Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

KO9

KO9

Üye
yaa bu downgrade olmuyor filanda hiç deadphone modunda önceki sürümü flash atan oldumuki yada jafla deadphone olarak önceki yazılım yükleyen birisi yokmu. Yani nasıl n8 dönüyorsa c7de dönebiliyodur vardır bi püf noktasıda kim bulacak :)

serkanbb06

serkanbb06

Üye
yaa bu downgrade olmuyor filanda hiç deadphone modunda önceki sürümü flash atan oldumuki yada jafla deadphone olarak önceki yazılım yükleyen birisi yokmu. Yani nasıl n8 dönüyorsa c7de dönebiliyodur vardır bi püf noktasıda kim bulacak :)

Ben denedim 25ten önceki sürümü atmayı olmadı :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

mesut1979

Üye
arkadaslar ben yükledim ve sorunsuzca calisiyor, ne söyleyim bir icim su eski symbiandan eser kalmamis bamabaska bir yazilim kaymak gibi ,ama icinde türkce yok yurt disinda almanyada yasayanlar yükleyebilirler bende ilerleyen günlerde ve aylarda bir androidli telefon alayim diyordum artik 1sene daha kullaniriz.

TheMadness

TheMadness

Üye
sorunları yazsanız ve adım adım anlatırsanız bizde yükleyelim güzel olur :alkis
Anna dosyalarından core rofs2 rofs3 uda hariç diğerlerini sileceksiniz phoenixten sonra onları da diğerleriyle değiştireceksiniz. Euro2 türkçe sorun yok web tarayıcı çalışıyor modifiye edilmemiş dosyalar.

KO9

KO9

Üye
arkadaslar ben yükledim ve sorunsuzca calisiyor, ne söyleyim bir icim su eski symbiandan eser kalmamis bamabaska bir yazilim kaymak gibi ,ama icinde türkce yok yurt disinda almanyada yasayanlar yükleyebilirler bende ilerleyen günlerde ve aylarda bir androidli telefon alayim diyordum artik 1sene daha kullaniriz.

nfc çalışıyormuki ? Bellenin c7 ye bu kadar geç çıkmasının nedeni büyük ihtimal nfc dir diye düşünmekteyim :) tabi bana sorsalar bulasıya kadar çözüm iptal etsinler nfc yi n8in bellesini uyarlasınlarda işte :) sormuyorlar

emr353

emr353

Üye
Ya arkadaşlar ben dosyaları biraz inceledim bir eksik bulamıyorum.
Hatta fazla oluyor linkte 2 dosya var. Rofs2 dosyasından Euro2 yi indirdim, birde belle dosyalarının bulunduğu 2. dosya
Bende toplam 9 dosya oluyor. Dedğiniz gibi annadan bir dosya daha bunlara dahil edilecekse dosya sayısı 10 oluyor.

RM-675_025.007_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx
RM675_059B530_111.030.0607_001.dcp
RM675_059B530_111.030.0607_001.vpl
RM675_059B530_111.030.0607_001_signature.bin
RM-675_111.030.0607_02.01_Euro2_79u_prd.rofs2.fpsx
RM-675_111.030.0607_03.01_Euro3_79u_prd.rofs2.fpsx
RM-675_111.030.0607_79u_prd.core.fpsx
RM-675_111.030.0607_U01.01_79u.uda.fpsx
rm675_ENO_v_0.0514_APEONLY.fpsx

RM-675_M009.21.emmc.fpsx ----> annadaki sonradan eklenen dosya

Bu durumda bir eksik gözükmüyor. Ama yinede risk var deneyen var mı yada bu konu hakkında bilgili kişiler bi yardım ederse çok iyi olur...
Saygılar...

serkanbb06

serkanbb06

Üye

anasayfa da Türkce var deniliyor?

mesut1979

Üye
anasayfa da Türkce var deniliyor?

yok arkadas türkce hic yok, yaklasik 1 saatdir ugrasiyorun ne bir takilma nede bir hata var hicbir sorun yok nfc den beri calisiyor dedigim gibi icinde türkce yok gercekten herkese tavsiye ederim,korkmayin flash atarkene ben normal flash attim dead degil hicbirseyde olmadi tas gibi calisiyor.

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
serkanbb06

serkanbb06

Üye
Konuyu acan arkadas Türkçe olayına bir açıklık getirirse seviniriz :)

baran_36

Üye
başka hangi diller var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
madness anlatımında türkçe

emr353

emr353

Üye
yok arkadas türkce hic yok, yaklasik 1 saatdir ugrasiyorun ne bir takilma nede bir hata var hicbir sorun yok nfc den beri calisiyor dedigim gibi icinde türkce yok gercekten herkese tavsiye ederim,korkmayin flash atarkene ben normal flash attim dead degil hicbirseyde olmadi tas gibi calisiyor.

Arkadaşım hangi dosyalar ile attın flashı indirdiğimiz dosyalar ilemi yoksa bir kaç değişiklik yaptınmı annadan dosya transferi felan yaptın mı ?? sana zahmet yazarmısın

uribaju

uribaju

Üye
vay be sonunda çıktı atanlar yorum yaparsa daha iyi olur görünüşe göre türkçe yok doğru mu? Ayrıca qt sorunu falan var mı?

serkanbb06

serkanbb06

Üye
yükleyen arkadaslar euro2 rofs2 si burada buradan indir de bi denesene türkce olacak yüksek ihtimal

mesut1979

Üye
vay be sonunda çıktı atanlar yorum yaparsa daha iyi olur görünüşe göre türkçe yok doğru mu? Ayrıca qt sorunu falan var mı?

slm,evet arkadas icinde ve hicbir yerinde türkce yok ,qt sorunu yok arkadas yazilim bildigimiz orjinal yazilim suana kadar ne bir hata nede bir kusur var cok seri ve akici anlatim olarak madnes arkadas anlatmis o sekil flash atin.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yarın denicem inş

serkanbb06

serkanbb06

Üye
slm,evet arkadas icinde ve hicbir yerinde türkce yok ,qt sorunu yok arkadas yazilim bildigimiz orjinal yazilim suana kadar ne bir hata nede bir kusur var cok seri ve akici anlatim olarak madnes arkadas anlatmis o sekil flash atin.

Bir üstteki mesajda verdiğim euro2.rofs2 yi denediniz mi acaba?

hakan572123

Üye
arkadaşlar türkçe dil yok ingilizce var ben yükledim hiçbir sorun çıkmadı qt sorunu yok harika hiç sorunsuz çalışıyor çok güzelmiş hoşuma gitti başlangıç seside değişmiş zil sesleri değişmiş yanlız sadece ingilizce

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tr var herhalde kardeşim madness anlatımına bi göz at

serkanbb06

serkanbb06

Üye
arkadaşlar türkçe dil yok ingilizce var ben yükledim hiçbir sorun çıkmadı qt sorunu yok harika hiç sorunsuz çalışıyor çok güzelmiş hoşuma gitti başlangıç seside değişmiş zil sesleri değişmiş yanlız sadece ingilizce

kardes paylastıgım rofs2 yi yüklersen türkce var onda.

Üst Alt