dediklerini yaptım ama aktf olmuyor yinebahsettigin yamayı boşver. Gps işine gelince rompatcherdan open4all yamasını aktif et.E/maxipower dan x plore yikur gps adlı klasördekileri x plore ile c/ ye at bu kadar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
görüntüler değişiklik yok![]()
bahsettigin yamayı boşver. Gps işine gelince rompatcherdan open4all yamasını aktif et.E/maxipower dan x plore yikur gps adlı klasördekileri x plore ile c/ ye at bu kadar
bide ayarlara bastgmda biraz gec girio neden acaba 
Şimdi en önemli değişikler nelerdir ? Bunu başka cfwlerden üstün yapacak ?
görüntüde ekledim...pekala bn gordugum butun hatalari yaziorm sana bide bak menude bi duzen olsun oyunlara gerek yok oyun kurmuorz ztnbide ayarlara bastgmda biraz gec girio neden acaba
![]()
Beyler size bir tavsiyede bulunacağım neden şimdi Rambo , anıl ve pitbull ayrı ayrı 3 cfw yapıyorsunuz siz 1 kaç saatinizi ayırsanız bir ortam yapın mesela MSN de felan olabilir beraber CFW yapın gerçekten asıl öyle en verimli olan CFW'yi yapacağınızı düşünüyorum.''Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var''
şuan ümitle ben 5800 a bakıyoruz aylar önce konuda yazdıımı z modlar vardı sizlerin istekleri dogrultusunda degerlendirildi yıldızlar koyduk en çok istenenlere .yani herkes başka bişi istiyo o yuzden farklı cfw ler yapıyorua yani kullanıcıları memmun etmek adına 
pekala bn gordugum butun hatalari yaziorm sana bide bak menude bi duzen olsun oyunlara gerek yok oyun kurmuorz ztnbide ayarlara bastgmda biraz gec girio neden acaba
![]()

yeni çıkacak olan cfwye güç tasarruf modu ekler misiniz
bu da olacak mı
bu da olacak mı
Sende dediğinde haklısında bence siz birkezde olsa beraber çalışmayı MUTLAKA DENEMELİSİNİZ.İkinizde başarılı modderlersiniz.Oy çoğunluğuyla ne özellikler getirebileceğinize kadar verebilirsiniz! Bence dediğimi gözden geçirin PITBULL16 ve ANILBARAN.rambonun cfw yi öylesine cıkarttı gibi bişişuan ümitle ben 5800 a bakıyoruz aylar önce konuda yazdıımı z modlar vardı sizlerin istekleri dogrultusunda degerlendirildi yıldızlar koyduk en çok istenenlere .yani herkes başka bişi istiyo o yuzden farklı cfw ler yapıyorua yani kullanıcıları memmun etmek adına
![]()
tema efekti muthis anil onu degistirme senden ricam![]()

benimkinde var o
Sende dediğinde haklısında bence siz birkezde olsa beraber çalışmayı MUTLAKA DENEMELİSİNİZ.İkinizde başarılı modderlersiniz.Oy çoğunluğuyla ne özellikler getirebileceğinize kadar verebilirsiniz! Bence dediğimi gözden geçirin PITBULL16 ve ANILBARAN.
sürekli iletişim halindeyiz rakip degiliz sizler için calısıyoz. Kullanıcı isteklerini göre ayarlıyoruz zaten bizim ekibin kuruluş amacı o bu zaten anıl sen de ekler misin? Güç tasarruf modu
anıl sen de ekler misin? Güç tasarruf modu
geçen gün ekran görntsü eklemiştim tarayıcıyı açarken seceneklek kısmı 3e ayrılıyodu . Bu cfwde de aynısı oldu o duzelmez mi
anıl cpu modu ekledi bu ikisi çakışan mod o yüzden paylaştık 2si aynı anda olmuyor malesef
Anıl cfw de 6 ayrı ev ekranı yapılabilir mi?Yapılırsa yapmanı isterim.