Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

Re13eL

Re13eL

Üye
Arkadaslar güzel bir konu acılsa C7 için belle yükleme adı altında bizde denesek yapsak orda faydalansak :)
Teşekkürlerimizi sunsak sonra :)

daha denenmemiş ve geri dönüşü olmadığı için şu an öyle bi konu açmaları zor gibi
çünkü o konuya bakıpta yüklerken hata yapan birisi o konuyu açıp anlatım yapan kişiye kötü eleştiriler yapabilir :)
o kadar beklediniz az daha sabredin sorunsuz yükleyenler olunca zaten açıklarlar...

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06

serkanbb06

serkanbb06

Üye
haklısınız ya bekleyelim biraz daha zaten benim telefona ölü flash atarken telefon boot etmiyor flash sonunda sıkıntı yaratır belki :)
ya ayrıca ben geri dönmekte istemiyorum belle yüklensinde :D

mesut1979

Üye
arkadaslar dead flash atakene telefon kapali mi kalmasi lazim

serkanbb06

serkanbb06

Üye
evet

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
dailymobilde olumlu yorumlar var deneyelim bence

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Benim yarın sınavlar olmasa hemen deneyeceğim :) ama şimdi flashlasak bir iki saat kurcalarım :D

hizan

hizan

Üye
c7 belle yükleme video su.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b0dWf46-Yc0&feature=player_embedded[/youtube]

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben pc açabilsem anında flaşlarım

emr353

emr353

Üye
Anladığım kadarıyla V025.007 annadaki 2 dosyayının yerine bu indirdiğimiz belle dosyalarını koyup flaslayacağız.
Videoda death phone flash da işaretliyor onu anlamadım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet benim kafam oraya takıldı neyse yarın deneriz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
haklısınız ya bekleyelim biraz daha zaten benim telefona ölü flash atarken telefon boot etmiyor flash sonunda sıkıntı yaratır belki :)
ya ayrıca ben geri dönmekte istemiyorum belle yüklensinde :D
evet benimde uğraştırıyor bott etmiyor sizce sorun neden? hatta normal oviden güncellerken bile etmedi.

Ricochet

Ricochet

Üye
annanın içindeki emmc dosyasını bunun içine atıcaz gibi anladım yani 1 dosya.Belleyi indirdim 8 dosya çıktı emmc ile 9 ediyor.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
evet benimde uğraştırıyor bott etmiyor sizce sorun neden? hatta normal oviden güncellerken bile etmedi.

Bilmiyorum anlamıs değilim ama sorun yaratmıyor telefonun bataryayı söküp takıyorum boot etmiş oluyor :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Kurtuluş abi gelsin bize de yapar bir şeyler inşallah.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Evet birtek C6-01 Sahipleri Kaldı :D :D :D

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
bence yinede bekleyip orjinal yüklemek daha mantıklı yüklemek sorun değilde riks yüksek:naughty:
Sabır Az Kaldı ....

Üst Alt