Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumu bir hack yöntemi ancak bu kadar kolay olurla hackledim ama sys klasörüne erişemiyor.Hadi eriştim diyelim sys klasörüne erişmem telefona ne gibi artılar kazandırır. :)

BrainFree

BrainFree

Üye
Arkadaşlar telefonumu bir hack yöntemi ancak bu kadar kolay olurla hackledim ama sys klasörüne erişemiyor.Hadi eriştim diyelim sys klasörüne erişmem telefona ne gibi artılar kazandırır. :)

Sadece installserver patch i aktif olmadıysa installserver exe atmak için.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaları kilitliyorum.Mesajlar galeri vs. mis gibi kilitleniyor ancak gizlice kurcalayan insan akıllıysa kilit programını kaldırabiliyor ve kaldırınca bütün koyduğum şifreler uçuyor.Karıştıran adam telefonda sörf yapıyor.Benim sorum o uygulamayı kaldırırken bana şifre soracak bir uygulama arıyorum.Virüs programlarında bu dediğim olay var kaldırmaya çalıştığında önceden belirlediğin şifreyi girmezsen uygulamayı kaldıramıyorsun. :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Dediğin doğru Bakmak lazım .

BrainFree

BrainFree

Üye
NetQin in tüm yazılımlarını öneririm.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
smart video kullan demeyin onda video kasıyor ama core playerda hiç kasma olmuyor.Bu programa alt yazı özelliği ekleyebilir miyiz?

BrainFree

BrainFree

Üye
Bizim televizyonda vardı o özellik iyi oluyo :) zumla becerebiliyosan yap bence.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstündeki tarih ve saati nasıl kaldırabiliriz.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstündeki tarih ve saati nasıl kaldırabiliriz.

mstf_l

mstf_l

Üye
core altyazı destegi yok ama bilgisayarda altyazıyı gomebilirsin

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hackledik diyelim tamam da hacki hackleye bilir miyiz ve hacklediğimiz hack s60v3 e uyumlu olur mu?

BrainFree

BrainFree

Üye
Hacki hacklemek nasıl olacak? Sen hack işini bilgisayardaki gibi anlamışsın. Hack yapmak rompatcher kurmaktır :oke: üst konuda var

Symbianist

Symbianist

Üye
Kapıcı ismail'in aklına uydum diyor ya kemal sunal çöpçüler kralında. Orda başka birşey de vardı ya

Mücahit G

Mücahit G

Üye
:kop:

BrainFree

BrainFree

Üye
Hacki bllgisayarda olan çöketme zannetmiş :d: telefonunu başkaları da yönetir korkusu var :D hack bir programdır rompatcher kurmaktır.

Üst Alt