Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Aykut'un Dünyası
arkadaşlar buradaki üç tema hem sade hem kalitelidir.Bende yeni keşfettim.Yüklerken telefona uyumludeğil diyor ama diğer temaların hepsinden çok daha iyi uyumsağlıyor.E52 si olan herkes denemeli...

• Beğen
Tepkiler: yedi_alti

amerty95

amerty95

Üye
sağol

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
http:// www.symbiantweet.com/nokia-e52-
firmware-updated-to-v81-003

juske

Üye
Geldi ama cepten güncelleme gözükmüyor nawfrimde Türkçe var

mustafasen

mustafasen

Üye
evet navifirm le bulunuyor.nokia e52 ve e72 güncellemelerinin artık telefondan yapılmayacagini duyurmuştu.pcuite ile yükleyecegiz artık

juske

Üye
Yükledim ama pek memnun kalmadım :D web ovi maps güncellenmis twiter facebook alman haberleri 'chat'(en iyiside bu - net ayarlarındanda kuruluyor) f secure filan geldi c 42 e düstü hard format attım gereksiz ne var ne yok sildim :D

mustafasen

mustafasen

Üye
yazılımla ilgili izlenimlerini buradan paylaşırsan çok memnun olurum

yedi_alti

yedi_alti

Üye
yüklemeyi navifmdenmi yoksa pc suitedenmi yaptın

juske

Üye
Web hızlandı tek fark nawfrimle indirip phonex le kurdum 5dk mı almadı kurmak

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Yeni gelen özellikleri daha detaylı anlatabilecek var mı? Bir de şu telefondan güncelleme olmayacak mı?

juske

Üye
*Web browser 7.3.1.32 *ovi maps 3.04 *twiter widget c ye kurulu*facebook widget c ye kurulu*youtube widget c ye kurulu*f-security c ye kurulu*bloond. . News c ye kurulu*sc widget c ye kurulu*chat c ye kurulu*bikac widget daha var ama aklımda kalmadı.flicker filan*microsoft communicator 1.0 c ye kurulu*C bellek 42/61.6 mb hard format atarsan 55.6/61.6 ~56/61.6 mb oluyor *tek fark web brovserdaki biraz hızlanma . *c ye kurulu dediklerim hard formatta siliniyor.Daha fazlada detay istiyosan kur bak bana göre gereksiz bi güncelleme bunun neyini anlatayım detayıyla?

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
*Web browser 7.3.1.32 *ovi maps 3.04 *twiter widget c ye kurulu*facebook widget c ye kurulu*youtube widget c ye kurulu*f-security c ye kurulu*bloond. . News c ye kurulu*sc widget c ye kurulu*chat c ye kurulu*bikac widget daha var ama aklımda kalmadı.flicker filan*microsoft communicator 1.0 c ye kurulu*C bellek 42/61.6 mb hard format atarsan 55.6/61.6 ~56/61.6 mb oluyor *tek fark web brovserdaki biraz hızlanma . *c ye kurulu dediklerim hard formatta siliniyor.Daha fazlada detay istiyosan kur bak bana göre gereksiz bi güncelleme bunun neyini anlatayım detayıyla?

Şu an v71 gayet stabil çalışıyor.v81 geçmek için bir neden göremedim.Yorumun için teşekkürler.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim ama pek memnun kalmadım :D web ovi maps güncellenmis twiter facebook alman haberleri 'chat'(en iyiside bu - net ayarlarındanda kuruluyor) f secure filan geldi c 42 e düstü hard format attım gereksiz ne var ne yok sildim :D

Bu yeni versiyon nasıl yükleniyor.Evde internetim yok ama telefonda var.Telefonu bilgisayara bağlayıp telefonun internetinden yükleyebilir miyim?

juske

Üye
Yok yükleyemezsin 168mb v81.003 cafeye git ordan yap en fazla 1 saat sürer :) yüklemeyle ilgili detayda anlatabilirim

----------Eklendi @ 22:05:37 ---------- Yazıldı @ 22:01:22 ----------

Yüklenir ama o cepteki nete güwen olmuyor

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Yok yükleyemezsin 168mb v81.003 cafeye git ordan yap en fazla 1 saat sürer :) yüklemeyle ilgili detayda anlatabilirim

Fazla uğraşmamak kaydıyla anlatabilirsin.Herkes öğrenmiş olur.V81 de herhangibir hata yok değil mi? Arananın isminin gözükmemesi gibi,konuşma kalitesinde bozukluk gibi yüklemeye değer mi?

juske

Üye
V71den tek farkı web başka fark yok nawfrimle indircen phonex le kuracaksın kesinlikle tele we h.kartına format at yoksa hata weriyo kurulumda

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
V71den tek farkı web başka fark yok nawfrimle indircen phonex le kuracaksın kesinlikle tele we h.kartına format at yoksa hata weriyo kurulumda

Zamanını ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. :)

juske

Üye
Rica ederim hata alırsan yada yapamazsan pm at

yedi_alti

yedi_alti

Üye
Bilgiler için çok teşekkürler. yarın önce naviden 71.004'ün metal versiyonunu yükleyeceğim tel metal ama içinde golden var :s
Sonrada nokia suiteden 81.003'e yükselteceğim bakalım işe yarar bişey olacakmı.
Aklımdaki bi kaç soruyuda sorayım burdan bu aletin hala acemisiyimde:
1- İkinci el sitelerindeki bazı resimlerde iconlar anna iconu gibi bendekiler bildiğimiz iconlar acaba onlarda temamı var yoksa benimkinde sorunmu var
2-
C bellek 42/61.6 mb hard format atarsan 55.6/61.6 ~56/61.6 mb oluyor
ben geçen hafta hard formatt attım en fazla 40mb oldu c. 6700slide vardı ondada en fazla 41mb gördüm. *+3+yes+on/off la atıyorum formatı doğru yöntem bu değilmi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt