C6-01 & C7 Fotoğraf Çekimlerimiz :)

Sponsorlu Bağlantılar

u_cosar

u_cosar

Üye
Her telden fotograflar konusuna bak

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
oraya gıtmeyı cok ıstedımde baya uzak rostova orda bı hatun vardı benım adı alla :D fena bısey lanet ya :D dur bıde bızım ızmıtten bı goruntu koyak :D

[/URL][/IMG]

bugun cekdım

havalar güzelleşse de bi değirmendere-karamürsel yapsam dedim fotoğrafı gördüğüm an :)

matchlessss

matchlessss

Üye
bencede bı yaz gelsın artık :)

krm.907

Üye
Bende de c6-01 var güzel fotograflar cekiyor fakat yakından bir kagıt üzerindeki yazıları cekince bulanık cıkıyor yazılar okunmuyor. sizde de oluyor mu yoksa benim telefonda mı problem var?

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Bende de c6-01 var güzel fotograflar cekiyor fakat yakından bir kagıt üzerindeki yazıları cekince bulanık cıkıyor yazılar okunmuyor. sizde de oluyor mu yoksa benim telefonda mı problem var?

bizdede aynı durum var çünkü c6 ve c7 de autofocus (otomatik netleme) özelliği yok ne yazıkki :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar özellikle Nikon Vs C6-01 fotoğraflarında farkettiğim bir durum var
oto fokus olan cihazlarda fokus yapılan bölgeye göre iso ve pozlama süresi ayarlandığından sanırım odaklandığınız yer karanlıksa ve karede ışıklı bir bölüm de varsa ışıklı bölümü patlamış gibi çekiyor
ama fokusta ekranın tamamına uygun fotoğraf çektiğinden daha dengeli gibi geldi bana
yanılıyor muyum yoksa?

----------Eklendi @ 11:44:23 ---------- Yazıldı @ 11:41:25 ----------

İşte 8 MP lik C6-01 ve 10 MP lik Nikon S230 foto karşılaştırmam :)

Nikon

C6-01

bu iki resimdeki renklerden hangisi gerçekten odadaki renge yakın?
acaba Nikon Xenon flaştan dolayı mı aşırı beyaz çekmiş yoksa C6-01 led ışıktan dolayı mı sarımsı çekmiş?

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
gerçek renk c6 daki renk nikon orada beyazlattı masayı normalde masa sarı :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
gerçek renk c6 daki renk nikon orada beyazlattı masayı normalde masa sarı :)

sorma sebebim Fuji nin 150 TL lik Av100 modeli fotoğraf makinesiyle arkadaşın C7 yi karşılaştırmıştık bir ara
yaklaşık 50-60 cm den parktaki çiçekleri çekiyorduk ve benim Fuji mor olan çiçekleri mavi gösteriyordu (flaşlı/flaşsız)
C7 ise daha tok bir mor renkte çekmişti gerçekten de o an çiçek canlı gibiydi

Xenon flaş yüksek beyazlığından dolayı çok yakın mesafelerde bu tip makinelerdeki sensörleri renk konusunda aldatıyor olabilir sanırım

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
sanırım nikon makineniz var eğer profesyonelse flash sız çekin :D

Profesyonel değik sanırsam digital nikon s230 işte :D

sorma sebebim Fuji nin 150 TL lik Av100 modeli fotoğraf makinesiyle arkadaşın C7 yi karşılaştırmıştık bir ara
yaklaşık 50-60 cm den parktaki çiçekleri çekiyorduk ve benim Fuji mor olan çiçekleri mavi gösteriyordu (flaşlı/flaşsız)
C7 ise daha tok bir mor renkte çekmişti gerçekten de o an çiçek canlı gibiydi

Xenon flaş yüksek beyazlığından dolayı çok yakın mesafelerde bu tip makinelerdeki sensörleri renk konusunda aldatıyor olabilir sanırım

olabilir :)

immortallord

immortallord

Üye
Ankara Sheraton c6-01

Uploaded with

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve V/RS
Re13eL

Re13eL

Üye
C6 ve c7 de makro mod yok

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
daha foto atacak yokmu yahu :D

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
c6 yi 8mp farki var diye almistim. otofokus onemli

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bencede AF çok önemli 8mpix ' in hakkını vermiyor .

AHMED...

AHMED...

Üye
sabah 6.30 ise giderken çekmiştim uykuluydum önemsemeden çektim ama güzel yakalamisim bulutlar çok etkiledi beni

Üst Alt