NURANİ_BELLE_v2.0.1 (07.12.2011) Nokia N8 Orjinal Belle 111.030.0607 temel alındı.

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
sadece e ve f deki sys resource privade dosyalarını sildikten sonra müzik video atmakla , tüm hafızayı bıcımlendırdıkten sonra atmak aynı sey mı oluyor

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni web browser'ın Türkçe dil kaynağı yok, ben ingilizcesini Türkçe yapmaya uğraşıyorum, inşallah en kısa zamanda paylaşacağım.
Diğer sessiz simgesi çıkmıyor, inşallah onuda halledeceğim.

----------Eklendi @ 20:23:26 ---------- Yazıldı @ 20:21:30 ----------

sadece e ve f deki sys resource privade dosyalarını sildikten sonra müzik video atmakla , tüm hafızayı bıcımlendırdıkten sonra atmak aynı sey mı oluyor

Biçimlendirmeye gerek yok, dediğim klasörler silinirse sorun çıkarmaz.
Biçimlendirirsen mp3lerinmiş, videolarınmış varsa diğer dosyalarınmış tekrar yükleme zahmeti olmasın.

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar yeni web browser'ın Türkçe dil kaynağı yok, ben ingilizcesini Türkçe yapmaya uğraşıyorum, inşallah en kısa zamanda paylaşacağım.
Diğer sessiz simgesi çıkmıyor, inşallah onuda halledeceğim.

----------Eklendi @ 20:23:26 ---------- Yazıldı @ 20:21:30 ----------

Biçimlendirmeye gerek yok, dediğim klasörler silinirse sorun çıkarmaz.
Biçimlendirirsen mp3lerinmiş, videolarınmış varsa diğer dosyalarınmış tekrar yükleme zahmeti olmasın.

performans kaybı olmaz değil mi ? bir de hiçbir uygulama falan kalmıyor değil mi sadece muzık video larım kalıyor

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Performans kaybı olmaz, ben hep öyle yapıyorum. Evet uygulamalarını malesef tekrar yüklemek zorunda kalacaksın.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Nurani_belle_1.7.1 olarak güncellendi.
Sessiz simge çıkmama sorunu düzeltildi.
Web browser türkçe dil eklendi.
Depolama modu sonrası duvar kağıdı gelmeme sorunu düzeltildi.

OzGuRKnowN

Üye
Nurani_belle_1.7.1 olarak güncellendi.
Sessiz simge çıkmama sorunu düzeltildi.
Web browser türkçe dil eklendi.
Depolama modu sonrası duvar kağıdı gelmeme sorunu düzeltildi.

aÇILIŞta C: Hafızası ne kadar ?

mafiret

Üye
arkadaşlar ben yüklerken hta veriyor ya neden olabilir o rm-596_ape_only_eno_11w36_v0.161.fpx'is not found böle hata çöıkıyor kafayı yicem lütfen biri yardımcı olsun :(:(

mkryvz

mkryvz

Üye
arkadaşlar ben yüklerken hta veriyor ya neden olabilir o rm-596_ape_only_eno_11w36_v0.161.fpx'is not found böle hata çöıkıyor kafayı yicem lütfen biri yardımcı olsun :(:(
Çünkü o dosya yok sende

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi

Firmware update pencerinde options var oraya tılka karşına çıkan krımızıları delete yap tamamdır.

ergene123

Üye
arkadaşlar telefonum ne flash'lı ne hack'li tam olarak nasıl yuklerım 0'dan anlatabilecek bi arkadaş varmı

Augeas®

Augeas®

Üye
şuanlık gayet güzel ve stabil bir şekilde işliyor. bir problem göremedim. ellerine sağlık.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

mafiret

Üye
Firmware update pencerinde options var oraya tılka karşına çıkan krımızıları delete yap tamamdır.

öle yaptım gene verio biraderim yaüsteğmen arkadaş o dosya yok demiş nerden bulabilirim o dosyayı yada o dosyayı bana upload edebilirmisiniz yükleyemiom belle

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Nurani_Belle_v2.0 olarak güncellendi. (ilk mesajda)
Orjinal Belle
111.030.0607 Belle yazılımı temel alındı.
Yeni eklenenler:
1. Belle için Yeni filebrowser eklendi.
2. Annadaki Bildirimler widgeti eklendi, anna ikonludur.
3. Şeffaf dijital saat eklendi.
4. Yeni ve hızlı tema efektleri eklendi. (Jin hao ve andrenlsbr'nun efektlerinin karışımı sayılır.)
5. Arama ekranında çıkan "aktif aramalar etkin" notu kaldırıldı.
6. Hatsız profilinden genel profiline geçerken çıkan soru kaldırıldı.
7. Annadaki bağlantı yapıldığı zaman ortaya çıkan uyarı şekli eklendi.(teşekkürler iExtraX7)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
slmrt

slmrt

Üye
Kardeş bu effect dosyalarını değiştirmek istedigimizde nereye atıcaz onla ilgili bi bilgin varmı effects dosyası ben bulamadımda nerde acaba ?

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Efektleri c:\data\effects\ klasörüne kopyalayacaksınız.

TheMadness

TheMadness

Üye
Merhaba elinizde ovi store türkçe dosyaları var mı? Aradım bulamadım.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Ovi store programını pek kullanmıyorum ama bir araştırayım, bulursam paylaşırım.

kaya301

Üye
ellerinize sağlık süper olmuş
bide bu effekleri nasıl kapatabilirim bir yardımcı olurmusunuz.

Üst Alt