c7 versiyon düşürme. yaptım??.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
c7 versiyon düşürme. yaptım??.
evet c7 versiyon düşürme yaptım ama telefon sağlıklı çalışmadı.

18 gün önce uzun uğraşlar sonucu v. 025 den v. 024 geri dönüş yaptım ama telefon imei no ve simkartı kabul etmedi 5 dakikada bir kapandı.

teli servise verdik. 16 gün sonra telefon garantili olarak anakart değişerek geri geldi.

sakın ola siz denemeyin.

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
Benimde dokunmatik bozuldu. Garantiye vereceğim :vur Başka çare kalmadı malesef.

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
s.a dokunmatik bozuldu serken hiçmi çalışmıyor. özeline bak acil.

qsaw

qsaw

Üye
kardeşim downrange sadece n8 de var bir daha sorun yaşamamak için konu aç veya konulara bak :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 de olmayan şey N8 de nasıl oluyor hala anlamış değilim işlemcisinden işletim sistemi aynı ?

qsaw

qsaw

Üye
n8 e kıyak geçmişler ve c7 ye portlanabilecek bir şey değil tabi n8 1100 lira arda fark var :)

----------Eklendi @ 19:38:57 ---------- Yazıldı @ 19:38:26 ----------

ama nokia nın oyunu n8 dede nfc yok :hih:

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım versiyon düşme olayı oldu ama nedense imei ve simkartı kabul etmedi. bir yerde hata var demekki.

qsaw

qsaw

Üye
n8 dışındaki telefonların güncellemelerini kayıtta tutuyor bir daha eski sürüme düşünce kayıtta v25 yazıyor ve telefon v24 diye vermiyor imei numarasını telde simkartını okuyamıyor falan filan böyle bir şey çıkardım ben :D

----------Eklendi @ 19:46:59 ---------- Yazıldı @ 19:45:26 ----------

ustalardan bilen yokmu ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence bir yerde hata yaptınız scandinaviayla v10 dönün olur belki ben deneyemicem hizan kardeşim sen iyi anlarsın downgrade den ne de olsa n8 in var

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
bütün versiyonları denedim ama düzelmedi

qsaw

qsaw

Üye
Bu nokiada dengesiz c7 de nfc var.c6-01 in ekranı iyi n8 in downrangesi var şeytan diyo hepsinden al :ehe

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
iyi al sende

qsaw

qsaw

Üye
şeytan işte saçmalıyor :aha:

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadaslar sizde Olmasanız daha çok kişi versiyon düşürme işine kalkışacak Valla sayenizde görüyorlarda Neyin ne oldugunu anlayıpda yapmakdan vazgecıyorlar :D alemsiniz sonucundan allahdan telefon garantilide cezasını 1 veya 2 hafta gibi süre ile cekiyorsunuz :DD

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
ben c7 yi gözden çıkarmıştım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt