*Web browser 7.3.1.32 *ovi maps 3.04 *twiter widget c ye kurulu*facebook widget c ye kurulu*youtube widget c ye kurulu*f-security c ye kurulu*bloond. . News c ye kurulu*sc widget c ye kurulu*chat c ye kurulu*bikac widget daha var ama aklımda kalmadı.flicker filan*microsoft communicator 1.0 c ye kurulu*C bellek 42/61.6 mb hard format atarsan 55.6/61.6 ~56/61.6 mb oluyor *tek fark web brovserdaki biraz hızlanma . *c ye kurulu dediklerim hard formatta siliniyor.Daha fazlada detay istiyosan kur bak bana göre gereksiz bi güncelleme bunun neyini anlatayım detayıyla?
Yükledim ama pek memnun kalmadımweb ovi maps güncellenmis twiter facebook alman haberleri 'chat'(en iyiside bu - net ayarlarındanda kuruluyor) f secure filan geldi c 42 e düstü hard format attım gereksiz ne var ne yok sildim
![]()
Yok yükleyemezsin 168mb v81.003 cafeye git ordan yap en fazla 1 saat süreryüklemeyle ilgili detayda anlatabilirim
V71den tek farkı web başka fark yok nawfrimle indircen phonex le kuracaksın kesinlikle tele we h.kartına format at yoksa hata weriyo kurulumda

ben geçen hafta hard formatt attım en fazla 40mb oldu c. 6700slide vardı ondada en fazla 41mb gördüm. *+3+yes+on/off la atıyorum formatı doğru yöntem bu değilmi?C bellek 42/61.6 mb hard format atarsan 55.6/61.6 ~56/61.6 mb oluyor