VizeLerden doLayı Biraz Uzak KaLdım SayfadaArkadaşLar NasıL gidiyoR Fw NizLe Aranız NasıL
![]()
güzel FWler çıkıyor =) modder arkadaşlarımız sağolsun
Anıl cfw nin yapımı kaç gün sürer?

. Özellikle çok boş vaktim olduğunda A dan Z ye büyük bir araştırma yapacağım. CFW leri indirip içindekileri çalmayacağım, kendim OmegA da olduğu gibi dağ gibi bir CFW yapmayı düşünüyorum. Daha sonra sınırsız versiyon güncelleme ve çeşitlendirmeleriyle sunacağım. Bu da benden olsun 
Karar verdim, 5230 umu satmayacağım, onun yerine CFW de 5230'un sınırlarını zorlayacağım. Madem ki ikinci telefonum olacak. Özellikle çok boş vaktim olduğunda A dan Z ye büyük bir araştırma yapacağım. CFW leri indirip içindekileri çalmayacağım, kendim OmegA da olduğu gibi dağ gibi bir CFW yapmayı düşünüyorum. Daha sonra sınırsız versiyon güncelleme ve çeşitlendirmeleriyle sunacağım. Bu da benden olsun
![]()

Karar verdim, 5230 umu satmayacağım, onun yerine CFW de 5230'un sınırlarını zorlayacağım. Madem ki ikinci telefonum olacak. Özellikle çok boş vaktim olduğunda A dan Z ye büyük bir araştırma yapacağım. CFW leri indirip içindekileri çalmayacağım, kendim OmegA da olduğu gibi dağ gibi bir CFW yapmayı düşünüyorum. Daha sonra sınırsız versiyon güncelleme ve çeşitlendirmeleriyle sunacağım. Bu da benden olsun
![]()

![]()
rambo bu calismanin icine girebiliyormuyuz ?
Çünkü modlar bu sefer belli değil, baştan toplayacağım. Hatta kendim bütün modları yapmaya çalışacağım. Yani kendimin sınırlarınıda zorlayacağım. CFW de normalde %80 bilinen modlar %20 özel mod bulunurken, kendim bunu tam tersi yapacağım. Artık bende sıkılmaya başladım aynı modlardan.rambo kardeş bu c6 portlarında bişey dikkatimi çekti, browserde sağ alttaki sayfa tuşu gibi bir simge var hani basınca ana sayfa, ayarlar vs. çıkıyor, o simgeye ofw de neresine dokunursan dokun çalışıyor fakat portlarda ise hangi cfw yi kullandıysam kötüköylü ve seninkiler de dahil tam üst kısmına dokunmadıkça işlemiyor bi türlü.. bilemedim bu durum portlarda normal mi acaba? tşkk..

Bu çalışma OmegA gibi özel bir çalışma olacak. Sizlere seçim hakkı tanımıyorumÇünkü modlar bu sefer belli değil, baştan toplayacağım. Hatta kendim bütün modları yapmaya çalışacağım. Yani kendimin sınırlarınıda zorlayacağım. CFW de normalde %80 bilinen modlar %20 özel mod bulunurken, kendim bunu tam tersi yapacağım. Artık bende sıkılmaya başladım aynı modlardan.
----------Eklendi @ 23:14:15 ---------- Yazıldı @ 23:13:05 ----------
V60 ın browser'ı daha yüksek bir versiyon, ondandır![]()

Modları kimseyle paylaşmayacağım. Modların yapımı bittikten sonra 3 kez arka arkaya şifreli RAR arşivine koyacağım hem de dosya isimleri şifreli olarak. Ayrıca 3 arşivinde çok uzun ve değişik olacak. Daha sonra 3 kez arka arkaya yedeğini alacağım. Bir yerden edineceğim, arşivin girebileceği kadar bir flash bellek ya da hafıza kartı bulacağım. 3 yedekten birini bu flash diske atıp, annemin kilitli sandığında özel bir kutuya koyup saklayacağım.
Nasıl![]()
o kadar güvenlik yöntemi mini almana gerek yok sakınan gözü çöp batarmış
boşver sen gönder bana ben ona şifre koyup geri yollarım sana 
ooo bizimlede paylaşmıyoro kadar güvenlik yöntemi mini almana gerek yok sakınan gözü çöp batarmış
boşver sen gönder bana ben ona şifre koyup geri yollarım sana
![]()

Modları kimseyle paylaşmayacağım. Modların yapımı bittikten sonra 3 kez arka arkaya şifreli RAR arşivine koyacağım hem de dosya isimleri şifreli olarak. Ayrıca 3 arşivinde çok uzun ve değişik olacak. Daha sonra 3 kez arka arkaya yedeğini alacağım. Bir yerden edineceğim, arşivin girebileceği kadar bir flash bellek ya da hafıza kartı bulacağım. 3 yedekten birini bu flash diske atıp, annemin kilitli sandığında özel bir kutuya koyup saklayacağım.
Nasıl![]()

Şaka yaptım zaten. Şuanda elimde olan modları paylaşsam bile forum yerinden oynar. Ama paylaşmak cesaret ister. Çok fazla uğraşmam lazım. Yoksa direkt arşiv yapıp veririm, alın size mod diye, ondan sonra soruların ardı arkası kesilmez: "Abi bu ne?"
![]()
bide 5800 a symbian belle yüklüyolarmış bide onun modunu atarasın ha bide ios yükleme modu var ya onu da at bence 
Şaka yaptım zaten. Şuanda elimde olan modları paylaşsam bile forum yerinden oynar. Ama paylaşmak cesaret ister. Çok fazla uğraşmam lazım. Yoksa direkt arşiv yapıp veririm, alın size mod diye, ondan sonra soruların ardı arkası kesilmez: "Abi bu ne?"
![]()
ne güzel olur