C6-01 & C7 Fotoğraf Çekimlerimiz :)

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bende kaleiçini çekerim haftasonu birde yivli minareyi

uribaju

uribaju

Üye
güzel resimler autofocus olmasa bile fullfocus var n95 ile kıyaslamak cahilliktir.macro mod isteyenler ön kamerayı kullansınlar :)

atakan25

atakan25

Üye
fotoğrafta n73 daha iyi öekiyor sanki ama c6-01 de karlı olmaması güzel

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
yapılan yorumların,telefonlarımızın birer fotoğraf makinesi olmadığı göz önünde bulundurularak yapılmasında fayda var..zaten arkadaşların eklediği görüntülerden daha da kaliteli görüntü elde etmek isteyenler fotoğraf makinesi almalı diye düşünüyorum..telefonlarımız fotoğrafçılık için değil ki..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
harbi foto makinesi degil telefon aldik

mesut1979

Üye
slm,telefonu ilk aldigimda yani 1sene evvel fotograf kalitesi pek fazla iyi degildi ama suanki en son güncellemeden sonra baya bir iyilestirdi ve cok net fotograf cekiyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet foto kalitesi guncellemelerden sonra baya artti

mesut1979

Üye
ilk aldigimda normal havalarda biraz bulanik gibi cekerdi ama simdi net, hele günesli havalarda ayna gibi cekiyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
aynen

realdreamss

realdreamss

Üye
koçum bu fotoğrafın aynısı internetlerdede dolanıyor :) bari insanları kandırma yaw

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
kim kandiriyo?

kraldost

kraldost

Üye
bende c7 kullandım şu bi gerçek c7 de c6-01 de n95 in kamerasını tutmaz ne kadar 8 mp olursa olsun otofocus yoksa netlik yok
yanılıyorsun arkadaş bende c7 de var n958gb de var n8 de var
1. n8
2.c7,c6 v.s
3.n73
4.n86
5.n95
en sonuncuda 5800 xm:ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Güzel ama sen 3 MP boyutunda çekmişsin birde 8 MP boyutunda çekseydin nolurdu merak ediyorum :D

resimi bilgisayara kopyala öyle bak 8mp ile çekildi imageshack küçülttüyse bilmem :)

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Bunlarda benden test için çekmiştim şimdilik C6-01 :) Şunu söyleyim bence bir telefona göre gayet net fotoğraf çekiyor ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Güzel çıkmış....

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Yok orası Pendik toki konutları :) Teşekkürler :)

Üst Alt