman 19 luk tarife var 500DK heryöne 1000SMS heryöne 1GB internet bu kontörlü.İsteyen buna da geçebilir.:pro:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Geçin avea faturalıya geçin :D sonradan nasıl ağladığınızı görücem :D 34 TL bekliyordum 50 geldi olacak idare edeceksiniz çok fark yok diye bir gün 150-300 TL arası faturaya bir çakacak aklınızı alacak :D Avea ya geçecekseniz faturalı hatta geçmeyin...

ben faturalıya gemeyecegımden sorun yok

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
O zaman 19 luk tarife var 500DK heryöne 1000SMS heryöne 1GB internet bu kontörlü.İsteyen buna da geçebilir.:pro:

19 Luk tarifede her yöne 500 DK değil Avea içi 1000 DK dır. Sadece numara taşıma da veriyor sonuçta paketin aslı önemli bu her yöne 500 DK geçiçi.

em-8

Üye
Arkadaslar aylik 250 mb internet alsam bana sadece gezinmek icin kac gun yeter indirme yapmam face msnde goruntulu gorusme felan

----------Eklendi @ 20:52:01 ---------- Yazıldı @ 20:41:43 ----------

Arkadaslar 100 mb internet alsam indirme yapmadan facede ve msde goruntulu konusmak icin bana kac gun gider

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar aylik 250 mb internet alsam bana sadece gezinmek icin kac gun yeter indirme yapmam face msnde goruntulu gorusme felan

----------Eklendi @ 20:52:01 ---------- Yazıldı @ 20:41:43 ----------

Arkadaslar 100 mb internet alsam indirme yapmadan facede ve msde goruntulu konusmak icin bana kac gun gider

sana 3 gün gider

erkanby

Üye
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Papağana bağlayanlar var :D Bu arada rahatım dostlar gerçekler acıdır :D

h716043

h716043

Üye
bana anca 1 gün yeter :D

llovell

llovell

Üye
arkadaslar lutfen strese kapılmayın sımdı merkezden geldim adam aynen sunu soledı paket kapandı ama uye olanların ki iptal edene kadar devam edecek dedı yanı bı sorun yok bızım için sitedede yazıomus saten sımdı gordum bende

[h=3]Aylık Cepnet Paketi 01.11.2011 tarihi itibariyle yeni abone alımına kapanmıştır. Aylık CepNet tarifemiz yerini 10 MB'dan 8 GB'a kadar her türlü İHTİYACA GÖRE YENİ MOBİL İNTERNET PAKETLERİMİZE bıraktı. Yeni paketlerimiz ile, mobil internet keyfini hız sınırı olmadan çıkarabilirsiniz. [/h]Mevcut Aylık Cepnet kullanıcılarımız Cepnet paketlerini iptal etmedikleri sürece kullanmaya devam edebilirler.

semih3408

semih3408

Üye
" 7,99TL LIK AYLIK CEPNETINIZ 18.11.2011 23:59 TARIHINDE YINELENECEKTIR. IPTAL ETMEDIGINIZDE YINELENMEYE DEVAM EDECEKTIR.IPTAL AY YAZIP 3636 YA GORDEREBILIRSINIZ"
vodafoneden mesaj geldi acaba tekrar paketim yenilenir mi? belki bi sistem hatası falan olurda paket yenilenirse çok güzel olur :D

calypso16

calypso16

Üye
proxy ile nasıl oluyor?

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
" 7,99TL LIK AYLIK CEPNETINIZ 18.11.2011 23:59 TARIHINDE YINELENECEKTIR. IPTAL ETMEDIGINIZDE YINELENMEYE DEVAM EDECEKTIR.IPTAL AY YAZIP 3636 YA GORDEREBILIRSINIZ"
vodafoneden mesaj geldi acaba tekrar paketim yenilenir mi? belki bi sistem hatası falan olurda paket yenilenirse çok güzel olur :D

Siz iptal edene kadar paket devam edecek.

ali.44

ali.44

Üye
evet banada geldi aynısı siz iptal edene kadar devam edecek diyor

Üst Alt