Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

juske

Üye

Fotograf filan yüklemediysen 55 i görürsün
ve evet hard format o tuslarla ayrıyeten ovide 81 gözükmüyor direk nawiden 81 indir derim:)
We o anna iconlar temadır bu arada metal black white goldende hep aynı hiç fark yok benim tel black ama golden tema var :) black kurdum yinede golden var

aykut831

Üye
    Konu Sahibi

Fotograf filan yüklemediysen 55 i görürsün
ve evet hard format o tuslarla ayrıyeten ovide 81 gözükmüyor direk nawiden 81 indir derim:)
We o anna iconlar temadır bu arada metal black white goldende hep aynı hiç fark yok benim tel black ama golden tema var :) black kurdum yinede golden var

Arkadaş www.brthemes.com/nokia-n97-
original-themes/ buradaki temaları indir.Duvar kağıtlarının tam ekran olduğunu göreceksin boş ver golden falan uyduruk temalar.

juske

Üye
Bu sitede var extradan

ffatihh06

Üye
mutlaka vardır bir faydası

yedi_alti

yedi_alti

Üye
Teşekkürler arkadaş verdiğin linkten e52 ve e55 orjinal tamalarını indirdim e55in black temaları çok hoşuma gitti derken
bir deneme yaparak 5800 orjinal soundwave black temasını indirdim denedim en sonunda tam aradığım temayı buldum e52 için.

m_bilgi

Üye
E52 telfonum nokia suit manager den güncelleme dedi. Güncellemeyei yaptıktan sonra telefon kapanıp acılacak dedi. Bir daha da ne yaptıysam acılmadı. Hard format da yemedi. Yardım lütfen. Telefonumu nasıl acabilirim. Yazılım yuklemeyi bir turlu beceremedim. Nasıl yukleyebilecegim hakkında yardımcı olurmusunuz?

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar özellikle hackli programları yüklerken arama yapabilme ve şebekeyi kullanma,konumlama verisine erişim gibi erişimlere izin verilsin mi gibi şeyler var ben böyle programları yüklemekten uzak duruyorum ama çoğu kaliteli program.Sizce doğru mu yapıyorum?

BrainFree

BrainFree

Üye
Iıh.

mstf_l

mstf_l

Üye
programin calismasi icin gerekenler ben izin vermenden sorun cikmaz derim symbian da zaten zararli program yoktur fazla ozellikle senden once programi kullananlar varsa sorun yok symbiana kalirsa xplore, jukebox bile zararli zatenof ulan zamanında bu mesajı ne zor yazmıstım üc kere sayfa yenilemek zorunda kaldıydım :kop2:

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
yukarı

Symbianist

Symbianist

Üye
Ben önüme geleni yüklüyorum bu yüzden format atma sayım 1'dir. Yok gibi yani

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Ben önüme geleni yüklüyorum bu yüzden format atma sayım 1'dir. Yok gibi yani

Hayır onu sormuyorum.Konumlandırma verisine izin verdiğimiz zaman o programı yazan adam benim hangi konumda olduğumu telefonumdaki gps sayesinde öğrenebilir mi? Yüklemeden önce direk erişmesi için izin veriyoruz o yüzden soruyorum.

awdil

awdil

Üye
Arkadaşın dediği gibi navi ile indirip phonex ile kuracaksın.Kurulum eksik olduysa açılmaması doğaldır.Tekrar deneyin.

Symbianist

Symbianist

Üye
Valla bilmiyorum onu ama düşününce mümkün gibi.

tayrebaz

Üye
valla benim için hiç önemli değil sanki elin ingilizi konumumu öğrense ne olur :-))

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda kurdum.Değişen pek bir şey yok.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hala daha mesajda türkçe karakter kullandığımızda 8 karakter ani bir düşüş oluyor.Neden bu sorunu düzeltmediler ki!

amerty95

amerty95

Üye
bu güncelleme e55 için de mevcut mu acaba, çünkü e52 ile e55in tek farkı klavye biliyorsunuz, yorumlara göre çok gerekli gelmedi bana açıkçası. Bir e55 varsa t9 unu düzeltmişler midir acaba, yarım qwerty olmasına rağmen t9 kötü

Takipçi Satın Al

Üst Alt